Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2019.05.08. 16:14:59

Miért nem kaptunk ki így első meccsen és itt egy szép x-el mehettünk volna haza. Esküszöm semmi bajom nem lenne, de ez hogy itt imatkozok hogy lőjünk 1 et... minek? 5 kellett volna akkor a poolnak...5-1 lett volna a vége.

Messi egész Bl szezon alatt iszonyatosan akart, most ezen a meccsen 0 volt de miért? Miért pont ezen a meccsen volt [auto_cenzúra] ismét mindenki? Bunda? Nincs magyarázat,,,, de hányingerem van Valverde arcától bárhol is meglátom azt a sunyi enervált szótlan arcát.

Félek hogy ezzel lezárult Messi akarása, új edző és egy Messihez méltó 2 támadó feltudná rázni.
Ja és nehogy jöjjön egy szép ajánlat Messiért a nyáron.
Tudta a pool hogy bennünk van a roma hisz minden 2. nyilatkozat erről szólt hogy nagyon figyelünk most már. Aha, bennük volt érezték..én éreztem 1-0 nál hogy kampec lesz akkor ők nem érezték? Ott volt a fejekben és ezt tudta a pool. Pep Bl döntő elött levetitett a srácoknak egy kisfilmet hogy jutottak el eddig... simán megnyertük. Lehet a tegnapi meccs elött le kellett volna vetíteni romai meccsről pár pillanatot vagy akármi de nem rázta fel a srácokat Valverde ez látszott, bár else tudom képzelni hogy a manusz vörös fejjel hatalmas lelkesítő beszédet mond.

Pool tavaly döntőbe negyed ennyire akart volna nem lett volna real a győztes.

Innentől kezdve tuti hogy bennünk lesz ez a roma-pool szindroma. Remélem a poolba meg a tavalyi Bl döntő és ki is kapnak szépen.

Mecccs után leszakítottam az összes sálam és széttéptem a posztereimet. Szégyen.. nem az h kikaptunk hanem az hogy hogyan. Elegem van és még elhittem hogy ez a Neymar távozása óta eröltetett fos játékkal idén beérünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2019.05.08. 17:03:35-kor.
hady
Director del Fútbol

2019.05.08. 15:36:01

Színház az egész világ....ez is az volt, mint a 6:1...kamu az egész.
MatyiG
Adminisztrátor

2019.05.08. 15:21:02

pitta19 írta:Nagyon nagy igazság, hogy lehet rosszul játszani, de lélektelenül SOHA. Mikor volt olyan, hogy úgy estünk ki a BL- ből, hogy az volt az ember érzése, hogy mindent megtettek a srácok és nem lehet rájuk haragudni? Az biztos, sokat kell visszamenni az időben...
Talán a Chelsea ellen, de személy szerint az is volt a legfájóbb az összes közül... :cry:
zola8787
Director del Fútbol

2019.05.08. 15:16:50

De Jong meg majd jön ide bl győzteskènt? :d mekkora poén lenne már :D
pitta19
Jugador d'estrella

2019.05.08. 15:14:37

Nagyon nagy igazság, hogy lehet rosszul játszani, de lélektelenül SOHA. Mikor volt olyan, hogy úgy estünk ki a BL- ből, hogy az volt az ember érzése, hogy mindent megtettek a srácok és nem lehet rájuk haragudni? Az biztos, sokat kell visszamenni az időben...
Stalkyard
Director del Fútbol

2019.05.08. 15:02:06

Nekem már nincs is kedvem semmit írni, annyira szánalmas az egész. Sorozatban: Párizs 0-4, Torinó 0-3, Roma 0-3, Liverpool 0-4

Brávó gyerekek. És ebből “csak” kettő fűződik EV-hez. Igazi lúzer mindenki edzőtől kezdve a játékosokig. Nem való nekik Európa.

