2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De Messi miatt estünk ki most is ugye...BarcafanTomee írta:Gólszerzők a 16/17es szezon óta:
Messi - 29
Öngól - 7
Suárez - 5
Neymar, Arda, Piqué, Dembélé - 4
Coutinho - 3
Rakitic - 2
Sajnos nincs miről beszélni.
De azért durva, hogy idén még így is meg kellett volna nyerni...Ha bele mentek volna egy adok-kapokba, akkor most döntőznénk.
Léfe írta:Tejesen rossz ötlet kiragadni egy jelenetet, mint Alba-Messi passzát, vagy éppen mást. Alba Messi inditásával egyedül ment a kapura -kimaradt. Sokan mondják, akkor gól és továbbmegyünk a döntőbe. Szerintem hatalmasan hibás szemlélet. Mert 4-1 mellett tovább megyünk, akkor minden oké. Éppen olyan silány teljesitmény lett volna a csapattól, és itt a gond. Hogy megettek minket.
Olyan gyengék voltunk, mintha előző éjjel egy bányában dolgozott volna a csapat.
Nem eszek kenyeret, de neked egészségedre.messimegigerte írta:
a másik akit szeretnék köszönteni az george r.r. csabasz_ar, te ne idegeskedjél a trónok harcán meg a barca ba_száson, mert ha ezer ft-ot is a fizetésedből gyógyszerre kell költsél akkor miből veszel kenyeret csöveském?
Ki ez a nyomorék, akitől elvették a nyalókát az oviban?messimegigerte írta:látom, hogy vannak új regisztrált férgek
Cestus írta:Igazából tök egyetértek azzal, amiket írsz, viszont én itt megkülönböztetném a bajnokságokat és a kupasorozatokat. Előbbiben a jól összerakott, magas szinten focizni tudó, fegyelmezett csapatok nyernek, akik minden meccsnek azonos jelentőséget tulajdonítanak.Gaillard írta:Az elmúlt évtized alatt gyökeresen megváltozott a labdarúgás.
Egyfajta őrültség jellemzi már a játékot, azaz az erő, a gyorsaság, a tempó, a határozottság minden fifkás dolgot, precizitást, technikát ellensúlyoz.
A kupákban meg azok szerepelnek jobban, amiket írsz, azok a csapatok, akik felszívják a csíkot meccs előtt, kimennek habzó szájjal, és utána berúgják az ellenfél kapusát labdával együtt négyszer a hálóba. De szerintem ennek is ára van, mert a bajnoksághoz meg nem annyira ez kell, éveken keresztül, a szürke hétköznapokban nem lehet folyamatosan extázisban pályára lépni, hogy garantált legyen a siker, oda inkább a kiegyensúlyozottság, tudás, fegyelem kell.
Ez szerintem a legfontosabb kérdés, hogy mi most BL-t akarunk nyerni, vagy továbbra is uralni Spanyolországot, BL-címek nélkül, mert szerintem teljesen más irányba kellene menni a két esetben. Pusztán focitudással szerintem nem fog már jönni a BL, mert annyival már tudásban sem vagyunk előrébb a többi csapathoz képest, mind mondjuk Pep idejében.
A Pool meglőtte amit akart, és köszönte szépen, betolta a buszt, semmi más nem történt.vidra írta:Ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg újra az utolsó 10 percet, látni ahogy a Barca középpályások és támadók simán átpasszolgatnak 8 Liverpool védőt, nagyon gyors, pontos passzokkal, jó helyezkedéssel (88. perc főleg). Hol volt az előző 80 percben ez a játék? Miért nem játszottak azok az emberek, akik ennyire segítettek felpörgetni?
Más a lelkiállapot, adrenalin, plusz visszaállt a Pool védekezni.vidra írta:Ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg újra az utolsó 10 percet, látni ahogy a Barca középpályások és támadók simán átpasszolgatnak 8 Liverpool védőt, nagyon gyors, pontos passzokkal, jó helyezkedéssel (88. perc főleg). Hol volt az előző 80 percben ez a játék? Miért nem játszottak azok az emberek, akik ennyire segítettek felpörgetni?
A nagy különbség a tavalyi Rómás kalandhoz képest, hogy idén simán jöhetett volna nektek ez a meccs. Messinek két ziccere, Suareznek és még valakinek volt legalább még kettő. A T'ham-nek nem volt több helyzete és hármat rúgott.Rivaldo11 írta:Utólag okos az ember, de tényleg nem értem mire számított Valverde. Egyértelmű volt, hogy itt eszméletlen darálásba kezdenek Kloppék. Erre jöhetett volna válaszul egy agresszív kezdés részünkről is. Ráadásul nem is feltétlétlenül kellett volna betalálnunk, azt gondolom, hogy elég lett volna kihúzni az első 30 percet kapott gól nélkül, ezzel hitét vesztette volna kicsit a pool. Egyik sem jött össze.
Igazából tök egyetértek azzal, amiket írsz, viszont én itt megkülönböztetném a bajnokságokat és a kupasorozatokat. Előbbiben a jól összerakott, magas szinten focizni tudó, fegyelmezett csapatok nyernek, akik minden meccsnek azonos jelentőséget tulajdonítanak.Gaillard írta:Az elmúlt évtized alatt gyökeresen megváltozott a labdarúgás.
Egyfajta őrültség jellemzi már a játékot, azaz az erő, a gyorsaság, a tempó, a határozottság minden fifkás dolgot, precizitást, technikát ellensúlyoz.