2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyílt titok volt hogy Decoval és Dinhoval is komoly gondok voltak. Egyértelmű volt hogy menniük kell, plusz olyanoknak is mint Edmilson, dos Santos, stb. Eto’ot is elakarta küldeni Pep de akkor még nem volt meg az utódja.vinszentvega írta:Úgy látom Hleb pszichológusa, azt tanácsolta neki, hogy adja ki magából a nyílvános szorongását a Barcelonai kellemetelen évéről.
Csabikám, ha többet akarsz tudni erről, ajánlom figyelmedbe Hámori Tibor könyvét. Nem mai írás, 80-as években írta. Teljesen hiteles, a pali kint volt spanyolba, többek között Quinivel is készített interjút.MQuCsabi írta:“Nagyon szerette őt minden Culé. Szeretném emlékeztetni a fiatalokat, hogy áldozata volt egy emberrablásnak is, abban a szezonban, amikor nagyon jól mentünk vele együtt, és ez is egy pont, ami miatt nagyon sokra értékeljük. (Azt a bajnoki szezont jelentős részben az emberrablás hatásai miatt nem tudta megnyerni akkor a Barcelona – a szerk.) Nagyon szeretett tagja volt a csapatnak minden culé által, és minden csapattag által. Nagyon sokat adott a klubnak emberként és játékosként is. Képviselte a Barça értékeit.”
A szerk. jegyzetét kifejtené nekem valaki, aki jártas a történelemben, vagy, aki megélte azt az időszakot a csapat "mellett" ?
Többek között miatta lettem Barca drukker.Chino írta:Hihetetlen, hogy már 52 éves Stoichkov. Barca mezben sajnos keveset láttam focizni, ami viszont iszonyatosan megmaradt bennem az KEK-döntős alakítása. Beállt a meccs vége felé és olyan labdát osztott Figonak, hogy leesett az állam. Sajnos a portugál dupla kapufát lőtt vele.
https://www.youtube.com/watch?v=JZXXOxhmUdw" target="_blank (8:12-től) Még mindig megvan az a meccs VHS-en.![]()
Imádtam ezt a palit. A személyisége persze kicsit megosztó, de azt, hogy egy zseni volt az vitathatatlan. Az csak hab a tortán, hogy a kedvenc csapatomban játszott.
Azért írtam Bravo-t, mert néger barca kapust nem találtamMessiNeymarSuarez írta:Na egy ilyen csapatnak mondja az Espanyolos barom Umtitinek hogy" black sh*t", nem lesz ki lefogja mert az egész csapat szét akarja kapnihdavid írta:Azon gondolkodtam, hogy lehetne már egy néger kezdőt összeállítani
Kapusra nem emlékszem, hogy lett volna.
Bravo
Semedo-Yerry Mina - Umtiti - Abidal
Yaya - Keita - Paula
Henry - Eto'o - Ronaldinho
![]()
![]()
![]()
Cserének meg ott lesz Dembele, Neymar, Alves(kb annyira néger mint Bravo)
Mina helyett Thuram, + még egy Davids is beférne, ha esetleg valakinek problémája lennehdavid írta:Azon gondolkodtam, hogy lehetne már egy néger kezdőt összeállítani
Bravo
Yaya - Keita - Paula
![]()
![]()
Na egy ilyen csapatnak mondja az Espanyolos barom Umtitinek hogy" black sh*t", nem lesz ki lefogja mert az egész csapat szét akarja kapnihdavid írta:Azon gondolkodtam, hogy lehetne már egy néger kezdőt összeállítani
Bravo
Yaya - Keita - Paula
![]()
![]()