Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Coutinho. A góljával nyerünk 0-1-re.Tibi1982 írta:Messi vagy Suarez lő gólt ma?
Szerintem is 4-4-2 lenne a jó megoldás,bár bekkelni nem kellene,hiszen a POOL-nak jönnie kell, muszáj kockáztatnia! Erre kell építeni, ha sikerül gólt elérnünk, akkor fogják csak feladni. No nem a győzelmet, de nyilván az 5-1 elérhetetlen eredmény. A győzelemre fognak hajtani az biztos.crixus írta:Nagyon remelem hogy nem 4-4-2-ben jatszunk majd ma egy Busquets, Rakitic, Vidal, Roberto 4essel. Az első harom együttes jatszatasa mar önmagaban defenziv, Robertoval mar tulzas lenne. Az erthetö hogy fökent bekkelni megyünk, de ennyi erövel felküldhetnenk 8 hatvedet is Messi es Suarez melle....
hát nem botlott...Cestus írta:Attól is sok minden függhet, hogy ma botlik-e a City.
Egyetértek, pláne azok a játékosok, akik már kimerültek, szerintem is pihenni fognak ellenünk (pl. van Dijk), ha lehetőségük nyílik arra, hogy 30 év után bajnokok legyenek. Attól még a pályán lévők nekünk jöhetnek, de nyilván javulnak az esélyeink így.recrea írta:Szerintem pont ez esetben pihentetnének és nem kockáztatnának holnap, h tuti húzzák. City eddig szenved, én amúgy a Poolnak is szurkolok már.
Szerintem pont ez esetben pihentetnének és nem kockáztatnának holnap, h tuti húzzák. City eddig szenved, én amúgy a Poolnak is szurkolok már.Sinya22 írta:Aztán láttunk már csodát,ha ma bukik a City nehogy holnap valami nagy extázisban jöjjenek ki
erdekes nagyon igy kielemezve... mondjuk a vegso konkluzioval nem igazan ertek egyet, miszerint Robinson volt a megmento es kisegitette a kozepso vedoket. O fogta Messit, ez total az o feladata volt. Egy pillanatra lemaradt de aztan visszaert ra, kb ennyi tortent szerintemMatyiG írta:Milyen egyszerű is ez a foci...
https://www.youtube.com/watch?v=jfM8xg1uIgo" target="_blank
Én sem hiszem,hogy ezt el tudjuk veszíteni. De ha még is,lehet nem nézek több focitCestus írta:Holnap a továbbjutásnak egyszerűen meg kell lennie, nem követhetjük el még egyszer a tavalyi szezon hibáját. Most szinte minden nekünk áll. Örülnék, ha tudnánk nyerni is az Anfielden.
Érdekelne, hogy mikor és hol olvastad, ill. ki nyilatkozott a 'Pool részéről ilyet, hogy ők a világ legjobb csapata?Tomix354 írta:Szegények frusztráltak mivel nagy rá az esély, hogy idén sem nyer semmit a világ legjobb csapata Salah és van Dijk-kal az élen![]()
Kicsit elhitték, hogy ez az ő évük erre kaptak egy nagy pofont. Ettől függetlenül míg nem lőjük meg az első gólunk nem leszek nyugodt
Én is csodálkoztam rajta, mert ott a meccsen senki nem akadt ki, a riporternek sem tűnt fel, senkinek. Még csak vissza sem ismételték.MessiNeymarSuarez írta:Ugyan, mindig eljátszák ezt a petíciósdit, tavaly Ramost akarták eltiltatni, és a BL döntőt újrajátszani.Vakmacska írta:
Nincs ebben semmi, Messi lendületből vitte a kezét, aztán faultolták, az sem biztos hogy eltalálta. Ott helyben senki sem reklamált, valószínűleg nem is találta el, ha meg igen akkor Fabinho sem ítélte szándékosnak, mert nem kezdett el balhézni, most meg találtak egy olyan kameraállást, amiből úgy tűnik mintha megütötte volna, de közel sem.