Griezzman legnagyobb érdeme, hogy a hátára tudta venni a csapatot. Ez legtöbbször Suáreznek sem sikerül. Bizakodó vagyok abban a tekintetben, hogy nem üres ígéret hogy a pályán válaszol, ott kér bocsánatot a szurkolóktól. Lélektanilag nagyon fontos gólokat lőtt. Ő nyerte meg ezt a meccset.
Pérezzel kapcsolatban optimista lennék alapvetően, mert rászolgált, hogy kapjon játékperceket. De nem tudom mennyi jut neki, ha jönnek vissza "nagyok". Pedig rég voltam ilyen pozitív véleménnyel egy ifiről. Korábban valaki Pedróhoz hasonlította, szerintem tökéletesen. Remélem így is lesz. Pillanatig nem bánnám, ha padra küldené bármelyik 100+-os játékosunkat.
Semedo és Rafinha érdemel még nagy dicséretet, nagyon komoly mezőny munkát végeztek, és Rafkós nagyon élt a kombinatív játékban. Alapvetően mellette, és ellene sem vagyok a maradásának, mindenesetre, azért luxi dolog, ha van egy ilyen tartalék a csapatba, ha minden kötél szakad, azért jól jött néha a keretbe. Persze a saját karrierje szempontjából ez nem biztos hogy jó.
Végül Busquets végre jól tolta, szóval jár a biscuits!