A legszebb az, hogy szerintem ezzel kb olyan mentális blokk lesz a csapaton még évekig a BL-ben, hogy öröm lesz nézni. De megérdemlik egytől egyig. Még vagy 5 szezonban játszuk el ezt, az a biztos. Asszem egy darabig nem lesz gyomrom nézni ezt a “csapatot”. Lehet, hogy divat vagyok, de itt most bennem eltört valami.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Sinya22
Director del Fútbol

2019.05.08. 14:45:09

baas11 írta: Arra gondolsz hogy rossz kezdővel álltunk ki ? ..Lehet...hogy jobb lett volna mondjuk Arturral is kezdeni...de nekem ez a gondom vele hogy bárhogy, bárkivel állunk ki az alapstratégia az hogy alkalmazkodunk az ellenfélhez! És ez nekünk nem megy, igazából sose ment, legalább is nem 90 meg 180 percen keresztül... a Real ellen ugyan ez volt, csak ők mindent kihagytak!
Igen,arra gondolok. Arthur is jobb lett volna,mint a másik brazil,egyrészt nagyon formán kívül van,másrészt semmit nem védekezett,így ez már Messivel meg Suarezzel kb -3 ember,ezt nem lehet bírni egy ilyen gyors csapat ellen. Meg igazából senki ellen.

És mondom,az odavágón elég hamar behozta a 4. középpályást Coutinho helyett,és onnantól kezdve Mané nem tudott 5 percenként elszaladni azon az oldalon. Ezért nem értettem a kezdőt sem,aztán lehet hogy eleve mindegy is,az első gól nagyon hamar jött,Alba után Roberto is adott majdnem egy gólpasszt,szétestünk kb a 6. perc után,és ezen nem segített semmi,főleg nem a kihagyott helyzeteink.

Néha én azt mondom jobb alkalmazkodni az ellenfélhez,ahogy tette pl a Betis ellen,de a tegnapi után meg kezdek kételkedni benne,hogy az véletlen volt,vagy tudatos.
krisztiantobias
Barça B

2019.05.08. 14:32:28

Nagyjából 2000 óta vagyok a csapat szurkolója. Akkoriban még annak örültünk, mikor Rivaldo a 87. percben az utolsó fordulóban a Valencia ellen ollózva BL selejtező helyre juttatta a csapatot. Ahhoz képest a BL elődöntőben kiesni teljesen más szint és örülni kéne.

Viszont tényleg csak kellene. Immáron 4. éve az egész, amúgy kifejezetten stabil BL szezont egy borzalmas 90 perc alatt (Atletico, Juve, Roma, Liverpool) le is zárja a csapat. Kezd hozzászokni az ember. Még tegnap este zavart, de ma már simán túlléptem rajta. Ki lehet esni a BL-ből, ez az igazi régi Barca szurkolót szerintem nem annyira zavarja, de az hogy ennyire megalázzák a csapatot az igen.

Lehetne keresni a hibákat:
- Hogy lehet hogy 3-0ra nyerünk az első meccsen és a másodikon egy hét múlva 4-0ra kikapunk? Hogy lehet hogy 4 amatőr hibát követ el a csapat egy meccs alatt, nem koncentrálnak egyáltalán? Egyértelmű, hogy nem lett megfelelően motiválva a csapat, hiszen a tudás az biztosan meg van. Ez egyértelműen az edzői stáb hibája. Túloldalon meg vért ittak.
- Hogy lehet, hogy olyan játékos mint Coutinho még mindig kezdő? Hogy lehet hogy pontosan ugyan azzal a kezdővel állunk ki amivel az első meccsen is bőven necces szituációk adódtak? Ez is az edzői stáb hibája.

A keret tudása meg van, ezt bizonyitja a bajnoki cimek sora ahol ez a legjobban kijön. Egy egy meccsen viszont elképesztően be tudnak aludni, amit én motiválatlanságnak tudok be és egyértelmű hogy a jelenlegi edzői stáb alkalmatlan a feladatra hogy BL-t nyerjen.

