Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én néztem, imádom a Diaz tesókat, meg Miocicnak is örültem, DC-t nagyon túlértékeltnek tartom.MQuCsabi írta:Nero vagy más nézte az UFC241-et?
Pedig tavaly EB-győztes lett, két éve meg a budapesti VB-n nyert ezüstöt 100 pillén.MQuCsabi írta:Nem volt rossz úszásÉn valamiért kicsit elmaradtam úszásban (mármint nézésében, úszásban már korábban lemaradtam
) , csomó mindenkit nem ismerek. Erre nézzük melóban a főnökömmel, Milák, esélyesként úszik, először látom úszni és elveri fél testhosszal MP rekordját
Karomon felállt a szőr.
Csak a rutin...MatyiG írta:A Gary - Wattimena sem volt semmi, de ez a mostani meccs még durvább lett, mi volt itt, atya ég.
Nézem. Eddig a Lewis-Gurney meccs tetszett a legjobban, de a White-Petersen is nagy volt.P.U.Y.O.L. írta:Dartsot nézi valaki?
Bár Phil papa már nincs nagy bánatomra, de már most volt egy zsák emlékezetes csörte plusz jópár meglepetés és fordítás és hol van még a vége...
Igazad lett. Visszalépett Londontól is. Hasfal problémái vannak, illetve a bokáját már meg is operálták, hogy fitt legyen 2019-re.MatyiG írta:Nadalt ismerve sajnos ott sem fog végigjátszani egészségesen.
Május 4én jön a Pacquiao elleni visszavágó, ha ő is nyer Broner ellen szintén Japánban.PCsabi írta:Mayweather?
Nadalt ismerve sajnos ott sem fog végigjátszani egészségesen.BarcafanTomee írta:Djokovic hétfőtől két év után újra világelső lesz. Pedig 22. is volt idén, de Wimbledon óta 28-1 a mérlege.
Sajnos nem a pályán dőlt el, hanem Nadal visszalépett a Párizsi mastertől. Az évi végi világelsőség még nyitott lesz a VB-n, szóval nem akármilyen izgalmak lehetnek.