2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ő a legjobb szabadokból! Messi még elsajátíthatná azt a fajtát, ami irányt vált a röppálya közben..Nero. írta:Valaki tudja hogy hány szabadrúgás gólja van idén? Szezon előtt 38 volt neki ha minden igaz
Az all time recordot Juninho (hu de tudott az a pali) tartja 77el.
amit én találtam az alapján 40 van neki + még 6 a válogatottbanNero. írta:Valaki tudja hogy hány szabadrúgás gólja van idén? Szezon előtt 38 volt neki ha minden igaz
De korábban nem is volt jó benne, az utóbbi néhány évben hatalmasat fejlődött ezen téren, most már ebben is ő a legjobb a jelenlegiek közül.MatyiG írta:Hatot lőtt eddig.Nero. írta:Valaki tudja hogy hány szabadrúgás gólja van idén? Szezon előtt 38 volt neki ha minden igaz
Tegyük hozzá, hogy nagyjából 2012 óta lövi ő a szabadokat, előtte inkább Xavi és Alves végezték el.
Hatot lőtt eddig.Nero. írta:Valaki tudja hogy hány szabadrúgás gólja van idén? Szezon előtt 38 volt neki ha minden igaz
Már napokkal ezelőtt lehetett tudni, hogy Marokkó ellen nem fog játszani. Ettől függetlenül remélem tényleg nincs komolyabb baj!Melcior Mauri írta:Hihetetlen, hogy Scaloni még csak le sem cseréli Messit, helyette inkább rásérül jobban az amúgy sem teljesen egészséges testrészére. Remélem semmi komoly és csak a Marokkó elleni újabb bohóckodást nem akarta már vállalni, ezért pihen egy hetet (elvileg már előtte is hagyott ki edzést..). Helyében én már rég elengedtem volna ezt a válogatott dolgot. Így még az Atlético előtti két bajnoki is karcsú lehet, Suárez is sérült, Dembélé is.
Vagy egy sérülttel.MessiNeymarSuarez írta:Király, magyarul ő is pihenhet majd több mint egy egész hetet, és majd egy pihent Lajos+Messi kombóval fordulhatunk a szezon legfontosabb részére
Király, magyarul ő is pihenhet majd több mint egy egész hetet, és majd egy pihent Lajos+Messi kombóval fordulhatunk a szezon legfontosabb részéreBarcafanTomee írta:Miután nem tudta befejezni az edzést a társaival, úgy döntöttek, hogy csak 1 meccset játszik most, és nem utazik Marokkóba. A Venezuela elleni meccs után, amit a Wandában játszanak, visszatér Barcelónába pihenni.
Tényleg elég az offból, de azért az valószínűsíthető, hogy sem az Ajax, sem az elődöntőben a City(gondolom) ellen nem fognak ekkora fölényben játszani. Végig támadták a két félidőt, az Atleti kb. csak másodpercekre tudta tartani a labdát. Nem hinném, hogy ellenük majd lesz ennyi lehetőségük...P.U.Y.O.L. írta:
Off:
Az atleti ellen egész jó beadásokból fejelt kettőt. Amúgy a Juve az utóbbi években kétszer is döntőzött. Lehet, hogy egy Ronaldo kaliberrel, már rántottak volna legalább 1 BL-t az elmúlt pár évben.
On:
Messi 3. góljánál nekem az volt a hihetetlen, hogy egyáltalán eszébe jutott a másodperc töredéke alatt, hogy egy ilyen megoldást válasszon.
Technikailag is nagyon nehéz a kivitelezés, de ott abban a pillanatban hogy jutott eszébe, hogy átemel egy olyan kapust, aki igazán kint se állt...
Off:szbsz írta: Megérdemelte persze, de azért rendesen aládolgoztak Modrictol kezdve Krooson át Benzema mindenki. Amúgy nem mondtam hogy a Juve kerete gyenge lenne sőt(!) kimondottan erős, de azért a Pjanic, Matuidi, Can(ha jól tudom ez a gálájuk most) hármastól nem kap olyan labdákat mint amilyeneket megszokott. Arra akarok ezzel kijukadni, hogy idén nem lesz elég amit eddig csinált(várta a labdát a kapu előtt)- várhatja de nem fog jönni, legalábbis nem olyan pontosan és nem olyan gyakorisággal. Egy szó mint száz a klasszikus 9-est elfelejtheti, ha bl-t akar nyerni, kérdés eltudja-e...
Megérdemelte persze, de azért rendesen aládolgoztak Modrictol kezdve Krooson át Benzema mindenki. Amúgy nem mondtam hogy a Juve kerete gyenge lenne sőt(!) kimondottan erős, de azért a Pjanic, Matuidi, Can(ha jól tudom ez a gálájuk most) hármastól nem kap olyan labdákat mint amilyeneket megszokott. Arra akarok ezzel kijukadni, hogy idén nem lesz elég amit eddig csinált(várta a labdát a kapu előtt)- várhatja de nem fog jönni, legalábbis nem olyan pontosan és nem olyan gyakorisággal. Egy szó mint száz a klasszikus 9-est elfelejtheti, ha bl-t akar nyerni, kérdés eltudja-e...recrea írta:1. Eddig is megérdemelte.szbsz írta:Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.szbsz írta:Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.
2. Igen, Roncinak csak be kellett passzolnia azt a cirka 60 gólt a kieséses szakaszban...lábon rúgták![]()
3. Ez a Juve játékban (de a kezdőt tekintve játékosok tekintetében) sem gyengébb, mint az utóbbi évek Realja, úgy írsz róluk, mintha kutyaütő focisták lennének.
Nem akarok személyeskedni, de néha azt érzem, h itt egyesek háttal ülnek a TV-nek, amikor focit néznek vagy kizárólag érzelemből írnak. Aztán ezzel elkezdjük húzni, stuffolni egymást és nagy egyetértésben lefekszünk azzal a tudattal aludni, h Roncinak micsoda szerencséje van, hiszen mindig ott van a labda, ahol ő és még be is pattan róla...véletlenül
34 van neki asszem, eggyel van előtte CR. Hát ha hazaviszi, akkor otthon tartja őket.waazzee írta:Vajon hány mesterhármasa van Messinek? És hol tarthatja a labdákat amiket haza visz utána?
1. Eddig is megérdemelte.szbsz írta:Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.szbsz írta:Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.
Ha a Juve nyeri idén a bl-t akkor azért meg is fogja érdemelni. Ezzel a Juveval azért jóval nehezebb dolga lenne mint az elmúlt 3 évben a Reállal. Most nincsenek mögötte Marcelok, Modricok, Kroosok akiktől menetrendszerűen jöttek a patent labdák és neki csak be kellett fejelni/passzolni. Csak úgy nyerhetnek szerintem ha a következő összes meccsen klasszist nyűjt, ami azért az utóbbi 1-2 évben már nem jellemző rá.szbsz írta:Azért nem lett volna rossz, ha kiesik a Juve a BL-ből. Így azért még, ha a Juve behúzza vele, akkor tuti megint megkapja.