A meccsel kapcsolatban pedig ez a csökönyös ragaszkodás a taktikához az, ami a legjobban felmérgesitett. A vért ivott Pool ellen nem lehet elől 2 játékos, aki nulla szinten védekezik (+ Coutinho), de persze Suareznek mindenképpen játszania kell. Ugyan ez a helyzet Busquets-al, hiszen kell a labda tartó képessége annak ellenére hogy nem birtokoltuk a labdát. Persze Vidal-t le kellett hozni, aki szerintem a legjobb volt a meccsen tőlünk, annyit szerelt mint a többiek együttvéve. Biztos őrültség, de egy 5-4-1es taktikára bőven át lehetett volna állni Umtitivel meg egy sokat futó középpályással. Lehet hogy igy biztosan nem nyertünk volna, de legalább nem kaptunk volna 4-et és esünk ki. Persze ahhoz mondjuk Suareznek, Coutinhonak és Busquetsnek padoznia kellett volna.
ktm
Capitá del Barça

2019.05.08. 14:27:58

Van arról valami stat, hogy a második félidő első tíz percében hány gólt kap a Barcelona? Érzésre olyan, mintha a gólok felét kb..
aynas
Capitá del Barça

2019.05.08. 13:59:20

nézzétek vissza az első gólt. alba labda vesztése után, henderson szlalomozik és PIQUE HOGY MEGY ODA SZERELNI. KB SAROKKAL AKARJA ELVINNI A LABDÁT. NÁLAM AZ ELSŐ GÓL FELESBE AZ ÖVÉKÉ.
3. GÓLNÁL PIQUE HELYEZKEDÉSE A BEADÁSNÁL. AZ IS AZ ÖVÉ VOLT. fejben nem volt ott a pályán a csapat. kiváncsi lennék VIDAL hány labdát szerzett. ő nagyon ment a lecseréléséig.
MESSI fejben gyenge volt és ez kihatott az egész csapatra.
baas11
Entrenador del Barça

2019.05.08. 13:35:42

Sinya22 írta:
baas11 írta:Semmi gond nincs Valverde taktikai elemzői képességével, sőt szerintem ebben Ő kifejezetten erős....
!
Miután Coutinho megbukott az első meccsen is,Mané pedig 65x verte meg Sergi Robertot az első félidőben,miért küldte ki ugyan azt a csapatot? Látszott,hogy jobban megy a játék,ha Semedo van fent,Coutinho pedig nincs. Legalább is itt leírtuk elég sokan,kétlem,hogy ő nem látta.

Mindegy,lehet kiestünk volna akkor is,ha 6 középpályással játszunk,elől Messivel.
Arra gondolsz hogy rossz kezdővel álltunk ki ? ..Lehet...hogy jobb lett volna mondjuk Arturral is kezdeni...de nekem ez a gondom vele hogy bárhogy, bárkivel állunk ki az alapstratégia az hogy alkalmazkodunk az ellenfélhez! És ez nekünk nem megy, igazából sose ment, legalább is nem 90 meg 180 percen keresztül... a Real ellen ugyan ez volt, csak ők mindent kihagytak!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Sinya22
Director del Fútbol

2019.05.08. 13:19:04

baas11 írta:Semmi gond nincs Valverde taktikai elemzői képességével, sőt szerintem ebben Ő kifejezetten erős....
!
Miután Coutinho megbukott az első meccsen is,Mané pedig 65x verte meg Sergi Robertot az első félidőben,miért küldte ki ugyan azt a csapatot? Látszott,hogy jobban megy a játék,ha Semedo van fent,Coutinho pedig nincs. Legalább is itt leírtuk elég sokan,kétlem,hogy ő nem látta.

Mindegy,lehet kiestünk volna akkor is,ha 6 középpályással játszunk,elől Messivel.
baas11
Entrenador del Barça

2019.05.08. 13:06:44

Semmi gond nincs Valverde taktikai elemzői képességével, sőt szerintem ebben Ő kifejezetten erős....
A probléma az alapfilozófiája....ami túlságosan biztonsági...de még ezzel sem lenne gond, a baj az hogy a Barca vagy ez a csapat nem jó ebben a típusú játékban...és túl nagy hangsúlyt fektet az ellenfélre!!
A legnagyobb különbség tegnap az volt, hogy amit Klopp játszat a csapatával - bár lehet sokkal rizikósabb, mert ha kapnak egy 5 öst az oda vágon akkor legnagyobb kókler lenne - azt minden játékosa imádja, látszott rajtuk mennyire szeretnék ők így focizni !!!
És akkor nézzük a barca játékosok arcát ahogy vergődnek a Valverde stratégiában....
-
Nyilván a másik véglet sem jó, amit LE csinált mert ő meg túltolta azt is a végére...de ez sem!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2019.05.08. 12:42:32

