Vakmacska írta:NEm baj, Roncici megkapja vígaszdíjnak az aranylasztit

Tökéletes nap ez így.
Nem hittem az Ajaxban, de elképesztőt menetelnek, és az elődöntőben sem írnám le őket.
Vakmacska írta:NEm baj, Roncici megkapja vígaszdíjnak az aranylasztit
Megvolt,nyugi.csababarca írta:Ezt azért kopogd le, a juve az új real.Sinya22 írta:Érik az a meglepetés amit mondtam
Ezt azért kopogd le, a juve az új real.Sinya22 írta:Érik az a meglepetés amit mondtam
Èn fel szemmel kovetem, kiegyenlített meccs.Juve uralja,Ajax inkabb csak bekkel,de kontraik veszelyesek.csababarca írta:Nézed azt is fél szemmel, vagy csak az eredményt követed?Nero. írta:Eddig jól tartja magát az Ajax, kiváncsi vagyok továbbmennek e
Ha az első, milyen a játék képe, van esélyül, vagy csak találtak egy gólt?
Nézed azt is fél szemmel, vagy csak az eredményt követed?Nero. írta:Eddig jól tartja magát az Ajax, kiváncsi vagyok továbbmennek e
Így van. 9 Spanyolországban töltött éve alatt kemény 2-szer tudott bajnokságot nyerni a Reallal, míg mi hoztunk 6-ot ebből a 9-ből. Amikor a karrierjük végén összehasonlítjuk majd Messit és CR-t és megy a számokkal dobálózás, hogy ki hány trófeát nyert, akkor ne csak a BL-eket számoljuk majd, hanem ezt is. A BL tényleg 5 meccsről szól gyakorlatilag, ebben vérprofi a portugál és kenterbe veri sajnos Messit, de egy szezon 55-60 meccsből áll.Rivaldo11 írta:való igaz. Rendszeresen átlézengett őszi szezonok, kuka teljesítmény után-amivel vastagon benne van, hogy a madrid pár kivételtől eltekintve karácsonyra kiszállt a ligáért folytatott harcból-valóban fel tudja szívni magát kb 6 meccsre.Grimaldo írta: Azért ekkora különbséget nem lehet ezzel megmagyarázni , el kell fogadni, hogy kieséses szakaszban sokkal élesebb.
való igaz. Rendszeresen átlézengett őszi szezonok, kuka teljesítmény után-amivel vastagon benne van, hogy a madrid pár kivételtől eltekintve karácsonyra kiszállt a ligáért folytatott harcból-valóban fel tudja szívni magát kb 6 meccsre.Grimaldo írta: Azért ekkora különbséget nem lehet ezzel megmagyarázni , el kell fogadni, hogy kieséses szakaszban sokkal élesebb.
Nem is állítottam az ellenkezőjét.Grimaldo írta:Azért ekkora különbséget nem lehet ezzel megmagyarázni , el kell fogadni, hogy kieséses szakaszban sokkal élesebb.MatyiG írta: Tegyük hozzá, hogy amíg CR szélsőből lesipuskás lett, Messi szélsőből játékmesterré vált.
Azért ekkora különbséget nem lehet ezzel megmagyarázni , el kell fogadni, hogy kieséses szakaszban sokkal élesebb.MatyiG írta: Tegyük hozzá, hogy amíg CR szélsőből lesipuskás lett, Messi szélsőből játékmesterré vált.
Tegyük hozzá, hogy amíg CR szélsőből lesipuskás lett, Messi szélsőből játékmesterré vált.Nero. írta:BL negyeddöntő, elődöntő és döntő gólok:
CR: 41
Messi: 16
Raúl, Inzaghi, Shevchenko: 13
A sorsoláson kisorsolták azt is, hogy ki kezd otthon, és mi fogunk.Barcaforever írta:Segítsetek légy szíves mert sehol se találom a kérdésemre a választ. Ha a Liverpool és mi továbbjutunk akkor mitől függ, hogy ki játsza a 2. meccsét az elődöntőnek otthon?
Ja pardon,arra gondoltam... kave elotti hsz mindig veszelyes..csababarca írta:Lyon ellen egy hónapja?
Negyeddöntőkven valóban régóta nem lőtt.
azért volt üresen mert Frenkie úgy gondolta 18 méterre a kaputól elengedi ezt az emberfogás dolgot aztán meg se próbál menni vele a tizenhatoson belülreNero. írta:De miért volt tök üresen?MatyiG írta:Nem volt azért olyan nehéz dolga tokuresen szemben a kapuval hat méterről befejelni.Nem Puskás-díj, de csuka fejes sosem csúnya
nekem úgy rémlik a sorsoláson eldőlt már ez is és otthon kezdünkBarcaforever írta:Segítsetek légy szíves mert sehol se találom a kérdésemre a választ. Ha a Liverpool és mi továbbjutunk akkor mitől függ, hogy ki játsza a 2. meccsét az elődöntőnek otthon?