Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A jelenlegi Barcát figyelembe véve,közel 0. Ez nem a tavalyi csapat,sokat tanultak abból,és tisztában vannak vele,hogy nem lehet úgy kimenni még egyszer. Ennek ellenére nehéz meccs lesz,a Pool hasonló nyomást fog ránk gyakorolni,mint a Juve tette a visszavágón az Atletico ellen,de lesznek lehetőségeink is,szerintem alapból 4 középpályással fogunk kezdeni,Mané-t még egyszer nem kellene hagyni 1 félidőn keresztül.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
Kevés.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
Tényleg ne vedd már ennyire a szívedredrobika írta:igen, neked ropika, aki más nevét sem tudja leírni, természetesen direkt.
Természetesen szabad lehülyézni a saját jatekosunkat.Aztan majd ha bizonyít megint, akkor hirtelen nem lesz hülye a focihoz.
A véleménynyilvánítás szabad, csak azt nem értem miért kell ez a hangnem.
Mindegy.
Jó, eladták már Pique, Messi öreg meg minden egyéb is volt:)drobika írta:Egy róla szóló fórumon épp most szidják mint a böjtöt Dembit a tegnapiért.Más nem hagyott ki ilyent soha.. Hülye a focihoz állítólag már ő is, szóval nem kell kezdjen...
Remélem a mester nem így gondolkodik mint néhány szurkoló.
Dembele kell majd s visszavágón.
Egyébként a hétvégén a Vigo az életéért játszik,nekik ez nem lesz tetnelküli.
Részben én is erre gondoltam:) Dembele mindenképpen kezdetném, főleg úgy, Cout valószínűleg szét savaznák a nézők (bár van akit ez feldob)!Cestus írta:Egy gólt lövünk szerintem, többet nem hiszem, ha figyelembe vesszük az idegenbeli formánkat, meg hogy az Anfielden nem szoktak gólokat szerezni a csapatok. Mindez persze semmit sem jelent, de az esélylatolgatáshoz ad egy alapot. Kontrára kell berendezkedni most, Semedo és Dembélé jó lenne a kezdőbe. Utóbbi nem lenne rossz, ha a köztes bajnokin egy mesterhármassal összekapná magát.
Ez az, pont attól az első 20 perctől félekrecrea írta: Egyrészt nagyot kell kockáztatni, másrészt első 20 percben gólt kell lőni, másképp elfogy a hit, mint nálunk a Juve ellen tavalyelőtt.
Amúgy Pool győzelemre 1,9-et ad Bet, ami elég magad szorzó, és ott nem hülyék dolgoznak
10%, 10 meccsből 1-szer sikerülne nekik kb.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
Ha úgy megyünk ki, mint a Roma ellen, hogy már megvan, akkor 100%.perga írta:Reálisan értékelve a tegnapit, mennyire lehet még esélye megfordítani a párharcot a Pool-nak?
szerintem tükrözi az eredmény a két csapat közti különbséget. olyan értelemben legalábbis, hogy az is egy értékmérője a tudáskülönbségnek, ki hogyan értékesíti a helyzeteit. szuper csapatként ők is eljutottak helyzetekig, ami tök normális, de nem rúgták be őket, megremegtek a lábak, pl. Milner, Salah. attól is jobb tud lenni egy játékos, hogy mit csinál kiélezett helyzetben a kapu előtt, és mi ebben előttük voltunk tegnap (leszámítva már a 3-0 utáni bohóckodásokat).Res írta:Az eredménnyel több, mint elégedett vagyok. A mutatott játékunk nekem azért egy kicsit csalódás volt így hazai pályán.
A meccsnek voltak olyan periódusai, amikor csak pillanatokra tudtuk megtartani a labdát. Agyvérzés közeli állapotba kerültem kb. 10-szer, amikor épphogy visszaszereztük a bogyót, valamelyik középpályásunk meg már el is szórta...
Azért ha egyenként sorra veszem, hogy ki hogyan játszott sok jó teljesítmény van, csak valahogy a csapatjáték nem úgy működött ahogy kellene.
No mindegy azért néha nekünk is lehet szerencsénk, és a BL-hez az kell a legjobban, szóval ne legyek már elégedetlen.![]()
Azért az utolsó gólhelyzet hagyott némi hiányt bennem, de ha még azt is beverjük az már szinte pofátlanság lett volna...
Szóval a lényeg: a végeredmény nem tükrözte a két csapat közti különbséget, de legyen ez az ő bajuk.
Én utoljára a 14/15-ös elődöntőnk előtt éreztem hasonló parát.Cestus írta:Amúgy az elmúlt években nem tudom, jött-e szembe a mostani Pooltól erősebb ellenfél. Maximum némelyik el clásico előtt éreztem hasonló parát.
Tény, de én pl azolyanokra értem ezt, mikor láthatóan visszaállunk hátra passzolgatni, és nagyon magunkra hozni az ellenfelet. Persze ez sokszor okés, mert 2-3 passzal átjátszuk őket, de tegnap nem ez történt, mert a Pool erre készült, és olyan csapat, ami végre is tudja hajtani az elképzelését. Szerencsére jól reagált EV, és a csere után befejeztük ezt a játékot hátul, és inkább a kp-re helyeztük át, biztonságosabb zónába.drobika írta: Tény,hogy voltak lehetőségei a POOL-nak,hogyne lettek volna! Ez nem egy Cibakháza! Nem hiszem,hogy 90 percen át le kellett volna őket focizni.Egy nagyon jó csapatról van szó. Még most sem esélytelenek,bár, ha a Barcelona képes kiesni ekkora előnyből, akkor meg is érdemeljük.
Amit a srácokon motivációban látni lehetett, az volt a legszebb! Győzni akartak, csúsztak, másztak. Az ilyen meccsekért lehet igazán rajongani!