Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked még el is hiszem.Varatrix írta:Nem! Nagyon mély, és kétértelmű volt az előző igehirdetésed.Stalkyard írta:Fel lehet ezt azért fogni?
Nem! Nagyon mély, és kétértelmű volt az előző igehirdetésed.Stalkyard írta:Fel lehet ezt azért fogni?
Így-így... egye meg, amit főzött!Stalkyard írta:Jaj a nagy megmondások megint. Hagy ne tapsoljak már annak, ha egy királyként kezelt játékos lelép ilyen körülmények között, ahogy Neymar tette, majd egy pert is akaszt a klubra a hűségbónuszért, aztán két év múlva sír hogy mennyire vissza akar jönni. Nincs itt semmi gyűlölet, felőlem azt csinál amit akar, de nem akarom ezek után a kedvenc csapatom mezében látni. Fel lehet ezt azért fogni? Filozófus urak.
Definisztikai vita... a lényeg, hogy itt is, és a PSG-ben is problémát jelent, hogy többre tartja a saját érdekeit, mint a csapatét. Viszont csapatjáték lévén nem elhanyagolható, hogy valaki individuumként akar e érvényesülni, vagy szimbiózisban van a csapattal, és mondjuk passzol, ha társa jobb helyzetben van. Szerintem fontos lenne, ha a modern futball újra helyre rakná ezt, mert a játékosokon azt érzem, hogy elfelejtették, hogy a csapat/ klub ami fenn marad. A játékos jön, és megy.mess2009 írta: íme a válaszom:
szerintem az ambíció az egy egyénre szabott fogalom, csak az egyén szemszögéből értelmezhető.
ha egy közösségre akarod ráhúzni, akkor az a benne lévő egyének ambícióinak az összessége, eredője.
Ugyanakkor Messi a pályán nem az önérvényesítéssel van elfoglalva, nem az aranycipő tabellája jár a fejében, amikor játszik. Képes a pályán alárendelni magát annak, ha valaki jobb helyzetben van mint ő. Őszinte örömmel tud kiosztani egy gólpasszt, át tud engedni egy 11-est.zsoldosok általában fizetett katonák, a profi focisták fizetett alkalmazottak. az általam is nagyra tartott Messi pl. soha nem mulasztja el hogy a fene nagy klubhűség mellett a lehető legnagyobb lóvét (fizetést, zsoldot, illetményt, ...stb) leakasszon szeretett több mint klub csapatától.
Kérdés, hogy Neymarral érik e el ezt a sikert. Mert ugye róla van szó, az Ő döntését kritizáljuk. Szerintem ha megkérdezed Adebayort, Robinhot, Tévezt, nem nyugtatja meg őket, hogy részesei voltak egy projekt beindításának, de már nem lehettek ott, amikor beért a gyümölcs.]az okoskodás, hogy a PSG- nem "olyan" klub mint a többi, akkor fog széthullani, ha a franciáknak majd összejön egy , vagy több BL siker.
Sokkal aggasztóbbnak tartom, hogy saját játékosainkat nem becsüljük meg eléggé. Ahogy Busquetsről beszél a fórum egy része, úgy nem vagyok meglepődve, ha a brazilt "ütik".egy valami közös itt a Neymar ekézésben és arra nincs mit mondanom: a zsigeri-gyűlölködés.
Samper írta:Azért ez nagyon kétélű dolog. A nagy korszak ittmaradt játékosai ma azt képzelik, hogy ők a klub, ők döntik el, kit fogadnak maguk közé és az istennek se hajlandól elmenni máshová levezetni.drobika írta:
Ha neki ez csak egy munkahely, amiben igazad van, akkor maradjon a jelenlegi munkahelyén! Ott van ilyen munkahely gondolkodás. Sajnos lassan nálunk is, ezért is halmozzuk a botrányokat.
Több volnánk, mit egy klub! Elődök, játékosok így gondolták! Lassan kezdhetik a stadionban a székeken a felirat lefestését...
