Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semedo azért jobban védekezik a kontrák ellen szerintem, mint SR, gondolom ezért cserélt most EV.Zozzy 5 írta:Jobban örültem volna Vidalnak és 442nek,de biztos tudja, mit csinál. Mindenesetre azt nem lehet mondani, hogy Cou nem kap bizalmat. Semedo miatt aggódok kicsit, a széleket sztem nyomni fogja a united, és a portugált azért enyhén szólva nem a lehetetlen kategória atjatszani, de hátha most magabiztosabb lesz.
Hát az egy dolog.Alcantara írta:Főoldali cikk szerint Cou kezd és 3 csatárral játszunk.
Jobban örültem volna Vidalnak, az a meló kellene középpályán, amit csak ő tud a keretből.
Ráadásul hétvégén pihent is egyet.
Mindegy, csak két meccsen csapjuk le őket, menjünk tovább.Kiegyeznék egy gól nélküli döntetlennel is (habár most tudtam meg, jobb az egy gólos vereség).
Pontosan. Ez itt a BL, hiába vagy jobb, nem szabad csak 1 meccsre készülni.Nyiri81 írta:Muszáj nyerni. Ez az MU verhető. Nem a PSG vagyunk. Tavalyi Roma elleni fiaskoból remélem tanultak a srácok. Hiába két meccs van. Az elmúlt években mindig csak 1 meccsre készülünk. Ezt el kellene felejteni. Mindkét meccsen maximálisan oda kell rakni magunkat. Liga már esélyes hogy megvan. Nincs kifogás.
rúgunk kettőt akkor kikapni nem fogunk.Res írta:Nehéz meccsre számítok. Egy döntetlennel már elégedett lennék. A lényeg, hogy rúgjunk gólt, ha lehet kettőt...
És nyer az Ajax is!Nero. írta:Pl. szerintem ma nyer a Tottenham
Jogos., sőt mindig van meglepetés.divadka írta:Többen emlegitik itt, hogy mi lesz a Liverpool ellen.
Egyelőre még a Porto-United elődöntő is elképzelhető.
"Akkor menjünk át a hídon, ha odaértünk."
Igen, talán ez lesz a kulcsfontosságú dolog, ha a fő fegyverüket kioltjuk, és mellé kijön hogy nálunk játszik Messi és Suarez, akkor elég jó kilátásaink lehetnek ellenük.drobika írta:Szerintem jó nagy erőpróba lesz mind a MU. elleni, és remélhetőleg a Pool elleni is.
A MU nagyon motivált lesz, mást nem is tehet. Klasszikus angol, gyors foci letámadással. Nem nagyon fekszik nekünk, de ha hozzuk a stabilitást, nem fognak tudni gyorsan játszani, akkor szerintem mindkét ellenfél ellen esélyesebbek vagyunk. Vidal-t játszatnám, kellene a keménysége, vagánysága nagyon. Hátul pedig hát nincs mese, nagyon ott kell lenni fejben,a csatárainkon szerintem nem fog múlni, jók, formában vannak,még talán COU is feljebb léphet