drobika írta:
Tény,hogy voltak lehetőségei a POOL-nak,hogyne lettek volna! Ez nem egy Cibakháza! Nem hiszem,hogy 90 percen át le kellett volna őket focizni.Egy nagyon jó csapatról van szó. Még most sem esélytelenek,bár, ha a Barcelona képes kiesni ekkora előnyből, akkor meg is érdemeljük.
Amit a srácokon motivációban látni lehetett, az volt a legszebb! Győzni akartak, csúsztak, másztak. Az ilyen meccsekért lehet igazán rajongani!
Tény, de én pl azolyanokra értem ezt, mikor láthatóan visszaállunk hátra passzolgatni, és nagyon magunkra hozni az ellenfelet. Persze ez sokszor okés, mert 2-3 passzal átjátszuk őket, de tegnap nem ez történt, mert a Pool erre készült, és olyan csapat, ami végre is tudja hajtani az elképzelését. Szerencsére jól reagált EV, és a csere után befejeztük ezt a játékot hátul, és inkább a kp-re helyeztük át, biztonságosabb zónába.
A motiváció idén csillagös ötös a BL-ben is, nincs alibizés, mindenki kiköpi a tüdejét meccsek végére, nem vakon fogadkoztak szezon előtt úgy látszik. Tényleg akarják, és próbálnak mindent meg is tenni érte. Maximális respect.
Ha fele ilyen motiváció van Rómában, akkor nem esünk ki pl.
Dembelét csak azért vesszük elő, mert az csont ajtó ablak volt, és rengeteg ideje lett volna átvenni, kimozgatni a kapust, és eltenni mellette.
Gyanítom, ha ez szorosabb állásnál van, akkor ő sem így oldja meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."