LG írta:Higuainhoz nem hasonlítanám. Az argentin fénykorában jóval gólerősebb volt, Griezmann viszont korántsem sült be annyi rangadón. Pl. volt egy kiváló VB döntője, de VB-n, EB-n, BL-ben is voltak kiváló meccsei az egyenes kiesésben. Messze nem CR és Messi szint, de azért nagyon jó játékos a francia, bár szerintem nem idevaló. Egy jó kontacsapatban tud szerintem leginkább érvényesülni. Nálunk középen nem tudná hozni azt, amit Suarez, szélen pedig szerintem nem tudná olyan hatékonyan megbontani a védelmet, mint Dembelé vagy korábban Neymar.
Ezzel részben egyetértek, valóban voltak jó meccsei, ám közel sem annyira jó mint amennyire beállítják vagy amennyire ő mondja. A kulcspillanatokban rendre besült, igaz nem annyiszor mint Higuain, de ha Ő lett volna a vezére a franciáknak állítom hogy nem arannyal mennek haza a VB-ről. Hasonló nyilatkozatokat tesz mint anno Ribery, a különbség annyi hogy a prime Ribery valóban posztja egyik legjobbja volt még ha nem is érte el a két földönkívüli szintjét. Jó pár Atma és francia válogatott meccset néztem, és szinte egyiken sem emelkedett ki, nem tudta kihúzni a csapatot a szarból vagy egy villanással megváltoztatni a meccs képét, ugyanis ez is a klasszis egyik ismérve. Arról nem ks beszélve hogy rettentően egylábas, ami egy olyan játékosnak aki egy asztalnál ül Messiékkel megengedhetetlen.
Nem értem miért van ennyire felhypeolva az ember, miközben pl Agüero fele ennyire sincs, és szerintem jobb futballista az argentin. Az argentin-és az a szint-alá tudnám helyezni mind képességben mind teljesítményben.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”