2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
VALÓDI alternatívákat kérdeztem, ami azonnali megoldást jelenthet, nem egy 4-5 év múlva (talán) megvalósítható dolgot. Pep többször, több helyen lenyilatkozta, hogy soha nem tér vissza a Barca kispadjára és a jellemét ismerve kétlem, hogy ezt a véleményét megváltoztatná. Ami Tito-t illeti: hát én őszintén szólva nem voltam elájulva a játékunktól az ő edzősködése alatt. Nem kétlem, hogy jó szakember volt, de nem éreztem azt, hogy a csapat annyira megszakadt volna a sikerekért az ő idejében. A játékosok nyilván kedvelték, de inkább amolyan jóhaver viszonyt éreztem a csapatnál, ami nem feltétlenül tett jót az éles meccseken. A motivációt soha nem éreztem az erős oldalának. Nyilván én is csak a véleményemet mondom el, nincs azzal semmi gond, ha ez történetesen nem egyezik másokéval.dkveszta87 írta:Előbb soroltam két volt játékost (Xavi, Iniesta), de akár Pep ismét (nem elképzelhetetlen, hogy visszatérne egyszer), és az idő előrehaladtával a kiöregedő volt játékosok (egyszer akár Messi is), illetve az utánpótlásunknál felbukkanó olyan személyek mint Tito.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy aki magas színvonalú játékos volt, az jó edző is lesz (lásd pl. Maradona) de nálunk azért nehezebb a helyzet szerintem, mint más kluboknál, hogy a játékosnak és edzőnek is kell passzolnia a csapathoz, legyen akármekkora sztár (lásd Ibra 1 évig volt csak). Nem okoskodni akartam, csak a véleményemet mondtam el.
Előbb soroltam két volt játékost (Xavi, Iniesta), de akár Pep ismét (nem elképzelhetetlen, hogy visszatérne egyszer), és az idő előrehaladtával a kiöregedő volt játékosok (egyszer akár Messi is), illetve az utánpótlásunknál felbukkanó olyan személyek mint Tito.herlius írta:Jó, de akkor mégis ki lenne az IGAZI Barca edző? Mert Valverde kritizálásában nagyon erős mezőny alakult itt ki, de valódi alternatívát még nem olvastam.dkveszta87 írta:...alapvetően kedvelném őt, de nem őt képzelem el mint igazi Barca edzőt a kispadra.
Az nem a mi dolgunk, hogy megtaláljuk az utódot, van a klubnál erre a szerepkörre néhány ember. Mi csak azt mondhatjuk el, hogy nem tetszik az, amit Valverdével látunk.herlius írta:Jó, de akkor mégis ki lenne az IGAZI Barca edző? Mert Valverde kritizálásában nagyon erős mezőny alakult itt ki, de valódi alternatívát még nem olvastam.dkveszta87 írta:...alapvetően kedvelném őt, de nem őt képzelem el mint igazi Barca edzőt a kispadra.
Jó, de akkor mégis ki lenne az IGAZI Barca edző? Mert Valverde kritizálásában nagyon erős mezőny alakult itt ki, de valódi alternatívát még nem olvastam.dkveszta87 írta:...alapvetően kedvelném őt, de nem őt képzelem el mint igazi Barca edzőt a kispadra.
Azt azért nem hinném, azóta is követem Xavi és Ini nyilatkozatait, írásos vagy képi formában és ez mind a kettő u.a. a végtelenül szerény srác, mint előtte..bár soha ne mondd, hogy soha, de remélem nem változnak meg és egyszer mint edzők is csúcsra érnek az FCB kispadján szép, Barcás focivalCestus írta:Csak aztán nehogy Xavi vagy Iniesta egy szteroidokon felhízlalt Valverde legyen végül, aki még tőle is pragmatikusabb, minimalistább célfocit játszat.dkveszta87 írta:Számomra abban a pillanatban indulhat Valverde, amint beérik egy Xavi vagy Iniesta edzői posztra.Zidane is hatalmas mágus volt játékosként, aztán látjuk már évek óta, hogyan vélekedik a fociról, mint edző.
Jó, nem mondom, hogy ez lesz, de azért kemény lenne.
Csak aztán nehogy Xavi vagy Iniesta egy szteroidokon felhízlalt Valverde legyen végül, aki még tőle is pragmatikusabb, minimalistább célfocit játszat.dkveszta87 írta:Számomra abban a pillanatban indulhat Valverde, amint beérik egy Xavi vagy Iniesta edzői posztra.
Ezeket fejezd már be. Akárhányszor valaki utal a hsz-eidre, jösz ezzel a sértődősdivel, baromi unalmas.drobika írta: Ha már személy szerint meg lettem szólítva! Én is esküszöm nem értem, hogy miért kell személyeskedni? Ha valaki nem ért valakivel egyet, az baj? Az útálja a másikat jó magyar szokás szerint? Elképzelhetetlen, hogy az is ember, és az is jót akar?
