Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi.Rivaldo11 írta:Mi a falloszért nem lehet pusztán sportszakmai okokkal magyarázni Neymar lelépését? Mert oké, rahedli pénzt kapott, de ha levesszük a szemellenzőt, bizony akadtak ott valós sportszakmai érvek bőven. Döntött, nem jött be neki. Itt lenne helye, Messiék szeretnék ha jönne, ez nálam pl elég indok arra, hogy tőlem, mint szurkolótól, kapjon még egy esélyt.
Mihu írta:Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de azok, akik szemrebbenés nélkül visszafogadnák Neymart, sőt, várják vissza, azok ezek szerint híján vannak mindenféle erkölcsi korlátnak, ami a cél felé vezető úton szükségeltetne.
A cél tényleg ennyire szentesíti az eszközt számotokra?
Képzeljétek el, hogy van egy feleségetek. Boldogok vagytok a házasságotokban. Az asszony egyik nap bejelenti, hogy mást szeret, az új pasinak annyi pénze van, mint égen a csillag, ezért azonnal el akar válni és vinné a vagyonból is a neki nem járó részét, ami persze jogilag jár neki, de csak jogilag.
Kierőszakolja a válást, majd a(z egyébként neki nem feltétlenül járó) vagyon miatt beperel titeket, és még a barátoknak, ismerősöknek is elmondja, hogy mekkora egy tuskók vagytok.
Válás után egyedül maradsz, boldogtalan leszel, így telnek a hónapok, évek.
Közben az asszony rájön, hogy nem igazán jött be a számítása az új csávójával, így egyik nap felhív, hogy nem kezdhetnénk újra?
Ha bárkinek ezek után az a válasza, hogy DE, mert akkor újra boldog leszel, akkor nincs több kérdésem...
Mert most itt pontosan ugyan ez történik. Megcsalta a klubot, kivásárolta magát a szerződéséből, majd még be is perelte őket egy olyan miatt, ami csak és kizárólag jogilag jár neki, erkölcsileg semmiképp. Totál hülyét csinált a klubból, soha nem fordult még elő ilyen, hogy egy elit klub ekkora sztárjátékosa kivásárolja magát a szerződéséből azért, hogy elmenjen egy nyilvánvalóan rosszabb helyre, egyértelműen a sokkal több pénz miatt.
Majd rájött, hogy ez nem annyira vált be, úgyhogy vissza akar jönni.
Ez nálam teljesen egy szinten van Figo húzásával. Ő akkor egy nyilvánvalóan sokkal jobb helyre ment el, egy fekáliában úszó Barcától. Ahogy szokták mondani, a többi történelem... Neymart ezzel szemben tárt karokkal várnátok vissza...hát gratulálok.
Megcsal az asszony úgy, hogy én megtettem mindent érte, aztán visszafogadom...számomra teljesen elképzelhetetlen.
Régen olvastam ennyire életszerű, igaz és jó hozzászólást, köszönöm, jó volt olvasniMihu írta:Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de azok, akik szemrebbenés nélkül visszafogadnák Neymart, sőt, várják vissza, azok ezek szerint híján vannak mindenféle erkölcsi korlátnak, ami a cél felé vezető úton szükségeltetne.
A cél tényleg ennyire szentesíti az eszközt számotokra?
Képzeljétek el, hogy van egy feleségetek. Boldogok vagytok a házasságotokban. Az asszony egyik nap bejelenti, hogy mást szeret, az új pasinak annyi pénze van, mint égen a csillag, ezért azonnal el akar válni és vinné a vagyonból is a neki nem járó részét, ami persze jogilag jár neki, de csak jogilag.
Kierőszakolja a válást, majd a(z egyébként neki nem feltétlenül járó) vagyon miatt beperel titeket, és még a barátoknak, ismerősöknek is elmondja, hogy mekkora egy tuskók vagytok.
Válás után egyedül maradsz, boldogtalan leszel, így telnek a hónapok, évek.
Közben az asszony rájön, hogy nem igazán jött be a számítása az új csávójával, így egyik nap felhív, hogy nem kezdhetnénk újra?
Ha bárkinek ezek után az a válasza, hogy DE, mert akkor újra boldog leszel, akkor nincs több kérdésem...
Mert most itt pontosan ugyan ez történik. Megcsalta a klubot, kivásárolta magát a szerződéséből, majd még be is perelte őket egy olyan miatt, ami csak és kizárólag jogilag jár neki, erkölcsileg semmiképp. Totál hülyét csinált a klubból, soha nem fordult még elő ilyen, hogy egy elit klub ekkora sztárjátékosa kivásárolja magát a szerződéséből azért, hogy elmenjen egy nyilvánvalóan rosszabb helyre, egyértelműen a sokkal több pénz miatt.
