MatyiG írta:Nem tudom miért kellene Businak 31 évesen félreállnia De Jong miatt, aki még csak most érkezett.
Mert (már) jelen pillanat többet adna a csapat számára a vkp. poszton.
Alapvetően nem Busi kasztrálásáról beszél szerintem senki, inkább a játék percek megosztásáról , majd teljesítménytől függően nagyobb mértékű átvételéről.
Ha, Busi kiszorítja a kezdőből a padra a folyamatos jó teljesítményével az ifjú titánt nekünk az is jó. Szeretem a win - win-t.
MatyiG írta:
Másrészt van edző is, aki eldönti.
Hát éppen ez a baj!
zeli39 írta:
Mivel te nem vagy Barcelona szurkoló csak egy Busquets fan az érdeked az,hogy Busquets alapkezdő legyen és olyankor boldog vagy ,,,,mások meg akkor boldogok mikor jó a játék és van esélyünk BL nyerésre ,, a jelenlegi Busi a La liga szintjét sem üti meg évek óta, De Jong meg jelenleg top játékos a posztján ezért kellene neki játszani Busquetsnek meg ülni a padon
na jó, azért szerintem túlzásokba sem kell esni, és a személyeskedésre meg végképp nincs szükség.
Matyi, azt hittem a fórumon szólás szabadság van, kulturált és a fórum rendjét, szabályzatát nem sértő kertek között.
Zeli39 semmivel sértőbbet nem írt, mint ami a fórumon nap mint nap elhangzik egymás között, csak a személyes részt kicsit túl tolta. Én személy szerint jobban tisztelem az egyes játékosokhoz ennyire kötődő fórumozó társakat, mint hogy megbántsam, körültekintőbben fogalmazok, de nem vagyunk egyformák.
Az internet nem felejt.