mess2009 írta:GM. főoldali cikkéhez:
anélkül, hogy az igazság tartalmát vitatnám kissé bombasztikusnak érzem a címet és amire ki van hegyezve egyszerűen azért, mert minden hasonló kaliberű világsztár kvázi "csomagja" hasonló értéket mutathat.
azt látni, hogy a Neymar-ügy megítélése itt is és a világban is nagyon ellentmondásos bárhogy végződik is.
Ezzel egyet tudok érteni, ha minden igazolásunkat így számolnánk akkor Coutinho is kb 350-400 millióra jönne ki, de még a "kisebb" nevek is 100 millió felett lennének. Arról nem beszélve, hogy ha Dembélé és Rakitic megy akkor az kb. lefedi Neymar fizetését szóval nem emelkedne igazán a bértömeg.
A korábbi hírek szerint a beígért gázsija amúgy nem 23 millió millió volt?
A PSG-t amúgy nem igazán értem, ha kötik az ebet a karóhoz, hogy nekik 170 millió kell pénzben, akkor kb. azt mondják hogy nem eladó, mert ők is tisztában vannak vele, hogy ezt a klub ha fejre áll se tudja kipengetni.
Én továbbra is amellett vagyok, hogy Griezmann volt "felesleges" igazolás. Ahogy a Bilbao elleni bűn rossz meccséből kiindulva sem érdemes konklúziót levonni, úgy a Betis elleniből sem. Ráadásul legutóbb az egész csapat nagyon jól szuperált és ha visszatér Messi, Suarez, Neymar/Dembélé megint más lesz a leányzó fekvése. Akkor már inkább azt az összeget kellett volna a brazilba befektetni, ha tényleg ennyire akarják.
Dembélé hozzáállása is érdekes. Nagyon sok érv szól amellett, hogy a párizsi kölcsön ideális lenne neki. Azért mégis csak "otthon" lenne, a korábbi edzőjével és meglenne a kezdő státusza a pénz se lenne kevesebb. Talán a bizonyítani vágyás nagy benne, mást nem nagyon tudok elképzelni.
Már így is kicsit durva a Griezmann-Messi-Suarez-Dembélé támadósor, akik mellett vannak olyan emberek, akiket be lehet dobni.