Nem akarom mindenaron Valverdet hibaztatni, azert tesszuk sokan, mert ez tunik a legegyszerubbnek. Jonnek az ellenervek, hogy nem olyan a jatekosallomany, nem talaltak meg a nagyok utodjat.
Nos, velemenyem szerint ez ugyanugy lehet az edzo hibaja. Persze nem azt mondom, hogy mindenki, aki megbukik nalunk mostanaban az az edzo sara, de lassuk be egeszen kivalo jatekosallomanyunk van. Dembele serulekenysege pech, azt lathatjuk, hogy mire lenne kepes, ha tartosan jatszani tud. De coutinho, malcom nem hinnem, hogy rossz focisták, talan mas edzo kepes lenne megtalalni a helyuket es akkor nem mondanank azt, hogy senkit nem sikerult potolni. Neymar tudott ervenyesulni Messi mellett is, valverde rendszereben szerintem o se enne meg sok sot. Szerintem igenis hibaztathato az edzo. A vezetoseg a barca filozofiajahoz illo jatekosokat igazol egy olyan edzo jatekrendszerebe, aki nem a klub filozofiajat kepviseli. Szerintem.
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.08. 12:27:06

Hú gyerekek... nekem ez megsemmisítő volt, tényleg fogalmam sincs, mit lehet írni erre. Egy vicc lett a csapatunk, mindenestül. Az biztos, hogy jó darabig nekem nem lesz kedvem leülni meccset nézni.

Remek focistáink vannak, tudásra a legjobbak, de tényleg. De nem tudunk küzdeni, ha elmegyünk Európában egy nehéz terepre. Mentális erő, küzdőszellem nulla. Volt itt Párizs, Torinó, Róma, mostmár Liverpool is. Attól félek, hogy jövőre jön majd München, azután mittomén Manchester, utána Madrid, akármi... és bárcsak ennek a nagyorrú guggolókirály edzőnek lenne ez a sara kizárólag, mert akkor az ő elzavarásával megoldódna a dolog. De én attól tartok, ez egyszerűen ebben a mostani generációban gyökerezik, és a keménymagból hiányzó mentális erőt semmilyen igazolás, edző, taktika nem fogja már pótolni.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Xavier Hernandez
Jugador d'estrella

2019.05.08. 12:22:30

Én se nagyon szólok hozzá a fórumhoz, de ki kell írjam magamból a fájdalmamat. A Messi függőség utolérte a Barcelonát is, ahogy már korábban az argentin válogatottat: mindenki tőle várja, hogy csodát tegyen - csapatként a Barca sem tud teljesíteni kiélezett helyzetben.
Ezt itt a fórumon sokan Valverde hibájának róják fel, pedig ez régebbi keletű, már Luis Enrique idején is voltak nagy zakók idegenben a BL-ben. Az utóbbi években a Barca rendre rosszul igazol, nem sikerült pótolni sem Iniestát, sem Xavit, Puyolt, Villát, Pedrót, Neymart sem, ennek most érett be a gyümölcse, ezt tisztán Valverde hibájának felróni hiba lenne.
A Ligában látott sokszor unalmas, lélektelen játék is emiatt van, ezzel a kerettel csak így lehet bajnokságot nyerni, a látványos támadófocinak Neymar távozása óta vége, a játék csak Messire épül - és ez itt a BL-ben kevés! Coutinho, Dembelé más-más okból, de alkalmatlanok - hiába jó vagy ígéretes játékosok, nem adnak pluszt a csapatnak, sőt, inkább ballaszt mindkettő, és a középpálya is nagyon gyenge Rakiticcel, Artur Meloval ilyen ellenfelek ellen. Vidalt szeretjük, talán ő tett hozzá egyedül valamit a csapathoz az elmúlt évek igazolásai közül a maga 27 millió eurós vételárával... de hát lássuk be, ő sem Xavi vagy Ini. Coutinho 140 milliós és Dembelé 100 milliós ára tisztán kidobott pénz volt, ahogy korábban Denis Suárez, André Gomes sem tettek hozzá semmit a csapat játékához. Méltánytalannak tartom, hogy Valverdén verjük el a port, ebben a tragikus kudarcban a klubvezetés egész elmúlt öt éve benne van vastagon!
El kell gondolkodni egy teljesen új csapat felépítésén, már a Messi utáni korszakra készülve. Azt hiszem, ennyi volt benne, idén lesz 32 éves. Nyilván a pályán marad még 2-3 évig, mert ikonikus figura, mindmáig csodálatos játékos, de már túl nagyra nőtt, és elfáradt mentálisan a vállára rakott óriási teher alatt - és nem fognak találni mellé olyan játékost, aki a nyomasztó árnyékában ki tudna teljesedni, és a megfelelő pillanatban a vállára venné a csapatot :(.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Xavier Hernandez 2019.05.08. 12:31:38-kor.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2019.05.08. 12:00:35

