Samper írta:Bartoék belekormányozták magukat Nrymarért ugyanabba a helyzetbe, mint a Verratti, Dembelé, Coutinho ügyben: annyira eszi a fene az átigazolásért, hogy vagy meghiusul az akció, vagy irtózatos túlfizetéssel lesz sikeres.
A különbség az, hogy Neymar-ra egyáltalán nincs égető szükségünk, ilyen szituban én le sem ültem volna a PSG-vel tárgyalni.
Neymar egyáltalán nem ér annyit, mint 2 éve, ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy itt most nem az eladó, hanem a vevő van jobb alkupozícióban, Ők akarnak mindenképp megszabadulni tőle és nekik kell a pénz.
Mi viszont megvagyunk nem csak előre, de kb. kész a keret, nincs semmi más, amivel a PSG segíteni tudná az üzlet létrejöttét, se Verratti, se Rabiot, se Thiago Silva.
Ha ezek után 100+ milliót + játékost otthagyunk egy értékcsökkent Neymar-ért, akkor megint a világ bohócai leszünk.
Az egyedüli opcióra, amivel kiegyeztem volna (Griezmann + pénz) én már egyáltalán nem látok esélyt, a videók alapján a francia beilleszkedett és a közösségi médiában is eléggé nyomatja a klub.
Grimaldo írta: ami még fontos lehet,hogy Rakitic nem akar semmiképpen a PSG-be alairni szerintük.
Ezt én sem értettem, hogy gondolják, hogy Rakitic, aki 100-szor elmondta, hogy maradni akar, majd önként és dalolva továbbáll, pont egy PSG-be.
Még azzal se tudják fenyegetni, hogy padozni fog, amikor az elmúlt 2 szezont kb. végigrobotolta Valverde-nél, nem most fogja kirakni a lelátóra.