Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azzal baromira nem a Barcát alázza meg valaki, hogy #ládiszizsön videót csinál, meg bohócligába megy el sztárnak. Saját magukat minősítik ezekkel a megmozdulásokkal. Ezeket el is felejtik majd a szurkolók, ha esetleg ideigazol (újra) és lő az első 3 hónapba 10 gólt..drobika írta: Igen, már korábban is ezt favorizáltuk...
Csak a két játékos legalább nem alázta meg a Bárcát, mit a Griez video, meg a Ney fajta sejkpénzes kivásárlás...
Ez a két csávó minősített eset...lefelé
A lassúságot én sem sorolnám a gyengeségei közé, legfeljebb egy Dembouz-féle szélsőhöz képest. És a lényeg pont ezen van, máshol nem nagyon tudom elképzelni, hogy Valverde használná, ha még Coutinhot is vonal mellé "száműzte" akkor mi lenne Griezmannal!palesz77 írta:Statikus alatt mit értesz? Meg ki a gyors játékos a mi mostani keretünkből, ha ő lassú? Messi pl gyors manapság?Barca_10 írta: lassú, egylábas és statikus, szinte a ballábas Coutinho.
Nem kifejezettebben vágyom rá amúgy még mindig, csak ezen azért megakadt a szemem.
palesz77 írta:Statikus alatt mit értesz? Meg ki a gyors játékos a mi mostani keretünkből, ha ő lassú? Messi pl gyors manapság?Barca_10 írta: lassú, egylábas és statikus, szinte a ballábas Coutinho.
Nem kifejezettebben vágyom rá amúgy még mindig, csak ezen azért megakadt a szemem.
Statikus alatt mit értesz? Meg ki a gyors játékos a mi mostani keretünkből, ha ő lassú? Messi pl gyors manapság?Barca_10 írta: lassú, egylábas és statikus, szinte a ballábas Coutinho.
Igen, már korábban is ezt favorizáltuk...drobika írta:Coutinho és Dembelé.... Rég volt gondolom, elfelejtetted.
Nekem a jelen állapotunk teljesen az utolsó pár évüket idézi. A bajnokságban elvagyunk királykodunk, de amúgy mi vagyunk az egyik legnagyobb játékostemető.Barca_10 írta: A galaktikus madridra kezdünk hasonlítani, megveszünk minden felkapott hülyegyereket akik aztán a nyakunkon maradnak.
Nem értem Coutinhoban mit lát még Bartomeu Valverde alatt.mess2009 írta:ahogy írtam: most sem tudom elképzelni, hogy Ney-t visszahozzák, de ha van amitől még jobban tartok: Griezmann és Coutinho együtt!! bár Barto. elég rafináltan fogalmazott, hogy a Cou-Dembi-féle projekt nagyon fontos a barcának.....ebbe bele fér az eladás is amit én remélek, mert bár látszott a Copán hogy nagyon akar de több nemigen lett belőle mint amit itt produkált
az arabok ? ki tudja. ott marad a MBappé, DiMaria, Cavani, elment viszont Rabiot talán Cout. be vállalnák... de ugye a Barca-undor mindent felül írhat ezért (is)vannak kétségeim.
Samper írta:Nagy a mozgás a B csapat keretében és egyben a La Masia edzői körében. Nem az lenne normális, ha a Club egyik felelős vezetője tájékoztatást adna, hogy mi is folyik itt és milyen elgondolás szerint?
alapvetően az eddigi játékára alapozva mondtam, hogy bejátssza a középpályát, gólerős (nem úgy mint Coutinho), tehát egyértelműen támadó és ha nem is egy Hazard -féle éles fegyver, de hasznos az lehetne.palesz77 írta:Mármint Griezmann lehet a hasznos középpályás? Arra gondolsz amit Coutinho játszott a szezon javában, hogy 433-ban balszélső támadó?
Ebben az a kérdés, hogy mi lesz benne, ha ballábasként kirakják a baloldalra..mess2009 írta:Griezmannban van úgy 15-20 gól stabilan akkor is ha nem rá van kihegyezve a góllövés.
emellett, összjátékra is alkalmas, kellően gyors, és képes a védők mögé kerülni.
én azt gondolom, hogy ha béna Valverde nem hónapos padoztatással kezeli akkor egy hasznos támadó-középpályásunk lehet.
ha viszont Coutinho is marad, akkor nagyon rossz előérzetem van....