2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Végre sor kerülhetne Wague és Todibo bemutatkozására.kluivert1899 írta:En is remelem, hogy komolyabb rotacio lesz. Nalam Cillessen es Murillo is kezdene, TS es Lenglet helyen, a tobbivel egyetertek.MatyiG írta:Remélem, hogy pihentetni fogunk szombaton.
Suárez és Piqué eltiltott, hasonló kezdőt várok:
MAtS - Semedo, Lenglet, Umtiti, SR - Vidal, Arthur, Alená - Malcom, Prince, Coutinho
Dembélé majd jöhet a második félidőben.
En is remelem, hogy komolyabb rotacio lesz. Nalam Cillessen es Murillo is kezdene, TS es Lenglet helyen, a tobbivel egyetertek.MatyiG írta:Remélem, hogy pihentetni fogunk szombaton.
Suárez és Piqué eltiltott, hasonló kezdőt várok:
MAtS - Semedo, Lenglet, Umtiti, SR - Vidal, Arthur, Alená - Malcom, Prince, Coutinho
Dembélé majd jöhet a második félidőben.
Volt azért pár tényleg jó védése, és fontos hozzátenni, hogy ott ha bármelyik korábbi lövés bemegy, abban a pillanatban megölte volna a meccset, mert az Atlético emberhátrányban már nem tudott volna futni az eredményért. Végül a 85. percig kellett várni.Léfe írta:Oblakról végig áradoztak. Nagyon jó kapus, de -nem számoltam - szinte minden lövés középre ment.
Éljen a pártatlan MEDIAFecooo írta: Most őszintén: te mit vártál egy realos bloggertől és hrutkától? Biztos dicsérni fogják a Barcát...
Most őszintén: te mit vártál egy realos bloggertől és hrutkától? Biztos dicsérni fogják a Barcát...Stalkyard írta:Tudom hogy nem kellene foglalkozni vele, de vérlázító amúgy hogy most is a meccs után a stúdióban meg nem bírná egyik sem egy mondat erejéig se említeni, hogy amúgy mennyire jól játszottunk (egy sima győzelem után a második ellen), az Atletico van sz...kodva, miközben egy darab helyzetük nem volt. És ez megy mindig. Mondjuk azóta már semmin se lepődik meg, hogy az őszi 5-1-es Clasico után vmi focis podcastben végig az volt a téma, hogy mi lett volna, ha a Reál 2-1-nél kiegyenlít....
A történelem ismétli önmagátMessiguru írta:Costa azt mondta a bírónak h r.sz.arok a k.rv. any.dra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én is így voltam vele, néha ideggörcsöt kaptam és közben át kellett kapcsolgatnom a magyar bajnoki összefoglalókramess2009 írta:pontosan tudom, hogy meg kell becsülni az olyan győzelmeket (x-eket) is amikor az utolsó percek döntenek, de az az igazság hogy addig rengeteget mérgelődtem és főként idegeskedtem, hogy elfutnak és emberhátrányban elviszik a három pontot.( ok. nem voltak ziccereik, de láttunk már gólokat semmiből...)
Majd helyet cserélnek a 60. percben.MatyiG írta:Azt hitted, hogy Malcom kezd?Nero. írta: Coutinho?? Pfff
Azt hitted, hogy Malcom kezd?Nero. írta:Coutinho?? Pfffsoadroli írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suárez, Coutinho.
Vamos!