Griezmann helyét én sem látom,de majd meglátjuk. Nem lehetetlen azért beilleszteni,Ev nél láttunk már egy-két felállást. Meg imádja a 442-t ott még lehet is helye,de az ördög tudja mi jár a fejében.Előre meg hagy ne itéljük el megint,majdha bukta van.
Ez a miért 120,mert annyi. A világ legnagyobb költségvetésű klubbja a Barca,persze hogy drágán adnak nekünk mindenkit. Tárgyalni? Most komolyan,az Atleticoval a legnagyobb sztárjukról,úgyhogy közvetlen konkurenciánk. Itt nem volt mit tárgyalni hát 200at akarnak ígyis.Kivásárlási ár volt csak az opció.
Ez a szerintünk már korábban is tárgyaltak ez közröhej. Szerintem meg én vagyok a a brunei szultán. Kb ennyi jogi alapja van. Tárgyaltak előre,nyílván igen,mint a történelemben mindenki mióta van átigazolási piac. Az élet kemény. Nem a Barca a röhej, hanem a vergődő Atletico. Papírokat meg nem írtak alá nyílván.(ha igen akkor tényleg bravo)
Miért nem Jovic jött? Lehet bejön madriban de azért marha nagy zsákbamacska. Akkor már inkább Griezmann legalább van alapja. Plusz 60m meg mai világban egy csatárnál...
Ez a történelem legdrágább igazolásai téma. Könyörgöm aki 5éve 30 ma 100. Üdv a modern fociban. Amúgy kit hoztunk volna előre? Igen fiatal tehetség meg a többi. Azt akkorát hasal 10ből 9 mint az állat. Más bevált játékos pénzcsapatból 200ért? Mert aki ért vmit az annyi,Griezmann is akciósan 120. Dembele? Minden évben fél szezont sérült, nem megy edzésre mert playstationozik. Azért van ott baj,Ev helyében én se bíznék benne.De a lehetőséget megkapta és élt is vele aztán lesérült. Szezon végén meg persze hogy nem ő volt az opció sérülésből visszajőve.
Megjegyzem Neymar lenne a legjobb opció még mindíg, de az életben nem fogják elengedni márcsak azért sem,kivásárlási ár nélkül meg esélytelen.
Én nem szeretem Ev-t. LE elkezte leépíteni a Barcat,mégha volt is egy jó fél éve. Ev befejezte. Nem rossz edző,nem hülye, de annyira be.ari hogy nem mert kockáztatni,meghúzni egy váratlant,berakni egy új fiatalt stb. Csak a tuti és ezért bukik rendre rövid távon. Mert hosszú távon ez beválik,bajnokság. De kupában ahol 1 max 2meccsen kell teljesiteni ez kevés.
Most vagy idén felvállja a nyiltabb játékot amire abszolút megvan a kerete vagy megy tovább a tingli tangli és megy jövőre. Szerintem ezt ő is tudja,kérdés ki tud e jönni a konforzónájából? Ha igen szép év lesz,ha nem nem lesz mit nézni. (Mégha nyerünk is lásd francia válogatott vb.)