Azért ez nagyon kétélű dolog. A nagy korszak ittmaradt játékosai ma azt képzelik, hogy ők a klub, ők döntik el, kit fogadnak maguk közé és az istennek se hajlandól elmenni máshová levezetni.drobika írta:
Ha neki ez csak egy munkahely, amiben igazad van, akkor maradjon a jelenlegi munkahelyén! Ott van ilyen munkahely gondolkodás. Sajnos lassan nálunk is, ezért is halmozzuk a botrányokat.
Több volnánk, mit egy klub! Elődök, játékosok így gondolták! Lassan kezdhetik a stadionban a székeken a felirat lefestését...
Ha neki ez csak egy munkahely, amiben igazad van, akkor maradjon a jelenlegi munkahelyén! Ott van ilyen munkahely gondolkodás. Sajnos lassan nálunk is, ezért is halmozzuk a botrányokat.bence8 írta:Neymar egyedüli hibája hogy a pénzt és az egyéni címeket választotta. Utóbbi nem jött össze de utólag mindenki okos. Nem mindenki lehet olyan mint Puyol, Xavi, Iniesta hogy szerelmes a klubbaNeymar eljátszana Békéscsabán is ha éppen ott lenne/épülne világverő csapat. Csak törődjetek bele a játékosok 95%-a ilyen. Neki ez egy munkahely, nem kell túlgondolni.
A Real ellen speciel játszott a BL-ben és akkor se ért semmit, nyilván csak egy meccs volt, de nem segítette a csapatát sőt talán még ki is állították. Egyébként meg nem oszt nem szoroz, hogy jön-e vagy marad Párizsban, mivel amíg ez a garnitúra van nagy eredményekre nem számítok.ktm írta:PSG-ben elfelejtett focizni? En nem nagyon lattam jatszani, de statok alapjan nem. Szerintem a legnagyobb problema vele a serulekenysege lehet.Subinho írta:A 2015-16-os Neymar és a mostani között zongorázni lehet a különbséget. Ha az a csúcs Neymar 220 millát ért, jó, ha a mostani ér 80-at.
PSG-ben elfelejtett focizni? En nem nagyon lattam jatszani, de statok alapjan nem. Szerintem a legnagyobb problema vele a serulekenysege lehet.Subinho írta:A 2015-16-os Neymar és a mostani között zongorázni lehet a különbséget. Ha az a csúcs Neymar 220 millát ért, jó, ha a mostani ér 80-at.
Griezman-t jó hamar leírod. Azt is vedd hozzá, hogy utolsó években a nagy Neymar-ra nem lehet számítani, mert rehabon van nyárig.bszilard10 írta: Neymar pedig ilyen. Dembele, Coutinho vagy Griezmann pedig nem.
Ha valóban egy világverő csapat épülne, akkor megérteném a döntést, de a PSG minden csapat építési szándék nélkül igazolt, egyre magasabban jegyzett sztárjátékosokat. Pont a csapat ami hiányzik onnan, és ha nem jön az eredmény 1-2 éven belül, akkor megy a fintorgás. Most már tudatosabban is igazolnak szerintem!bence8 írta: Neymar eljátszana Békéscsabán is ha éppen ott lenne/épülne világverő csapat. Csak törődjetek bele a játékosok 95%-a ilyen. Neki ez egy munkahely, nem kell túlgondolni.
Csak egyéni ambíció létezik? Természetesen vannak mindenkinek egyéni ambíciói. A csapat egy közösség, aminek a céljai, ha tetszik ambíciói fontosabbak a siker érdekében, mint az egyéniek.mess2009 írta:ne menjünk el.... az hogy elhúzott nagy szemétség volt, de ha vissza akar jönni akkor meg fa...a gyerek.az meg hogy elég vaskos gesztusokat tesz (kevesebb fizetés, lemondás egy esetleges nyerhető perről...) a "ledobott" 222. milcsi után amit itt hagyott, kissé jobbnak néz ki mint a balfék Coutinho heti fizetése....
egyéni ambíciók?? miért még milyen ambíció létezik?