Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van. TODIBO. Nem akartam ezzel senkit sem megbántani egyszerü diszlexia. És igen tudom hogy középhátvéd, az általam felvázolt felállás nyilván nem szentirás.Alcantara írta:Miért olyan nehéz megjegyezni a csapatod játékosának nevét?AdamSweden írta:Szombaton senkit nem akarok meglátni a kezdöböl!
Ok TS védhet de ennyi. Abszolùt beáldozhatò meccs.
TS-Miranda-Murillo-Umtiti-Tobido....
Sokadik aki nem tudja leírni a nevét.
Jean-Clair T O D I B O!
Toby Alex Haley művében szerepelt, nincs köze a Barca játékosához.
Stegent meccsben kell tartani a BL-hez, nem tenném ki a kapuból 1-2 meccsre sem.Tomix354 írta:Én beraknám Cillessent a kapuba, mikor védjen a bajnokságban ha nem most alapon. Ki tudja nyáron hol folytatja tovább, megérdemelne 1-2 lehetőséget így a szezon vége fele.
Hát, nem lesz.Cestus írta:Rakitic legyen a pályán azért, és akkor nyugodt leszek.
Így van. Lesz még elég meccs a bajnokságban, az Atleti is fog még bukni. Így, hogy szerda-kedd ritmusban játszunk BL-t, kötelező pihentetni. Szerencsére Suárez és Piqué ha akarna se tudna játszani, illetve úgy néz ki Messi is pihenni fog. Albának lenne még nagyon fontos a pihenő, de Busquets és Rakitic kezdőtagságának se annyira örülnék. Bár az egyikük ott lesz mindenképp...MatyiG írta:10 pont kell 7 meccsen, szóval akár két győzelem is elég.
Itthoni bajnokikat kell behúzni, aztán csókolom.
Egyetértek. Azt írják amúgy a neten, hogy még négy győzelmet kell produkálnunk a bajnoki címhez (én nagyon nem számolgattam), annyi azért hozható.Sinya22 írta:Huesca ellen a nagyobbak megszenvedtek,Real pl,Getafét megverték,Celta ellen is 2 gólos hátrányból lett x,szóval eléggé küzdenek tavasszal,és még mindig bent maradhatnak,szerintem kikapunk amúgy,mert legalább 4-5 változtatás lesz,azt meg láttuk mi van ha Piqué és Rakitic nincs a pályánDe hát ez van,a bl a cél most már,azért építettük fel az előnyt,hogy ha kell,legyen miből gazdálkodni.
Miért olyan nehéz megjegyezni a csapatod játékosának nevét?AdamSweden írta:Szombaton senkit nem akarok meglátni a kezdöböl!
Ok TS védhet de ennyi. Abszolùt beáldozhatò meccs.
TS-Miranda-Murillo-Umtiti-Tobido....
Huesca ellen a nagyobbak megszenvedtek,Real pl,Getafét megverték,Celta ellen is 2 gólos hátrányból lett x,szóval eléggé küzdenek tavasszal,és még mindig bent maradhatnak,szerintem kikapunk amúgy,mert legalább 4-5 változtatás lesz,azt meg láttuk mi van ha Piqué és Rakitic nincs a pályánCestus írta:Be kell tenni Mirandát akkor, szerintem mindegy most az eredmény. Ha komolyabbat rotálunk, úgyis borítékolható a pontvesztés, még ha talán a leggyengébb csapat is az ellenfél. Előny van bőven, a két madridi csapattól meg abszolút távol áll az, hogy elkezdik hozni a maradék meccseiket.
Azt hiszem, Ivan Campo csúszott rá elég keményen, akkor mondta...recrea írta:A történelem ismétli önmagátMessiguru írta:Costa azt mondta a bírónak h r.sz.arok a k.rv. any.dra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.urbandictionary.com/define. ... id=3936121" target="_blank
Végre sor kerülhetne Wague és Todibo bemutatkozására.kluivert1899 írta:En is remelem, hogy komolyabb rotacio lesz. Nalam Cillessen es Murillo is kezdene, TS es Lenglet helyen, a tobbivel egyetertek.MatyiG írta:Remélem, hogy pihentetni fogunk szombaton.
Suárez és Piqué eltiltott, hasonló kezdőt várok:
MAtS - Semedo, Lenglet, Umtiti, SR - Vidal, Arthur, Alená - Malcom, Prince, Coutinho
Dembélé majd jöhet a második félidőben.
En is remelem, hogy komolyabb rotacio lesz. Nalam Cillessen es Murillo is kezdene, TS es Lenglet helyen, a tobbivel egyetertek.MatyiG írta:Remélem, hogy pihentetni fogunk szombaton.
Suárez és Piqué eltiltott, hasonló kezdőt várok:
MAtS - Semedo, Lenglet, Umtiti, SR - Vidal, Arthur, Alená - Malcom, Prince, Coutinho
Dembélé majd jöhet a második félidőben.
Volt azért pár tényleg jó védése, és fontos hozzátenni, hogy ott ha bármelyik korábbi lövés bemegy, abban a pillanatban megölte volna a meccset, mert az Atlético emberhátrányban már nem tudott volna futni az eredményért. Végül a 85. percig kellett várni.Léfe írta:Oblakról végig áradoztak. Nagyon jó kapus, de -nem számoltam - szinte minden lövés középre ment.