Szimplán kíváncsiságból, hányszor láttad játszani, hogy csak nevetsz ezen az opción? Vagy ez megint egy Umtiti féle véleményalkotás egy játékosról, akit nem ismersz?
Egyetlen egyszer sem láttam játszani, ahogy valószínűleg a fórum 90%a se.
Azt viszont tudom, hogy olyan játékost keresünk aki ha jövőre nem is, de 2 év múlva már a kezdőbe kell. Suareznek egyre több és hosszabb ideig tartó “breakdownjai” vannak. Egy Frankfurt játékosról beszélünk, akinek semmilyen tapasztalata nincsen válogatott vagy Bajnokok Ligája szinten.
60 millió eurót kérnek érte (tőlünk akiket viszonylag könnyű lehúzni), ma már egy klasszis alsóhangon is 100, de inkább több.
Umtiti szép példa (bár mostanra ki lett szorítva és van rá esély hogy jövőre nem lesz itt, plusz nálunk nem egy nagy tudomány a KH poszt), Arthurt is meglehet említeni, de én meg felhozhatnám azokat az olcsó, “noname” igazolásokat akik egyáltalán nem váltak be, azokból is van sok.
Meg kell oldani ezt a posztot, mert elég fontos.
Bár úgy látszik én vagyok az egyetlen egy Griezmann párti, úgyhogy lehet hogy én látom rosszul.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”