Furcsa érzés, hogy 4 év utánújból elődöntőben van a csapat, véégre
Sokat gondolkodtam, hogy jó-e az hogy a visszavágó idegenben lesz, végül arra jutottam, hogy a Liverpool ellen talán ez előny is lehet.
A Camp Nou-ban nagyobb eséllyel szerzünk előnyt a visszavágóra, míg egy anfieldi odavágó után valószínű 1-2 gólos hátrányban kezdenénk a visszavágót, és ki kellene támadnunk, ami nagyon kedvezne a Liverpoolnak, és simán belőnének 1-2 gólt kontrából.
Én is nagyon tartok a Liverpooltól, pokoli kemény párharc lesz, de ugyanúgy a Liverpool is joggal félhet a Barcától.
Nálunk annyi előny van, hogy nálunk van Messi, ők azért már többször betliztek idén a BL-ben, mi kipihentebbek leszünk, míg ők a Pl-ért kemény harcot vívnak hétről hétre a Cityvel.
Bízom benne hogy a 2 meccs előtt Valverde megint nyomat egy teljes rotációt, és ezt kihasználva kipihenten jobban ott leszünk a Liverpool ellen.
Annyi biztos, hogy keményen nekik kell esnünk(persze ésszel), és törekedni a minimum 2 gólos előnyre, mert az Anfielden nem akármilyen roham lesz.
Meg kell fojtani a középpályájukat, és akkor jó esélyünk van ellenük, tudatosan visszább állni, és onnan gyorsan előrejátszani a labdát, félpályáig feltolt védősorról szó sem lehet, nem szabad teret adnunk a brutális támadósebességüknek.
Egy perc kihagyás sem férhet bele, mert láthattuk a City ellen mire képesek, ha az ellenfél ad nekik egy jó 10-15 percet.