2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Talán a Chelsea ellen, de személy szerint az is volt a legfájóbb az összes közül...pitta19 írta:Nagyon nagy igazság, hogy lehet rosszul játszani, de lélektelenül SOHA. Mikor volt olyan, hogy úgy estünk ki a BL- ből, hogy az volt az ember érzése, hogy mindent megtettek a srácok és nem lehet rájuk haragudni? Az biztos, sokat kell visszamenni az időben...
Igen,arra gondolok. Arthur is jobb lett volna,mint a másik brazil,egyrészt nagyon formán kívül van,másrészt semmit nem védekezett,így ez már Messivel meg Suarezzel kb -3 ember,ezt nem lehet bírni egy ilyen gyors csapat ellen. Meg igazából senki ellen.baas11 írta: Arra gondolsz hogy rossz kezdővel álltunk ki ? ..Lehet...hogy jobb lett volna mondjuk Arturral is kezdeni...de nekem ez a gondom vele hogy bárhogy, bárkivel állunk ki az alapstratégia az hogy alkalmazkodunk az ellenfélhez! És ez nekünk nem megy, igazából sose ment, legalább is nem 90 meg 180 percen keresztül... a Real ellen ugyan ez volt, csak ők mindent kihagytak!
Arra gondolsz hogy rossz kezdővel álltunk ki ? ..Lehet...hogy jobb lett volna mondjuk Arturral is kezdeni...de nekem ez a gondom vele hogy bárhogy, bárkivel állunk ki az alapstratégia az hogy alkalmazkodunk az ellenfélhez! És ez nekünk nem megy, igazából sose ment, legalább is nem 90 meg 180 percen keresztül... a Real ellen ugyan ez volt, csak ők mindent kihagytak!Sinya22 írta:Miután Coutinho megbukott az első meccsen is,Mané pedig 65x verte meg Sergi Robertot az első félidőben,miért küldte ki ugyan azt a csapatot? Látszott,hogy jobban megy a játék,ha Semedo van fent,Coutinho pedig nincs. Legalább is itt leírtuk elég sokan,kétlem,hogy ő nem látta.baas11 írta:Semmi gond nincs Valverde taktikai elemzői képességével, sőt szerintem ebben Ő kifejezetten erős....
!
Mindegy,lehet kiestünk volna akkor is,ha 6 középpályással játszunk,elől Messivel.
Miután Coutinho megbukott az első meccsen is,Mané pedig 65x verte meg Sergi Robertot az első félidőben,miért küldte ki ugyan azt a csapatot? Látszott,hogy jobban megy a játék,ha Semedo van fent,Coutinho pedig nincs. Legalább is itt leírtuk elég sokan,kétlem,hogy ő nem látta.baas11 írta:Semmi gond nincs Valverde taktikai elemzői képességével, sőt szerintem ebben Ő kifejezetten erős....
!
Kicsit felul is ertekeltek oket...Amugy en busit is bevettem volna ebbe a klikkbe.pitta19 írta:Az azért nem semmi a katalán Sport játékos értékelése: Cou és Rakitic is 0 kapott...
Pont ezért EV hibája: képtelen motiválni a csapatot, és képtelen taktikailag felkészülni.Kovbal88 írta:Megérdemelt volt a Liverpool győzelme, persze ez nem vigasztal senkit. Nagyon csalódott vagyok, viszont úgy gondolom ez nem Valverde hibája volt. Három játékos volt tegnap a pályán, aki ért is valamit, Messi, Vidal és ter Stegen. A többiek sehol.Vakmacska írta:.
Nem akartak akarunk nyerni, kicsit vicces, hogy egy játékosnak milyen fontos a BL elvileg azért igazol olyan csapathoz, ami esélyes a BL-re, mert az micsoda eredmény. Hát nálunk, úgy látszik csak teher.
Varatrix írta:
adok pénzt is ahhoz, hogy megcsináld, csak ne magyarul írd légy szíves!
adok pénzt is ahhoz, hogy megcsináld, csak ne magyarul írd légy szíves!Vakmacska írta:Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!.
Megérdemelt volt a Liverpool győzelme, persze ez nem vigasztal senkit. Nagyon csalódott vagyok, viszont úgy gondolom ez nem Valverde hibája volt. Három játékos volt tegnap a pályán, aki ért is valamit, Messi, Vidal és ter Stegen. A többiek sehol.Vakmacska írta:Ha tehetném, kimennék a maradék meccsekre, és kifeszítenék egy molinót, 3 méteres betűkkel, hogy VALVERDE TAKARODJ!
eljutottam oda én is, h míg ő az edző nem nézek meccseket.