Tromort77 írta:Ezzel nagyon nem értek egyet. Tegnap is sok hibával játszott, ez tény. Csak a különbség az, hogy bátor volt és ez hozta is az eredményességet. Nem a képességeivel van baj. Nála mentális gondok vannak. Meg alapvetően egy Watford féle taktika sokkal kedvezőbb. De én tartom, hogy itt tökéletes csere lehetne, ha fejben fel tudna nőni ehhez a szinthez. De egyszerűen minden mozdulatán látszott a görcsösség. Egy Messi-Suarez páros mellett, úgy, hogy egy Dembelé van mögötte, nem csoda, hogy ez nem tudott kijönni belőle. A lehetőséget megkapta, nem tudott vele élni sajnos.
ezzel meg en nem ertek egyet teljesen
nalunk is bator volt, es probalkozott, csak ugyanugy mint tegnap emellett RENGETEG hibaval is jatszott. nalunk is volt eredmenyes, golokat is lott, gokpasszokat is adott, kapufat is lott. de lattad, hogy tegnap is ugy volt eredmenyes, hogy befujtak egy velemenyes tizit rola, es megpattant a lovese, ami amugy valoszinuleg nem ment volna be. tenyleg minden megmozdulasa gorcsos, legyen akar itt, akar a milanban, akar most a watfordban.
es szerintem is megvannak a kepessegei, amiket egyebkent ki is lehetne hasznalni (meg nalunk is), olyan jatekhelyzetekbe kell hozni amikben kijonnek az erossegei. ez valverde alatt egy ket meccsen ment (olympiakos, betis), maskor meg a kifarasztott vedelmek ellen is mindent elrontott.
ezek egy gyengebb csapatban jobban kijonnek, ott meg huzoember is tud lenni ezzel, nalunk meg ugyanezzel a mentalitassal es tudassal inkabb lefele logott ki. szerintem kabe ennyi, azaz leegyszerusitve es a klasszikus forum kifejezest hasznalva
"keves ide".
ez az egy megmozdulas meg nyilvan nem tamasztja ala az en mondanivalomat, de olyan vicces ceronaldos, hogy muszaj betennem