Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÚÚÚ, én már tegnap este óta parázom, néha elgondolkodom: Jó az nekem hogy (fanatikusan)szeretek egy csapatot, kell nekem a SZTRÓK?Nyiri81 írta:Én most kezdtem el parázni. Eddig nyugodt voltam. Nagyon izgulok mi lesz. Túl kell mennünk rajtuk. Jobbak vagyunk.
lehet, de láttam a helyén Sturridge-ot játszani, hát mit mondjak...nagyon ne örüljünk haCestus írta:Semennyire, egy madridi forrás írta meg tegnap este, hogy nem áll készen. De szerintem tuti összedrótozzák valahogy.
Köszi, nem hangzik túl megnyugtatóan:)MessiNeymarSuarez írta: Hogy miben erősek? Nagyon ügyes, gyors támadóhármas, agresszív letámadás, gyors kontrák.
perga írta:Tulajdonképpen a Pool miben annyira erős?
Elnézést az idióta kérdésért, de egyáltalán nem láttam meccsüket, olvasgatok róluk, de nem igazán tiszta számomra.
Mennyire biztos jelenleg hogy nem játszik?Cestus írta:1-0-ra itthon meg lehet az esély (pláne ha Firmino nem játszik), utána meg egy ikszre vagy 1-2-re Angliában. Az ellenfél erős, 50-50-esnek mondanám a párharcot, de egy csúcs Messi eldöntheti a javunkra.
Nem a Máriapócs ifi ellen játszunk. Nem tudom ez feltűnt-e valakinek.ktm írta:Este - minimum 3 gólos - "statement game"-t várok a Barcelonától.
Pont úgy kell játszanunk, mint a Lyon és a MU ellen, csak még 1 fokozattal nagyobb tempóra kapcsolni.drobika írta:Többen gondoljuk azt ( lehet,hogy rosszul) hogy Busi kezdése nem kockázatmentes a jelenlegi formája alapján. Viszont azt gondolom, hogy arra semmiképp ne számítsunk,hogy a Liverpool ott fog állni a saját 16-ánál és védekezik. Meg hogy csupán kontrára játszik. Azt a focit ők nem tudják játszani. Az ezer %, hogy rengeteget fognak futni, futtatják a labdát Salah,Firminho felé. Egyszerűen fel kell venni velük a versenyt, mert szerintem azt nem játszhatjuk, hogy visszaállunk és a területet átadjuk nekik, hogy ne kelljen futni annyit. Ez nekünk nem megy. Otthon pláne.
Azokkal értek egyet, akik szerint nagyon fel kell pörögni, hajtani őket.A saját játékunkat játszani.Aztán lesz ami lesz.
nincs bajom azzal, ha pesszimistáznak... azzal már inkább ha én próbálom a mondandómat indokolni, az észrevétel viszont szellemesnek szánt gúnyolódás, vagy egy kiragadott részlet az egészre vonatkoztatva.P.U.Y.O.L. írta:Alapvetően is túlzóan pesszimistának tartom ezt a hozzászólást, de amit kiemeltem, az nagy jóindulattal se fedi a valóságot.mess2009 írta: kapusok: talán egál.
Értem én, hogy egyeseknek jobban esik úgy egy továbbjutás, ha előtte elhitetik magukkal, hogy az ellenfél jobb (már-már verhetetlen), de már nagyon a ló túloldala, ami a napokban folyik a fórumon.
Félreértés ne essék, szerintem se biztos a továbbjutásunk, de jelenleg mi vagyunk a párharc esélyesei. Lehet 2-3 év múlva már nem így lesz, de most így van.
Jelenlegi formánkat majd szerdán látjuk meg, mert az elmúlt pár bajnokiból semmit se lehet leszűrni.
Valóban kellemetlen lehet nekünk az ő stílusuk, de ez fordítva is igaz lehet.
Ha Busi hozza a jelenlegi formáját, akkor én nem is értem,hogy miért kockáztatnánk vele, az egyik legkényesebb poszton. Ne legyen igazam, de naívság volna azt hinni,hogy a mostani meccsre formában lesz...Amúgy is mind a bíró,mind az angolok keménysége miatt Vidal szereplése aligha lehetne kérdéses. De hát EV a főnök,nincs könnyű dolga.Most:)drobika írta:Nekem is úgy jött le a hétvégi cseréből, hogy Coutinho fog kezdeni, talán a 2. félidőre váltunk majd.A középpályánk egyértelműen jobb, egyedül Busi lehet a gyenge pont, és Ő játszhat akármilyen rosszul, ha egyszer a kezdőbe nevezte Valverde, végig is fogja játszani a meccset.
Nekem is úgy jött le a hétvégi cseréből, hogy Coutinho fog kezdeni, talán a 2. félidőre váltunk majd.drobika írta: Egyenlőre úgy fest, hogy Dembi nem is kezd, és Busi lesz a középpályán. SR meg jobbhátvéd.
Mi szerintem nem fogjuk átengedni a terepet. A középpályán rengeteg minden el fog dőlni.
davi10 írta:MNS-sel értek egyet, szerintem is teret kéne hagyni nekik, aztán egy labdaszerzésnél Messi meg Dembelé szétfutja őket.
A támadótrión és Van Dijk-on kívül olyan nagyon top játékosaik nincsenek, viszont nagyon össze vannak rakva. Ez lehet az igazi erőfelmérő Valverde-nek, próbálok nem nagyon közhelyes lenni, de ez a meccs szerintem inkább az edzőkön fog múlni, min a játékosokon. Persze Messi-ben mindig megvan a meglepetés, de én egy taktikai harcot várok, egy kevésbé pörgős, kevésgólos meccset.
Azért hozzá kell tenni, hogy a Camp Nou-ról sem gyakori hogy nem ódákat zengenek, hanem kicsit lealacsonyítjákdrobika írta:Klopp nyilatkozata nem lep meg. Hogy igaza van, vagy sem a hangulat miatt most mellékes is. Magabiztosak. Ez is számomra azt bizonyítja, hogy nyíltan fognak játszani. Nagyon fog kelleni egy jó, erős Vidal, és egy gyors határozott Semedo.
Az Anfiled kevesebb mint a fele befogadóképességű stadion, mit a mienk.Azért ott könnyebb hangulatot varázsolni, de ha összeszedik magukat a csapat szurkolói,és a klub is rászervez!!! akkor azért lehet ott 12. ember a közönség! Nagyon kelleni fog!
Az tény, de a góljaink sem úgy születtek, hogy a 16-oson 60-szor passzoltunkMatyiG írta:Pedig az MU ellen elég jól bejött a sokat passzolós taktika, keresték is rendesen a labdát.
Remélem nem ez lesz a kezdő. Busquets meccsek óta fogalmatlan, nem is tudom, mikor volt ennyire formán kívül. Vidal ellenben bomba formában van, rengeteg labdát szerez, angol csapat ellen játszunk, nem a Villareal ellen, itt kell majd a fizikum, amiben Vidal sokkal jobb!drobika írta:MatyiG írta:MAtS - SR, Piqué, Lenglet, Alba - Busi, Rakitic, Arthur - Messi, Suárez, Cou
Szinte tuti ez lesz szerdán. De azért a padról jöhetnek be olyanok, mint Semedo, Vidal és Dembélé.
1-0-át aláírnék. Nyerjünk, és ne kapjunk gólt.