pitta19 írta:Az azért nem semmi a katalán Sport játékos értékelése: Cou és Rakitic is 0 kapott...
Kicsit felul is ertekeltek oket...Amugy en busit is bevettem volna ebbe a klikkbe.
Udv.
pitta19
Jugador d'estrella

2019.05.08. 11:58:47

Az azért nem semmi a katalán Sport játékos értékelése: Cou és Rakitic is 0 kapott...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2019.05.08. 11:51:49

Kovbal88 írta:
Vakmacska írta:.
Megérdemelt volt a Liverpool győzelme, persze ez nem vigasztal senkit. Nagyon csalódott vagyok, viszont úgy gondolom ez nem Valverde hibája volt. Három játékos volt tegnap a pályán, aki ért is valamit, Messi, Vidal és ter Stegen. A többiek sehol.
Nem akartak akarunk nyerni, kicsit vicces, hogy egy játékosnak milyen fontos a BL elvileg azért igazol olyan csapathoz, ami esélyes a BL-re, mert az micsoda eredmény. Hát nálunk, úgy látszik csak teher.
Pont ezért EV hibája: képtelen motiválni a csapatot, és képtelen taktikailag felkészülni.
És ez, hogy csak guggol a pálya szélén... csak bambul savanyú pofával...
Odanéz a játékos, és az élettől is elmegy a kedve, nem hogy a meccstől.
Varatrix írta:
adok pénzt is ahhoz, hogy megcsináld, csak ne magyarul írd légy szíves! :mrgreen:

Oké! Spanyolul gondoltam :D privibe küldöm a bankszámlaszámom :D
Varatrix
Director del Fútbol

2019.05.08. 11:44:16

Vakmacska írta:Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!.
adok pénzt is ahhoz, hogy megcsináld, csak ne magyarul írd légy szíves! :mrgreen:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kovbal88
Entrenador del Barça

2019.05.08. 11:38:51

Vakmacska írta:Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!

eljutottam oda én is, h míg ő az edző nem nézek meccseket.
Megérdemelt volt a Liverpool győzelme, persze ez nem vigasztal senkit. Nagyon csalódott vagyok, viszont úgy gondolom ez nem Valverde hibája volt. Három játékos volt tegnap a pályán, aki ért is valamit, Messi, Vidal és ter Stegen. A többiek sehol.
Nem akartak akarunk nyerni, kicsit vicces, hogy egy játékosnak milyen fontos a BL elvileg azért igazol olyan csapathoz, ami esélyes a BL-re, mert az micsoda eredmény. Hát nálunk, úgy látszik csak teher.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2019.05.08. 11:12:26

Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!

eljutottam oda én is, h míg ő az edző nem nézek meccseket.
optimus
Jugador del Barça

2019.05.08. 11:09:29

Ez a kiesés sokkal jobban fáj mint a tavalyi, mert tavaly megvoltak a jelek, volt szerencsétlenkedés, a gép nagyon adott előtte, érezhető volt hogy nem olyan erős a csapat.
De idén, a tavalyi után, abból elvileg mindenki tanult, ilyen nem történhet meg. Egyszerűen nem történhet meg kétszer egymás után ugyanaz. Tényleg semmi ok nem volt erre, az első meccsen kb 15-20 percen kívül az történt amit mi akartunk, a végén Klopp a kapusnak mutogatott hogy menjen előre fejelni a szögletnél, ilyen egyszerűen nem következhetett be. Kb olyan mint amikor elmész lottózni, tudod hogy nem nyerhetsz, semmi nem utal rá, semmi jele nincs, de elmész és feladod mert miért ne.

