Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a francért írkálják folyamatosan, hogy Coutinho mehet a Chelsea-be (pl. ma is a SPORT szerint 158 misis ajánlatot terveznek) ? Nem ez a hiszti megy fél éve, hogy eltiltották őket, fellebbeztek és azt is elutasították?
Amúgy ez a 158 millió jól hangzik, elgondolkodtató ajánlat, de én nem ragaszkodom hozzá, hogy mindenképp elpasszoljuk. Egyértelműen fejben van valahol máshol a srác, jó képességű, reméljük egy jó Copa szerepléssel átlendül. Ehhez még az is segítene, ha Dembele nem sérülne le állandóan és tudnák úgy váltogatni egymást, hogy annak értelme is legyen, éppen milyen ellenféllel játszunk és ki van jobb formába. Nem a szokásos 60. perces váltás.
Más:
- Lacazette-t tegnap Barcelonában látták, bár lehet, hogy csak nyaralni ment.
- Denis-ért érdeklődik az ATMA. Azt még megértem, hogy Gomes-ért "sorban állnak" az angol klubok, mert az a fajta foci neki fekszik. De hogy Denis-ben mit látnak? Ugye pár napja még arról írtak, hogy a Valencia is szeretné leigazolni őt.
- A Cadena SER szerint már márciusban megvolt a papírmunka Griezmann-nal. Ha ez igaz, akkor jár a taps, tavaly ugyanezért hisztizett az Atleti, hogy a hátuk mögött egyezkedünk, ha idén is bejátszották, akkor nagyon profik
Neymar se a szívem csücske de ezerszer inkább hoznám vissza őt, mint a franciát. De ha elhozzuk grízest és Valverde is marad, akkor lehet kiveszek egy szezon szabadságot
Ilyen hosszabb keret-eszmefuttatást én nem írok, szerintem egyedül egy bhv meg egy támadó kéne Suarez mögé. Illetve ha nagytakarítás lesz a kp-n akkor talán oda valaki, de szerintem bőven megvagyunk.
Balra szerintem jön Filip Luis, ingyen 1-2 szezonra jó lesz, és ismeri a ligát

Előre meg valaki a tegnapi listából, de ahogy olvastam Abel Ruiz és Carles Perez se volt olyan rossz az utolsó fordulókban, hozzájuk is bátrabban lehetne nyúlni kisebb csapatok ellen, bár amíg Valverde van itt, addig erre várhatunk...
Jobbosra Semedo szerintem (remélem) marad, mögé jön fel Wagué. Bellerin-t olvasom itt, nem is értem, többet sérült a srác, mint Dembele.
Kp-ra meg a Busi (...), Rakitic, Vidal, Arthur, De Jong, Alena, Puig sornak elégnek kell lenni. Annyira nem követem a B csapatot, de olvasom, hogy visszaesett a teljesítménye, meg sérült is volt, de ha akarunk valamit tőle, akkor a kis Businak is ideje perceket adni.