2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem, nem azért mert nem lő 40 gólt meccsenként, hanem mert suta, nem bír egy labdát átvenni, egy csele nem jön be, nem egy támadás hal el rajta. Ezért. Gyakorlatilag 2 éve ezt tolja.Nyiri81 írta:Azért mert csatárként nem lő golt? Elképesztő munkát rakott le és folyamatosan lefoglalt 2 védőt. Messinek majdnem összehozta a triplát 2x is. Nem olyan rossz Ő. Csak mivel nem lő 40 gólt meccseként csatárként így könnyű leszólniSubinho írta:Lajos viszont nagyon kilóg ebből a csapatból jelenleg!
Szerintem nem feltétlen lenne jobb a Pool ellen otthon visszavágózni.Rinku írta:Az problémás, hogy otthon kezdünk, amúgy nem lenne kételyem, szemernyi sem, hogy verjük a Poolt. Híresen gyatra meccseket tudunk játszani idén is, de otthon a BL-ben továbbra is aratunk, ezt a jó szokást legalább sikerült megőrizni. Viszont, ha a Campban nem szórjuk meg őket (pl. 2015 Bayern elleni hazai), akkor könnyen viszlát lehet a két meccs. Fú de jó kis riglik lesznek, hajrá az Ajaxnak is, király lenne velük döntőzni.
Ezeket én sem értettem, de 3-0-nál szerintem tud úgy védekezni Semedo és Busi is, hogy biztosan ne kapjon lapot.Egy ilyen meccs után nem kellene elővenni Valverdet, de már egy lefutott párharcnál, lekapja Arthurt és fent hagyja a sárga veszélyben lévő Busquetset.Nem igazán éreztem fáradtnak a brazilt, labdatartásban pedig talán a legfontosabb láncszem, nem tudom mi indokolta. Semedo beállítása meg újabb érthetetlen döntés. Ha valamelyik kipontozza magát megnéztem volna a fejét. Nem akarom szándékosan kritizálni Valverdet, de ez a két húzása baromi rosszul is elsülhetett volna.
Nyugi VARcelona vagyunk. Ellenkező esetben már robbant volna a bomba. Nem hittem el, hogy ezt visszavonta, lehet, hogy egy másik meccs lassítását rakták be neki. Megköszönheti Messiéknek, hogy lerendezték az United-et és nem ezen múlt.MatyiG írta:Visszajátszásnál tök egyértelmű volt, hogy ez tizenegyes. Erre Brych 5 mp alatt megítélte, hogy ez bizony semmi.Nyiri81 írta:Már nem számít, csak érdekesség képpen: https://index.hu/sport/futball/2019/bl/ ... ok_ligaja/" target="_blank
Visszajátszásnál tök egyértelmű volt, hogy ez tizenegyes. Erre Brych 5 mp alatt megítélte, hogy ez bizony semmi.Nyiri81 írta:Már nem számít, csak érdekesség képpen: https://index.hu/sport/futball/2019/bl/ ... ok_ligaja/" target="_blank
Persze,hogy elfér,csak meg kell találni mindekettő helyét a csapatban. Nem mondom, hogy nem lehet az, hogy van olyan eset, hogy váltják egymást. Viszont azt aligha tudom elképzelni tartósan, hogy bármelyik játékos megelégedne azzal, hogy ül tarcsiban a padon és várakozik,mikor cserélik be. És a vezetőség sem azért adott ki kétszer akkora halom pénzt. Egy állandó pados megoldás igen drága volna...dkveszta87 írta: Egy jó Cou elfér nálunk, legyen EV problémája, hogy Dembelé vagy Cou kezdjen, nagyobb bajunk sose legyen
Nem lennék meglepve, ha Semedo és Roberto is kezdene.drobika írta:És ki legyen a jobbhátvéd Firminho oldalán?
Inkább azért mert tegnap is kb minden támadás elhalt rajta, és folyamat szabálytalankodik, úgy hogy egyébként nála van a labda.Nyiri81 írta:
Azért mert csatárként nem lő golt? Elképesztő munkát rakott le és folyamatosan lefoglalt 2 védőt. Messinek majdnem összehozta a triplát 2x is. Nem olyan rossz Ő. Csak mivel nem lő 40 gólt meccseként csatárként így könnyű leszólni
Nem csak egy meccsre kellene kimenni a pályára mint tavaly a Roma ellen. Remélem örökre megtanulták ezt a srácok.MessiNeymarSuarez írta:Sokat gondolkodtam, hogy jó-e az hogy a visszavágó idegenben lesz, végül arra jutottam, hogy a Liverpool ellen talán ez előny is lehet.
A Camp Nou-ban nagyobb eséllyel szerzünk előnyt a visszavágóra, míg egy anfieldi odavágó után valószínű 1-2 gólos hátrányban kezdenénk a visszavágót, és ki kellene támadnunk, ami nagyon kedvezne a Liverpoolnak, és simán belőnének 1-2 gólt kontrából.
Jó lenne addigra lezárni a Ligát hogy tényleg pihentetni lehessen.MessiNeymarSuarez írta: Nálunk annyi előny van, hogy nálunk van Messi, ők azért már többször betliztek idén a BL-ben, mi kipihentebbek leszünk, míg ők a Pl-ért kemény harcot vívnak hétről hétre a Cityvel.
Bízom benne hogy a 2 meccs előtt Valverde megint nyomat egy teljes rotációt, és ezt kihasználva kipihenten jobban ott leszünk a Liverpool ellen.
Még egy olyan első 10 perc mint tegnap és a Liverpool lezárta a meccset az biztos. Remélem ezt felfogják a fiúkMessiNeymarSuarez írta: Egy perc kihagyás sem férhet bele, mert láthattuk a City ellen mire képesek, ha az ellenfél ad nekik egy jó 10-15 percet.
Azért mert csatárként nem lő golt? Elképesztő munkát rakott le és folyamatosan lefoglalt 2 védőt. Messinek majdnem összehozta a triplát 2x is. Nem olyan rossz Ő. Csak mivel nem lő 40 gólt meccseként csatárként így könnyű leszólniSubinho írta:Lajos viszont nagyon kilóg ebből a csapatból jelenleg!