És sikerült ezt is összehozni. Grat a Poolnak, nagyon nagyon jó csapatuk van, megkockáztatom ez a párharc az elmult 5-10 év kb legjobb fociját hozta minden szinten, piszok jó csapatuk van, és én eddig mosolyogtam Kloppon mert egy olyan edzőnek tartottam aki a kapuban mindig elbukik, de iszonyat csapatot rakott össze, ami ilyen totál legalja középszer Origikkel meg Wijnaldumokkal is működik. Kíváncsi leszek meddig lehet ezt bírni, szerintem náluk 1-2 éven belül lejtmenet lesz egyszerűen azért mert a PL mellett ezt nem lehet bírni, Robertson, TAA, Henderson, Milner totál csapágyasra hajtva.
Ha hozunk egy új edzőt, Griez,De Jong, De Ligt, simán lehet hogy a Pool - Barca lesz a következő pár év Európai versengése. Természetesen a végén Madrid győzelemmel, mert mind2 csapat lúzer :D .
ronaldinho89
Capitá del Barça

2019.05.08. 10:24:35

Sziasztok srácok...

Azt se tudom már mikor léptem be ide utoljára, jelszót kellett változtatnom.. bár mindig követem ezt a fórumot és az oldalt, most be kellett lépnem...Legalább 15-16 éve vagyok Barca drukker, a legmélyebben és örökké de ez a tegnapi olyan mélyütés volt hogy alig tudtam aludni...

Nagyon sokan leírtátok már hogy ki a felelős stb, nagyon nehéz kérdés ezt feszegetni.. Igen Valverde, benne van jó nagy %-ban ez biztos.. sajnos ezen a szinten tényleg nüanszok döntenek..

Mi ugye nem látunk bele a csapat mindennapjaiba, a felkészülésekbe, technikai taktikai megbeszélésekbe, de ezek iszonyúan sokat nyomnak a latba.. Valverde így első ránézésre egy kedves idősödő középkorú férfinek tűnik, aki elindult az edzősködés rögös útján. Alá rakták a sztárokkal teletűzdelt Barcát, és voltak is szép pillanataink, kupáink vele, ez nem kérdés, de itt 2x is a döntő pillanatban nem jött össze... Egyszerűen ha az edző képtelen motiválni a játékosait, akkor fejben iszonyú bajok lesznek... egyszer úgy megnéznék egy félidei beszédet tőle.. vagy bármilyen beszédet.. ez pszichológia is.. sportpszichológia.. az hogy hogyan beszél, milyen hangnemben, miket mond, és hogy mik a taktikai elemek amit ő szeretne.. ezekben valszeg mind elbukott.. A másik oldalt, nem akarom most annyira fényezni, lefociztak minket ez tény, sokkal jobbak voltak amiért gratuláció jár. És nézzétek meg, ott van ez az ember, Klopp.. olyan csapatokkal dolgozott mint a Dortmund, ahol nem voltak alatta akkora sztárok mint itt nálunk, de megcsinált velük is elképesztő dolgokat.. Dortmund BL döntő.. sztem ők sem gondolták volna.. pusztán miért? mert elképesztő karaktere van... szerintem olyan meccs elei és félidei beszédeket nyom a csávó, hogy egyszerűen átragad rád minden és úgy be lelkesülsz hogy nincs más hátra mint előre.. az ilyen edzőké a jövő.. Valverde ( tisztelem , becsülöm), de sosem lesz ilyen jó. Alá raktak egy totál sztárokkal teletűzdelt csapatot, és a BL volt a fő cél, meg kellett volna csinálni és kész.. Ha szoros meccsen kiestünk volna 2-1, akármi más, aláírom, de 3-0ról nem. Szégyenkezem és csalódott vagyok,mint kb még soha.. talán Róma volt még ilyen érzés, vagy néha mikor a Madrid elver minket.

