Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mivel a jelenlegi kerettel nem a Bl csoportkör szereplés lenne a fő cél, így ezzel a valós problémákat csak tovább toltuk, hogy majd megint kiderüljön az egyenes kieséses szakaszban, egy olyan csapat ellen akinek van edzője, és taktikája.mess2009 írta:Győztünk, nem tudom mit sipákoltok itt!?
Ez olyan, mint amikor a legjobb nő igent mond neked, de te tudod hogy igazából AIDS-es.Tunyacsap73 írta: Kettős érzet.. olyan mint amikor megkapod a legjobb nőt, de mellé egy jó kis trikót..
Kettős érzet.. olyan mint amikor megkapod a legjobb nőt, de mellé egy jó kis trikót..MessiNeymarSuarez írta:Avagy szőnyeg alá söpörni a piszkot...Vakmacska írta:EV hogy örült. Gondolom annak, h megmarad az állása
Avagy szőnyeg alá söpörni a piszkot...Vakmacska írta:EV hogy örült. Gondolom annak, h megmarad az állása
Nem véletlen, a kőkemény olaszok fetrengenek mint a bordélyban.. Ez a bíró mindent megesz.Vakmacska írta:Ráadásul ő be mer próbálkozni cselekkel is, Grízes nem
Azért az érdekes, h a Barcának mindenre sárgát ad
Stadionbú' kiVakmacska írta:Dembi máris többet volt játékban, mint Grízes
Mi szeressük a fiainkat...edző bábut nem kamázzuk...eimenis1212 írta:Nem ertem ezt a suarez utalatot... Az elso felido 30. perce korul ertem haza. A 45. percig 4 epkezlab megmozdulas volt elol. Arthur helyzete es 3 db suarez kiharcolt szabadrugas. Es persze megint megrugta a goljat. A statisztikai nem gyengek... Egy kozepcsatarnal tok termeszetes az h lenyegesen tobb lesz a labdavesztese, mint barkinek masnak, hisz mellette folyamatosan van vki.Ha fel meterre elpattan a labda az nala labdavesxtes, busquetsnel semmi. Sztem azert neha kicsit tobb osszefuggest kellene latni minthogy ki hanyszor hibazik darabszamra egy meccsen