Azért azt ne mondjátok, hogy unalmas volt. Számomra a Busquets – Lenglet – Alba trió néha „izgalmassá” tette a meccset hátul… Minden tiszteletem mellett...

Hát igensoadroli írta:Dolat, Fred, McTominay
Én róluk még sose hallottam
Nem, nem így kell.Bob_Marley írta:Remek eredmény, így kell játszani idegenben. Innen otthon tovább kell jutni.
Coutinho a VB óta nem volt ilyen jó, mint most a félidőben.Tomix354 írta:Jó lenne ha Messi és Lajos is szerezne ma egy gólt. Borzasztó statjuk van az elmúlt években. Bízom benne hogy Coutinho is alkotni fog, volt valahol egy rövid videó arról mit produkált a liverpoolban a united ellen. Ha hozná a felét annak már jó lenne
Dalotot előre várták előzetesen a szakik és harmadik cb-jük meg nincs is kezdőben,tehát valószínűbb ,hogy fent játszik.Nero. írta:Dalot van rosszul feltüntetve. Ez inkább 5 védős felállás a Unitedtől
Lehet, nekem támadó játékosnak rémlettek, ennyire vagyok képben a MU-nál.Nero. írta:Alapból azok? Mondjuk eredetileg mindkettő LBrecrea írta:Shawból meg Youngból hogy lett szélsőhátvéd? Vagy én vagyok vakon?
igen, Te.recrea írta:Shawból meg Youngból hogy lett szélsőhátvéd? Vagy én vagyok vakon?
Alapból azok? Mondjuk eredetileg mindkettő LBrecrea írta:Shawból meg Youngból hogy lett szélsőhátvéd? Vagy én vagyok vakon?