Majd rájött, hogy ez nem annyira vált be, úgyhogy vissza akar jönni.
Ez nálam teljesen egy szinten van Figo húzásával. Ő akkor egy nyilvánvalóan sokkal jobb helyre ment el, egy fekáliában úszó Barcától. Ahogy szokták mondani, a többi történelem... Neymart ezzel szemben tárt karokkal várnátok vissza...hát gratulálok.
Megcsal az asszony úgy, hogy én megtettem mindent érte, aztán visszafogadom...számomra teljesen elképzelhetetlen.
Sztori annyiban nem teljes, hogy az asszony lerakott 220 millió eurót hogy belemenj a válásba.Mihu írta:Képzeljétek el, hogy van egy feleségetek. Boldogok vagytok a házasságotokban. Az asszony egyik nap bejelenti, hogy mást szeret, az új pasinak annyi pénze van, mint égen a csillag, ezért azonnal el akar válni és vinné a vagyonból is a neki nem járó részét, ami persze jogilag jár neki, de csak jogilag.
Ki hasonlította Dinhohoz?Kovbal88 írta:
Persze, láttam itt játszani és köze nincs Ronaldinhohoz, hiába hasonlítjuk hozzá, plusz nem lett jobb a hozzáállása se a játéka az évek alatt.
Az a legszebb ebben az egészben, hogy szinte biztos, hogy jönni (egy vagon pénzért) és az idő engem fog igazolni, szerintem már október végén sajnos.
Persze, láttam itt játszani és köze nincs Ronaldinhohoz, hiába hasonlítjuk hozzá, plusz nem lett jobb a hozzáállása se a játéka az évek alatt.P.U.Y.O.L. írta:Ezt kifejtenéd? Mert elsőre jó nagy böszmeségnek tűnik.Kovbal88 írta: viszont vele nem lesz a bajnoki címért fogunk harcolni, hanem a második vagy a harmadikért.
Igazából másodjára is.
Mindamellett, hogy én se rajongok a visszahozataláért, nem hiszem, hogy gyengülnénk vele...
-Ronal.10 írta:Muszáj valaki aki felrázza Messit az utcsó 3 évére és ez már csak Neymar lehet véleményem szerint.
Még egy ilyen szezon, ilyen elképzelés nélküli idióta gyerekekkel + fapofa edzővel és 0 igazi játszótárssal plusz ez az argentin bohockodással lehet rövidebb lesz az mint 3 év.
Ezt kifejtenéd? Mert elsőre jó nagy böszmeségnek tűnik.Kovbal88 írta: viszont vele nem lesz a bajnoki címért fogunk harcolni, hanem a második vagy a harmadikért.
Igen, mert mikor itt volt, akkor is a dobogóért harcoltunk.Kovbal88 írta:Pofa kell hozzá, hogy visszatérjen, amit nem is értek, hogy minek akar újra a Barcában játszani. Egyébként max ingyen kellene, vagy nagyon olcsón, viszont vele nem lesz a bajnoki címért fogunk harcolni, hanem a második vagy a harmadikért.
Hát, te tudod, de emlékeim szerint Neymar, rozsaszín Crocsban, bekötött szemmel, hátrafele is több golt rugott volna/rugna mint Sanchez..Subinho írta: Hanem, hogy hamarabb hoznám vissza Alexis Sanchezt mint Neymart. És ezt tartom is...
Tehát évi cirka 24 milla… Ha jól tudom ennek majd' dupláját keresi Neymar, asszem 22 M volt amikor elment 2 éve... Az áráról nem is beszélve. Nem azt mondtam, hogy miért nem hozzuk vissza Alexis Sanchezt, mert ő sokkal olcsóbb és kevesebb a fizetésevinszentvega írta:Pont egy olyan ellenpéldát hoztál fel akinek a heti fizetése félmillió font...Subinho írta:Hamarabb hoznám vissza Alexis Sanchezt mint Neymart. Irdatlan sok pénz, a vételára+fizetése, ráadásul a bulik, hisztik és a sérülések is benne vannak a kalapban, arról nem is beszélve hogy ment el... Fele fizetésért és fele átigazolási összegért, mint amiért elment is meggondolnám...
Nagyon jól megfogalmaztad egyetlen mondatban a lényegetStalkyard írta:Ennek a klubnak olyan mértékű tisztogatásra és újrakezdésre lenne szüksége, mint ami 2008-ban történt Pep érkezésével.
Nem arra, hogy egy Neymar visszajöjjön.