2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
P.U.Y.O.L. írta:És mit csinálunk a Cou - Demb kettőssel? Coutinhonak nincs hely a kp-n, Dembélé meg túl sokat keres és sokkal jobb játékos annál, hogy a padot melegítse.AdamSweden írta:Gyere haza Neymar
Rakitic + Umtiti+ egy kis apro és jöhet haza a tékozló fiu = Neymar
Igy jöhet De Ligt is.
És mit csinálunk a Cou - Demb kettőssel? Coutinhonak nincs hely a kp-n, Dembélé meg túl sokat keres és sokkal jobb játékos annál, hogy a padot melegítse.AdamSweden írta:Gyere haza Neymar
Rakitic + Umtiti+ egy kis apro és jöhet haza a tékozló fiu = Neymar
Igy jöhet De Ligt is.
Alapjában véve egyáltalán nem hülyeség. Nálunk is megszaladtak szerintem az izomsérülések, amióta EV és a stábja ténykedik. (bár nem néztem utána, de nekem soknak tűnik az utóbbi 2 évben)Ronal.10 írta:Kitudja milyen ott a szakmai stáb a PSG-nél, nem megfelelő edzések is okozhatnak minden belépő után sérülést. Volt nálunk is sérülés hullám, elővették a barca stábot hogy ez mi, vagy hülyeséget írok?
Legtöbbet Neymar bukhatja, mert egyre többször megsérül. Lassan már rokkant nyugdíjas is lehet.MesQueUnClub írta:Abból ítélve hogy hogy nézett ki a lába meg hogyan ment le sírva a pályáról a sérülése nem "elterelés" egyébként ez a Ney psg féle transzfer ez az eddigiek alapján a háromból egyik félnek sem érte meg... mindenki bukott rajta
Neymar egy hatalmas futballista, talán Messi után a legnagyobb, de ott a Messi után!Cestus írta:Ő sajnálja szerintem a legjobban, hogy lelépett innen.
Igen, ezt kihagytam a mondandómból, köszönöm hogy kiegészítetted:)MessiNeymarSuarez írta:perga:
Pontosan. És azt se felejtsük el, hogy a PSG-ből hiányoznak a nagylegendák.
Itt például itt volt Xavi, aki úgy helyre tette bármikor Neymart(jól meg is pofozta), és voltak olyan játékosok akik bőven feljebb voltak a ranglétrán, és tudta a gyerek hogy hol a helye.
Tökéletesen megfogalmaztad!hau30 írta: Megnéztem én is most az összefoglalót. Neymar sem önbizalomhiányos, de a francia kiscsávónak akkora arca lett, hogy Ney mellette egy visszafogott, alázatos játékosnak tűnik. Mennyi idős is? 20? Soha nem fogja bejárni az utat, amit sokan beszélnek róla. Soha sem láttam CR-től, vagy Messi-től, hogy frusztráltságból súlyos sérülést akart okozni. Na jó Leo kiütötte Vanczákot!Semelyik primadonnában nincs meg az a becsvágy, mint Cr-ben és közük sincs Messi tehetségéhez, vagy játékszeretetéhez. Rendkívüli képességeik vannak, de fejben nagyon gyengék.
Megnéztem én is most az összefoglalót. Neymar sem önbizalomhiányos, de a francia kiscsávónak akkora arca lett, hogy Ney mellette egy visszafogott, alázatos játékosnak tűnik. Mennyi idős is? 20? Soha nem fogja bejárni az utat, amit sokan beszélnek róla. Soha sem láttam CR-től, vagy Messi-től, hogy frusztráltságból súlyos sérülést akart okozni. Na jó Leo kiütötte Vanczákot!LG írta:Valami nem okés náluk, a kupát is 2-0-ról adták le, Mbappé kiállítatta magát. Rajta és Neymaron is egyre inkább látszik a frusztráltság. Ha így folytatódnak a dolgok, borulni fog ott a bili.
Ez a PSG-projekt egy nagy parasztvakítás, úgy sosem fognak BL-t nyerni, ha van egy milliárdos támadósoruk, akikből egyszerre max. 3 ember lehet a pályán, mögöttük meg nincs középpálya, noname védők a széleken, meg nyugdíjas kapus. Lehet okosabban is elkölteni a pénzt, mint a City mondjuk.MessiNeymarSuarez írta:A nagy PSG-s projekt annyira jött össze, hogy azóta még ha nem is nyertünk, de minden szezonban tovább jutottunk a BL-ben, mint a PSG, ahova állítólag BL-t nyerni ment.
Élete végéig bánni fogja a srác, hogy elhagyta Barcelonát.noname írta:Neymarból megint előjött az észlény.![]()
Előbb meg akart ütni valakit a közönségből, majd leszólta a fiatal csapattársait h jobban kéne tisztelni a rutinosabbakat. Gondolom még a fiatalok is unjánk az öltözőben, amikor ő akar parancsolgatni mindenkinek.