Ha esetleg döntőbe jutnánk, és a City jönne velünk szemben, akkor azért nekünk ott lenne a "tapasztalat", mint előny, nem egy olyan játékosunk van, akik már játszottak Bl döntőn, míg a Citynek a klubtörténelem legnagyobb sikere lenne már a döntőbejutás ténye is.
Nem ez döntene, de egy kicsi pluszt mégis csak adhat nekünk.
Ezt amúgy én is így gondolom, de a Juventus ellen még nagyobb lélektani előnyünk lenne a zebrák elvesztett döntői miatt. CR is az utolsó négy döntőjét behúzta, de pont ellenünk meg veszített anno. A Cityvel szerintem kifejezetten jó, hogy csak a döntőben találkozhatunk, szvsz egy meccsen több esélyünk van ellenük, mint kettőn, meg sokat kell javulnunk, hogy le tudjuk győzni őket, jelenleg túlságosan sebezhető a védelmünk, ellenük nem fér be. Kicsit gólerősebb a támadósoruk, mint pl. a Realnak.
Ha döntőbe jutunk, akkor szerintem be is húzzuk. Persze odaáig el is kell jutni. A MU-t sem szabad leírni, bár erőssebbek vagyunk, de sajnos hajlamosak vagyunk olyan üresjáratokra 1-1 meccsen, amivel nehéz helyzetbe hozhatjuk magunkat. A Lyon ellen belefért, Pogbáék ellen már nem biztos, hogy bele fog.
A Liverpool meg azért kétarcú, voltak gyenge teljesítményeik a szezonban, de képes olyan szinten is játszani, amivel bárkit kiüthetnek. A szoros bajnokság nem segít nekik, de mire jönnek az elődöntők, akár változhat is. Pl. ha City addigra kiépítene egy komolyabb előnyt, és csak a BL maradna nekik, akkor bizony még keményebb ellenfél lehetnének.
Juve elleni döntőnek nem annyira örülnék. Ha kikapunk, CR mennybe megy, mindenidőklegjobbja lesz, inkább a City verjen meg minket.
Ha megnyerné a Juventusszal, akár ellenünk, akár más ellen a döntőben, akkor bizony rá lehetne húzni, hogy ő adta meg azt a pluszt, ami a BL címhez kellett, és nem is alaptalanul. + nézzek meg, mi lett a Reallal nélküle. Jó lenne, ha ez nem történne meg, de nélküle már nagy valószínűséggel az AM ellen is kiesnek.