Ha már személy szerint meg lettem szólítva! Én is esküszöm nem értem, hogy miért kell személyeskedni? Ha valaki nem ért valakivel egyet, az baj? Az útálja a másikat jó magyar szokás szerint? Elképzelhetetlen, hogy az is ember, és az is jót akar?herlius írta:Senki nem utálja EV-t (max drobika), esküszöm nem értem, h itt miért csak szélsőségekben tudnak emberek gondolkodni
Nyilván ez is egy vélemény, de egyetérteni nem fogunk. Gondolom 30-31 évesen azért nem PD és BL-meccseket toltál le szerda-szombat ritmusban, megállás nélkül. Az a fizikai megterhelés, amit ezek a srácok lenyomnak minden szezonban, nem múlik el nyomtalanul egy ilyen felgyorsult, fizikálisan megterhelő fociközegben.recrea írta:Senki nem utálja EV-t (max drobika), esküszöm nem értem, h itt miért csak szélsőségekben tudnak emberek gondolkodni![]()
Amúgy, a saját szintemen ugyan, de én 30-31 évesen voltam csúcsformában, pedig 23-25 évesen voltam a toppon fizikálisan, a foci mégis jobban ment később, szóval nem igaz, h feltétlenül jobb 20-22 évesen az ember.
A Roma meccs Barcás pályafutásom (ami nem kevés sajnos) magasan legnagyobb égése volt, és ez nagyrészt emberünknek köszönhető, érdekes párhuzamba vonni a 2012-és Chelsea elleni kieséssel, amely párharcban az egyik legjobb focit mutatta be a a csapat a Pep-éra alatt![]()
Játékoskeretről felhozni megint érdekes dolog, ilyen mély sose volt még a keret, ennyi hasonló teljesítményű klasszis sem volt még nálunk, két egyforma csapatot ki tud állítani EV, 2-3 kulcspozit kivéve.
Kösz az inputot, sokat számít, legközelebb megcélzom azt a szintet hogy neked tetsszen, hisz ez a legfontosabb, nem az hogy az ember elmondja a saját véleményét.geridoss írta:Van a szarkazmusnak egy olyan szintje, ami nagyon vicces és jól illik a fórumozóhoz.
Na, amit te csinálsz, az nem ilyen.
Az hogy olyanokat nyomtok, hogy nem látszik a munkája a csapaton, teljes futballvakság. Nem véletlen mondtam a Simekes hasonlatot, akik itt ilyeneket tolnak hogy a csapat maga nyeri a meccseket, meg nincs semmi nyoma a csapaton, azok a Simek, Bozsik, Gerazoli kaliberű szakértőktől szedik az inputot. Bozsik lenyomja hogy a labda gömbölyű, az nyer akinek több a pénze, a kihagyott helyzetek megbosszulják megukat, meg hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, és ebből bólogatva lejön az hogy a csávó csak áll és néz, sőt sokszor még állni se tud, csak gugol és néz.geridoss írta: Az, hogy most jól megy a szekér, az nem felejteti el velünk az utóbbi két év meccseinek 95%-ban nézhetetlen semmi játékát. Nem azért küldenénk el Ernőt, mert eredménytelen a csapat, de nem tudom hányszor kell még ezt elmondani, és hányszor kell még neked újra felhozni egy - egy győzelem után ezt. Remélem érthető volt most.
Nem tudom szoktál-e bundást nézni, de a Hoffenheim edzője állítólag nagyon jó, legjobb focit tolják, megnézném itt is. Alapvetően kongói négereket meg 20 éves német gyerekeket managelni úgy hogy mindemellett olyan eredménykényszer alatt játszol hogy 3 meccsből max 2-t veszíthetsz el, teljesen ugyanolyan mint Messi-t meg Suarezt managelni úgy hogy 3 sorozatot kötelező megnyerned, de nem akárhogy, természetesen jó játékkal, úgy hogy olyan egyértelmű stílusjegyek legyenek felfedezhetők a csapaton ami még a Simek - Bozsik kettősnek is leesik. Ez utóbbi nagyon fontos hisz ezt a tudást ők fogják félidőben tovább adni MessiNeymarSuarez kaliberű szakértőknek akik ezután ezt több éven keresztül emlegetni fogják, mint Lucho direktebb fociját.Nero. írta:Engem abszolút meglep hogy ilyen szinten van a csapat most. Télen egyértelmű volt hogy idén nem fogunk nyerni semmit.optimus írta:Nulla edző, Allegri ma is megmutatta miért sokkal jobb nála, nem csak szépen de eredményesen is játszik a Juvéval. Miközben a kókler meg 5 percig alárendelt szerepet játszott egy bl elődöntőben, úgy hogy az ellenfélnek 180 perc alatt 2 teljes kaput eltaláló lövése is volt.
Ez megengedhetetlen ezen a szinten szerintem.
Ha triplázunk se fogom nagy edzőnek tartani, én is tripláznék ezzel a Barcával és anno a 11est is belőttem volna a Chelsea ellen.
Van idén legalább 5 csapat akik eredményesebbek és szorakoztatobbak mint mi.
Semmit nem tesz hozzá ehhez a dologhoz
Engem abszolút meglep hogy ilyen szinten van a csapat most. Télen egyértelmű volt hogy idén nem fogunk nyerni semmit.optimus írta:Nulla edző, Allegri ma is megmutatta miért sokkal jobb nála, nem csak szépen de eredményesen is játszik a Juvéval. Miközben a kókler meg 5 percig alárendelt szerepet játszott egy bl elődöntőben, úgy hogy az ellenfélnek 180 perc alatt 2 teljes kaput eltaláló lövése is volt.
Ez megengedhetetlen ezen a szinten szerintem.