2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
geridoss írta:Szeptember van.Zolika10 írta:Fabian Ruizról ír az NSO a jövő nyári igazolásoknál. Még nem láttam tőle 1 percet sem. Valaki?
És? Olyan kevés a középpályásunk, hogy nem baj, ha már most a jövő nyarat tervezzük, de remélem kizárólag középpályásokat fogunk venni!geridoss írta:Szeptember van.Zolika10 írta:Fabian Ruizról ír az NSO a jövő nyári igazolásoknál. Még nem láttam tőle 1 percet sem. Valaki?
Már korábban is sokat cikkeztek róla, de iszonyat drága lenne. Láttam kétszer a Napoliban meg a románok ellen, annyira nem tűnt nagy számnak, persze ez még nem jelent semmit. Mondjuk 80-90 milliót adni olyanért aki gyakorlatilag 23 évesen kerül először igazán "reflektorfénybe" nem biztos, hogy annyira megéri. Középpályán pedig megvagyunk, vannak fiatal, nagyon tehetséges játékosok, mint Arthur vagy De Jong Puig pedig még lehetőséget sem kapott.Zolika10 írta:Fabian Ruizról ír az NSO a jövő nyári igazolásoknál. Még nem láttam tőle 1 percet sem. Valaki?
Szeptember van.Zolika10 írta:Fabian Ruizról ír az NSO a jövő nyári igazolásoknál. Még nem láttam tőle 1 percet sem. Valaki?
Erről a szabályról nem tudtam, de akkor így még nagyobb az esélye, hogy jövőre jön."A spanyol lap beszámolója szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) átigazolási szabályzatának egyik pontja, a „védett időszak” könnyítheti meg Neymar klubváltását 2020 nyarán. A szabály szerint azok a játékosok, akik új kontraktus aláírása nélkül legalább három évet eltöltenek az első szerződésük megkötése után az adott csapatnál, kivásárolhatják magukat.
Az összeget a FIFA számolja ki, többek között a labdarúgó játékjogáért kifizetett átigazolási díjat, a jelenlegi piaci értékét, az amortizációt és egyéb változókat figyelembe véve.
A Mundo Deportivo szerint Neymar ügynökei már egyeztettek a FIFA-val, így 2020 nyarán a brazil támadó 170 millió euró körüli összegért kivásárolhatja magát a szerződéséből."
Pontosítanék, inkább azt akarta kifejezni, hogy NEKÜNK nem eladó. A Realnak például jóval kedvezőbb kondíciókat kínált fel. Mondjuk ebben benne volt az is, hogy a Madrid egyértelműen Mbappéra hajt, ha Neymart elviszik onnan nincs az a pénz amiért megszereznék majd a franciát.zsoltfree írta:ű Csak a klub tulaja ezzel azt akarta egyértelműen kifejezni, hogy NEM eladó.
A választása szerintem teljesen indokolt volt. Itt már megnyerte a maga trófeáit, de az nyilvánvaló volt, hogy jó ideig nem lesz a csapat első számú vezére, nem 1-2 év míg Messi "kirotál" plusz Suarez is a csapat egyik kulcsfigurája volt. A PSG-ben akkor indult egy akkor ígéretesnek tűnő projekt, ahol az alfa és az omega lett volna, nem mellesleg iszonyatos pénzért. Az, hogy ez a terv megbukott Párizsban nem feltétlenül az ő sara.zsoltfree írta:Neymar szemszöge is érdekes.
A 2020/21-es szezon végéig van szerződése, szóval az ideivel együtt még két éve van, ha nem lesz helye, nem fog várni szívatásból két évet a padon/lelátón, még simán van esélye élete utolsó nagy szerződésére.lics írta:Rakiticnek jövő nyáron jár le a fizetése nem? Nagyszerű lesz, pedig el lehetne passzolni 30-50 ért jövőre. Lehet annyira berágott, hogy szivatásból inkább ingyen elmegy. Azért a jövő nyár érdekes lesz, szerintem esélyes, hogy Vidal, Rakitic, Suarez, Busquets, (Dembele, Umtit ha nem lesz kezdő) mennek.
Nem nagyon haladhatnak Rakiticcel mert este 8kor zár az olasz piac elvileg.El Pistolero írta:- Rakiticcsel tárgyal a Juve, azonban játékost adnának pénzt helyett. Már nem emlékszem melyik lap (talán a Sport?) hozta le, hogy Bernardeschiért el is engednénk. Remélem 35-40 milliórt mégis megveszik.
- Rafinha opcióval lelép a Celtába. Gondolom Messi így már készen fog állni a Valencia elleni meccsre, kicsit kemény lenne Fatit és Pérezt is a kezdőben látni, bármennyire is szimpatikusak, mégiscsak egy Valencia.
- A Marca pár napja hozta le, ma egyelőre csak kis lapok, hogy leigazoltuk a Las Palmas 16 éves középpályását Pedrit 5 millió euróért. A srác idén eddig stabil kezdő a másodosztályban és 240 perc alatt már egy gólpassz is összejött neki.