2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem a nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy teljesen mindegy, hogy megnyerjük-e, maradni fog...Saviola írta:Attól félek, ha behúzzuk a kupát, maradni fog.
S akkor jövőre is mehetünk a bajnokságért, meg a kupáért, maximum.
Szerintem ezek már 1 év után látszódtak és nem történt semmi, effektív minden tekintetben leklónoztuk az előző szezont, félek ha marad a 3. is pontosan ilyen lesz. Semmi nem változott tavalyhoz képest, kivéve vidál hajtását és messi még jobb teljesítményét.Cestus írta:MessiNeymarSuarez írta:két év "Ernőball" után látszik már, hogy mik a csapat problémái,
Persze. Szerintem két év "Ernőball" után látszik már, hogy mik a csapat problémái, melyek valójában csak akkor problémák, ha jó játékot akar a klub és/vagy BL-t. Ha a kettő közül bármelyik kell, EV-t ki kell tenni, és más változtatásokra is szükség lehet. Én kíváncsian várom, mi lesz nyáron.MessiNeymarSuarez írta:Nem mindig az a legjobb döntés, amit a játékosok akarnak.
Ez olyan, mintha bemennél a suliba egy osztályhoz, és kikérdeznéd a tanárokról őket.
Valószínűleg nem azt fogják favoritként kihozni, aki a legkeményebb, a legtöbbet követeli, és a legtöbb házi feladatot adja fel, hanem azt, akivel lazák az órák, és lópikulát sem kell tanulni, és megvan az 5-ös, ha már a nevét és a dátumot ráírja.
Valverde úgy tűnik sajnos az utóbbihoz tartozik.
Ezzel egyetértek, itt egy ember van, aki fixen meg tudja buktatni Ernőt, a jóllakott haverokat, Bartomeuékat, mindenkit, és az Messi. Ha ő hallgat, azzal ő is cinkostárssá válik bizonyos szinten, vagy pedig egyáltalán nem ítéli meg olyan rossznak a helyzetet, mint mi, szurkolók az újabb BL-kiesés fényében.Alcantara írta:Ezt most úgy írod, mintha mekkora ellenálló lenne Messi!
Gyakorlatilag az ő döntése vastagon benne van abban, hogy EV itt maradhatott a tavalyi év után.
Egyébként meg kit érdekelnek az ő utolsó évei, állandóan ezen megy a siránkozás itt.
Engem speciel a csapat érdekel, ami volt Messi előtt is és lesz utána is.
Sztem a szurkolok 90%át érdekli hogy milyenek lesznek M utolsó évei, vele együtt a csapaté. Ez az ember határozta meg szeretett csapatunk tizenx évét és legsikeresebb időszakát, nem lehet különválasztani, hogy van M meg van Barca.Alcantara írta:MessiNeymarSuarez írta:Egyébként meg kit érdekelnek az ő utolsó évei, állandóan ezen megy a siránkozás itt. Engem speciel a csapat érdekel, ami volt Messi előtt is és lesz utána is.
Ezt most úgy írod, mintha mekkora ellenálló lenne Messi!MessiNeymarSuarez írta: Álljanak ki Messi elé, és mondják a szemébe hogy ők már nem akarnak ezzel foglalkozni, ezért örömmel elrontanak még 1-2 szezont az utolsó szezonjai közül
Én attól félek Messi is támogatjaMessiNeymarSuarez írta:BuckB írta:Álljanak ki Messi elé, és mondják a szemébe hogy ők már nem akarnak ezzel foglalkozni, ezért örömmel elrontanak még 1-2 szezont az utolsó szezonjai közül
A vicc az, hogy 1 római vereség után, az idei után meg pláne, egy értelmes vezetőségnél még Guardiola is repült volna, nemhogy Valverde...BuckB írta:"Valverde folytatni akarja és az öltöző támogatja. Bartomeu nem meneszti, ha a játékosok továbbra is mellette állnak. [Diario Sport]" -ma du. volt a nagy leülés
Én azt hittem azért ennél reálisabban látja a dolgokat de úgy tűnik egy alternatív valóságban él,.. mondjuk a csapat is meg tudná buktatni, csak arra rámenne a köv. szezon.. meg a többség elvan ezzel a tingli tangli Valv stílussal, nem kell megszakadniuk a pályán..Zsono írta:A most megjelent nyilatkozata pontosan megmutatja, miért és mire nem alkalmas a Barcelona jelenlegi edzője.
Ernőnek sajnos joga van kreténnek lenni, de hogy a vezetőség is kretén ebben az ügyben az elég gáz. Látniuk kéne hogy ezzel a focival ezzel a felfogással nem lesz BL. Főleg egy ilyen szépen kialakult egyenes kieséses idegenfóbiával..Ronaldinho&Barca írta:Végül is kétszer ekkora előnyről elbukni a bl döntőt nem nagy cucc, így van Ernő, nyomd fullba a kretént.
És még folytatódik: Alba: "Valverde? We are delighted with him, I hope he continues with us, he has given me life since he arrived."Tomix354 írta:Busquets: "We are united with the coach and his staff."
Valverde: "No, at no time I have considered resigning."
Soha nem fogunk megszabadulni tőle. Busi is élvezi ezt a lötyögést, mert tudja másnál a padon sem lett volna idén több meccsen. EV-nek is jó, hogy minden évben behúzhat egy bajnokságon, a játék nem számít, nem kap kevesebbet a hó végén meg persze nem kell a kiesés ellen meccselni