2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most épp mi volt vele a baj?senkialfonz40 írta:Nagyon nehezen viselem el, amit művel...
Azt ugyan nem mondanám hogy olyan kiemelkedő lett volna, de a gólján kívül is rengeteget tett a a sikerért. Coutinho helyzete előtt például zseniális volt amit csinált és Messi is azért került ennyiszer helyzetbe (amellett, hogy egy zseni) mert sokszor elvitte a védőket, ezzel rést nyitva. Azt mondjuk a fejébe kéne verni, hogy ne álljon le cselezni, mert képtelen rá, az ellenfelet meg pláne ne kezdje el lefutni.recrea írta: Mondjuk nem épp erről szól a mezőnymunkája, amit leírszamit mondasz, abban sok igazság van, amikor hoki, azt én is elismerem, de tegnap a gólján kívül is az egyik legjobb volt sztem a csapatban, szóval rosszkor van elővéve.
Én csak egy helyzetre emlékszem, az a ziccer kimaradt, na bumm, a világ talán legjobb kapusa megfogta, utána meg rúgott egy olyat, amit nem nagyon szoktak Oblaknak.
Mondjuk nem épp erről szól a mezőnymunkája, amit leírszNero. írta: A gól az világklasszis volt, de előtte volt 2 olyan helyzete amit kérdés nélkül be kellett volna fejezni.
Én másképp látom a mezőnymunkáját. Az hogy vicsorogva birkózik a 2 középsővédővel, majd amikor a bíró nem a javára fúj és elkezdi rázni az ujjait az engem nem győz meg.
Összjátékban még mindig gyenge, labda kezelési problémák is igen gyakran jelen vannak.
A gól az világklasszis volt, de előtte volt 2 olyan helyzete amit kérdés nélkül be kellett volna fejezni.recrea írta:Mondjuk ma pont az egyik legjobbunk volt, remélem ez is feltűnt azért. Elég komolyat gürcölt megint, aminek ez a parádés gól volt az eredménye. Eldöntötte a meccsetSinya22 írta:Beszélünk itt a Messi utáni időkről,meg hogy ki tudja hány év múlva láthatunk hasonlót,de hát ez a pali is megér egy misét. 80 percig technikai analfabéta,és vagy lesen van,vagy reklamál,aztán lő egy ilyet.Persze jobban örülnék,hogy ha a sima átadások azért mennének a meccs nagy részében,de még így is hihetetlen hogy termel,nehéz lesz őt is pótolni.
Mondjuk ma pont az egyik legjobbunk volt, remélem ez is feltűnt azért. Elég komolyat gürcölt megint, aminek ez a parádés gól volt az eredménye. Eldöntötte a meccsetSinya22 írta:Beszélünk itt a Messi utáni időkről,meg hogy ki tudja hány év múlva láthatunk hasonlót,de hát ez a pali is megér egy misét. 80 percig technikai analfabéta,és vagy lesen van,vagy reklamál,aztán lő egy ilyet.Persze jobban örülnék,hogy ha a sima átadások azért mennének a meccs nagy részében,de még így is hihetetlen hogy termel,nehéz lesz őt is pótolni.
Én most már folyamatosan szidom a tévé előtt, meghálálja!Nero. írta:
....
No comment a pali
Remélhetőleg tényleg max. 2 hét pihenő lesz belőle!Cestus írta:10-15 nap kiesés, hivatalos. A csapat és a szezon szempontjából ez a legjobbkor jött.