Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én amúgy azt nem értem, hogy a Youtube-ra felrakott edzősvideók 90%-a rondo meg beadás (a beadásból góltszerző játékosok meg persze örülnek, mint majom a farkának).Guille írta:Széljáték?
Egyetértek sajnos, mint ahogy Arthur8-al is.Stalkyard írta:Hat akkor ennyi, idén is ez várható. Felesleges javulást várni, harmadik éve megy ugyanez. Amíg EV itt van, nem lesz jó játék. Meccset nem nagyon kell nézni. Két évig még le tudták nyomni ezt a híg f.st a torkomon, idén már nem fogják.
Bajnokság meg lehet, de csakis Messi miatt, BL esélytelen.
Igen sajnos sok ha kellene teljesüljön, hogy a Ney transfer eleve létrejöjjön illetve jól kijöjjön belőle a Barca, az MSN-ére elmúlt, valami fantasztikus volt látni őket.drobika írta:Arthur 8!Ott a pont!
Teljesen igazad van.Minden szóban.
4-3-3 ez itt a szentírás.Griez még Cou se lesz azon az oldalon.
Ahogy Dembi sem.EV Cout már elcseszte, már Dembi se mer elindulni,mert még baj lesz belőle.
A csapat körül teljes a bizonytalanság.
Jön Ney, nem jön, kit adjunk oda Rakitic, Semedo, Dembele,Coutinho, lehet így felkészülni egy idényre?
Mennyire motiváló ez egy csapatban?
Érdemes Sztoicskov nyilatkozatát elolvasni.
Bombaerős keretünk van, de nincs csapatunk.És nincs edzőnk.Ez az igazság.
Igen, míg Dembelé két év után sem képes egy normális összjátékra, volt pár jó meccse, Cou-nak is , véleményem szerint komoly különbség ott ütközik ki a kettő között , hogy Cou profi, felelősségteljesebb mentalitással rendelkezik, érdekes módon érkeznek a 26-28 éves neves játékos(ok), támaszkodik rá a klub de mégis elnézik ezt a játéknak kis túlzással nevezhető produkciót egy éretlen kölyöktől. Tehetséges tény, ma nem tudta megmutatni az erényeit, azonban kaphattunk volna a könnyelmű eladott labdáiból gólokat.Nem értem ezt az ellentmondást sem ha már itt tartunk.pep71 írta:Ma is de gyenge volt ez a Coutinho..nehogy az újabb galaktikus igazolás is beégjen.. de Valaverde maradjon csak, csóri De Jong hogy nézhetett, mi ez az öregfoci tempó.