Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Énis így gondolom, védelmünk nagyon necces lessz, de azért Malcom, Dembele, Boateng, Vidal 4estől várok gólokat.LG írta:Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.
Aspiazu szerint 3 hátvéd, Malcom és Wague pedig wingback. Tetszik a felállás, Ernőbá' bedobta a löjjünk több gólt, mint az ellenfél taktikát.MatyiG írta:Umtiti balhátvéd vagy mi?
Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.

Nem hittem ,hogy valaha is ez lesz a kezdő egy bajnokinsoadroli írta:ter Stegen, Todibo, Murillo, Umtiti, Wagué, Vidal, Aleñá, Puig, Boateng, Malcom, Dembélé

Igazad van. TODIBO. Nem akartam ezzel senkit sem megbántani egyszerü diszlexia. És igen tudom hogy középhátvéd, az általam felvázolt felállás nyilván nem szentirás.Alcantara írta:Miért olyan nehéz megjegyezni a csapatod játékosának nevét?AdamSweden írta:Szombaton senkit nem akarok meglátni a kezdöböl!
Ok TS védhet de ennyi. Abszolùt beáldozhatò meccs.
TS-Miranda-Murillo-Umtiti-Tobido....
Sokadik aki nem tudja leírni a nevét.
Jean-Clair T O D I B O!
Toby Alex Haley művében szerepelt, nincs köze a Barca játékosához.
Stegent meccsben kell tartani a BL-hez, nem tenném ki a kapuból 1-2 meccsre sem.Tomix354 írta:Én beraknám Cillessent a kapuba, mikor védjen a bajnokságban ha nem most alapon. Ki tudja nyáron hol folytatja tovább, megérdemelne 1-2 lehetőséget így a szezon vége fele.
Hát, nem lesz.Cestus írta:Rakitic legyen a pályán azért, és akkor nyugodt leszek.
Így van. Lesz még elég meccs a bajnokságban, az Atleti is fog még bukni. Így, hogy szerda-kedd ritmusban játszunk BL-t, kötelező pihentetni. Szerencsére Suárez és Piqué ha akarna se tudna játszani, illetve úgy néz ki Messi is pihenni fog. Albának lenne még nagyon fontos a pihenő, de Busquets és Rakitic kezdőtagságának se annyira örülnék. Bár az egyikük ott lesz mindenképp...MatyiG írta:10 pont kell 7 meccsen, szóval akár két győzelem is elég.
Itthoni bajnokikat kell behúzni, aztán csókolom.