2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nero.Nero. írta:Legújabb info hogy az egész csak kamu és marad.
Kövezzetek meg, de szerintem is maradnia kell. Jó lenne valakire ráhúzni Rómát és Liverpoolt, de egy új edzőt hozni hatalmas rizikó. Ezzel a palival a bajnokság + BL esély szinte garantált.
Nagyon csúnyán búcsúztunk vele mindkétszer a BL-ben, persze nem hinném, hogy az ő hibája lenne, hanem inkább a játékosoké, de vállalnia kell a felelősséget érte. Ez az egyik ok.Nero. írta:Legújabb info hogy az egész csak kamu és marad.
Kövezzetek meg, de szerintem is maradnia kell. Jó lenne valakire ráhúzni Rómát és Liverpoolt, de egy új edzőt hozni hatalmas rizikó. Ezzel a palival a bajnokság + BL esély szinte garantált.
A játékoskerettel kevered őt Nero.Nero. írta:Legújabb info hogy az egész csak kamu és marad.
Teljes mértékben egyetértek.recrea írta:Ha szeretné Barcelonát és a klubot, akkor Rómában, de idén mindenképp felállt volna a BL égés után. Senkiházi...edző még nem érte el nálam, h ne nézzek meg 4 meccset egymás után, neki sikerült, köztük az egyébként rohadt gyenge kupadöntővel. Gyanítom, más is van ezzel így. Ugyanez azokra is vonatkozik, akik nálunk tarják őt.
Égeti a klubot, a várost, minket szurkolókat, aki őt megtartaná, az cseppet sem ért ehhez a sporthoz, de h nem Barcelona értékrendű szurkoló, az holt biztos, hanem álszent, divatdrukker, önfejű (mert megmondta, h milyen fantasztikusan játszunk és sorban nyerünk....nem, nem tettük, igen, többen elpofáztuk ősszel).
És minket húz le az ember, mert én fizetem őt, igen én, meg ti, aki megveszi a mezt, aki fizeti a szurkolói tagdíjat, aki oda kapcsolja a tv-t, aki megveszi a meccsjegyet és kimegy megnézni. Mert ha te meg én nem vagyunk, akkor nincs klub sem.
22 éves Barcás pályafutásom mélypontja.
Azért elég jó edző Ernő is, a korlátai már elég hamar nyilvánvalóvá váltak, de attól még nem kókler. Ezzel a Martínez-Henry-vonallal kapcsolatban azt érzem, hogy vagy szétfocizunk velük megint mindenkit (már ha az öltözőben is reformok lesznek, és az új pletykák szerint lesznek), vagy totális bukta lesz. Ernővel kapcsolatban meg nagyjából már a kinevezésekor azt lehetett érezni, hogy hoz egy állandóságot, de semmi extrát.Nervo írta:Titinek örülök, de robertóval kapcsolatban egy picit óvatosnak kell lennünk. Sztem azért ő sokkal jobb edző mint Valverde, meglátjuk mit tud kihozni ebből a keretből. Az biztos hogy az ilyen alibizés nála nem fog működni, mert ahogyan láthattuk a belga válogatottnál is megkövetelte az alázatot. Reméljük hogy nem lövünk mellé.Sztem jó lesz ez, ha tuti hogy ő jön, akkor titivel megoldják. Végre elindulhat valami.
Arról nem is beszélve, hogy az elkényelmesedett, totyogós focit toló törzsgárda is ki lenne pattintva a kezdőből.Cestus írta: Mert Bartoék hatalommániásak, és nem hoznak ide egy Kloppot, aki megmondja nekik, hanyas a csuka.