Ami a játékosokat illeti: nem volt senki sem vezér... 1 gól után azt gondolták, jó van még 2 előnyünk , legyünk nyugodtak. De nem voltak , mert már fejben ott motoszkált a kis gondolat, hogy hú most már nagyon kell figyelnem minden passzra és lövésre, mert ez a BL elődöntő és ha mégegyet hibázom akkor már nagy gáz lesz... és ahogy jöttek a gólok, egyre jobban mindenkinek az önbizalma összezuhant és félni kezdtünk.. mindenkin látszott, képtelenek voltunk váltani... (kár hogy a fociban nincs időkérés meccs közben, rájuk fért volna 1 perc )
Stegen megtette amit lehet, nem hiszem hogy az övé volt bármelyik is..A védők? Hát... Alba : nem lehet róla mit mondani. jó szezonja volt, és 2 hibával az egészet elrontotta.. a többiek sem mentek nagyot.. a 4. gól a legkínzóbb... ilyet nem engedhetsz meg magadnak.. ugye mindenki azt várta hogy na majd mindenki szépen feláll, megiszunk egy kávét, meg egy cigit elszívunk aztán majd beívelik és kifejeljük.... nem... ez a BL helló, itt vagy figyelsz minden másodpercben vagy bye bye.
A középpályánk egyszerűen lomha volt.. Busi és Rakitic lomhán lassan mozogatak és fordultak..
Vidal volt az egyetlen aki most is csúszott mászott, a szívét kiköpte.. erre az edző lecseréli... még mindig nem értem a sportszakmai döntés hátterét..
Borzasztóan sajnálom Coutinhot... a srácnál lehet önbizalmi problémák is vannak, amely viszont emberi tényező és nagyon nehéz vele mit kezdeni.. jómagam is fociztam és teszem még most is és nekem is voltak ilyen gondjaim.. ha fejben nem rakod össze, akkor elvérzel.. csak sajnos nem lehet éveket várni erre ha 140M-ba kerültél...
Suarez nagyon sok mindent adott a Barcának, de most már érezhető hogy kezd kifáradni.. lasabb, körülményesebb, nem igazán tudja már azt amit régen..
És hát Ő.. ahogyan rengetegen elmondták, 1 ember nem tud meccset nyerni, még ha akkora isten mint Messi, akkor sem. Bár berúghatta volna azt a ziccert ( mondjuk Alba is), de nem tette, hát ez lett. Sztem ő is elképedve nézte ahogyan kapjuk a gólokat, utána már kétségbe esésében, nem tudott mit tenni.

Milyen iszonyú apró dolgokon megy el néha a dolog... ha ez vagy ha az.. Ha Dembelé beveri és nem odahugyozza a labdát az első meccsen... bár gyanítom hogy ez a Pool 5öt is vert volna nekünk...

Nagyon sajnálom ezt... továbbra is büszke leszek a Barcára és várom hogy mi lesz a jövő.. de lépni kell. Én Valverdét elküldeném, és megköszönném amit eddig tett. és egy iszonyú tökös, vagány edzőt ültetnék le, aki ha kell leordítja a fejüket a sárgaföldig és ha kell mint egy szónok kiáll az emelvényre és nyom egy Bosszúállók szerű buzdító szöveget..

:roll:
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
barcami
Jugador del Barça

2019.05.08. 10:13:06

Egyre nyúlik az az idő, mikor BL címig ér a csapat: 2 évről először 4 évre nőtt, most ki tudja mennyire fog 2015 után.
Minden arra mutatott, hogy Messi és a többiek rá vannak hangolódva erre az újabb címre.
A sorsolásunk is jó volt az elődöntőig.

Ekkora előnyt nem szabadott volna leadni, meg volt az emberanyagunk hozzá, a eléggé sémás gyors-passz játékukba belelépjünk és lekontrázzuk őket.

Egyetértek azzal, hogy Semedot és Arthurt kellett volna kezdetni, Vid-Bus-Rak maradhatott volna a középpályán még az utóbbi mellett.
Elől Coutinhot semmiképp sem, akkora emberhátrány egy ilyen abszolút Liverpool drukker ember, hogy felesleges volt a pályán lennie.
A jobbost Semedo-Vidal lekötötte volna, ez rengeteget jelent.

Ezzel a felállással jó eséllyel továbbjutott volna a Barca.

Ezek után inkább az lenne a csoda, ha a következő években komoly eséllyel pályázhatnánk a döntőre.

Így lehet hallgatni a Hegedűs Henrik-HajdúBé-Mourinho féle abszolút angol foci párti, ellenpontozók unalmas dumáját.
Válasz küldése