Barça a Bajnokok Ligájában
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
jah, mert mondjuk ő hagyja kártékonykodni a pályán Suarezt.Nero. írta:Szégyen miket hagyunk ki, ha meg jön az egyenlítés akkor Valverde meg az anyja lesz a hibás
mondjuk most épp Messi is kihagyott egy helyzetet.
védekezés/védelem gatya, ezen múlik, egyszerűen egy kiscsapat is akkor kerül helyzetbe ellenünk idén, amikor csak akar.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Inkább nyelte volna le az anyja...Nero. írta:Szégyen miket hagyunk ki, ha meg jön az egyenlítés akkor Valverde meg az anyja lesz a hibás
Szégyen miket hagyunk ki, ha meg jön az egyenlítés akkor Valverde meg az anyja lesz a hibás
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
Miért nem cserél?
Na végre már. Félidőben kellett volna már ezt.
Lajos
Na végre már. Félidőben kellett volna már ezt.
Lajos

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2019.10.23. 22:27:48-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lajos hozza a formáját, semmi, aztán lehetetlen gól.
Öngól már nagyon hiányzott
- csababarca
Őrült mákunk van, főleg ennek Lajosnak.
Most kellene hozni Fatit és/vagy Dembelét kontrázni, mert jönni fognak nekünk.
Ordít a meccs képe hogy ennyi lenne a feladata EVnek mára, de ehhez is ostoba.
Most kellene hozni Fatit és/vagy Dembelét kontrázni, mert jönni fognak nekünk.
Ordít a meccs képe hogy ennyi lenne a feladata EVnek mára, de ehhez is ostoba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2019.10.23. 22:16:20-kor.
Nevetséges
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Capitá del Barça
Hú de fos a játékunk
Azt még ő sem tudja.Tivadar6 írta:Piké merre járt?
Piké merre járt?
altatót kaptak az öltözőbe????
Félkomolyan csak: 120 millióért vettük az első félidő legjobb hátvédjét 

- csababarca
amennyi pénzt beleöltek a világ legszínvonalasabb közvetítését kellene produkálniuk. szégyen.davi10 írta:
Hogy én higy szeretek M4-en meccset nézni, igazi amatőr brigád
első fele tetszett, második kevésbé, értem a logikát, had jöjjenek, de azért néha illene kihozni a labdát az ő térfelükre.
ilyenkor nagyon kellene Dembele vagy Fati, ezek begyalogoltak volna az olyannal, amivel Lajos tetűtempóban próbálta a labdát vezetni. Lehet azért lassú, mert túlzottan arra koncentrál, hogy tudja vezetni a labdát. nagyon komoly a pali.
(ráadásul ott van mindkettő futóbolond a padon, ilyen felfogású csapat ellen vétek, hogy nem játszanak.)
TS extra, védelem meg bohóc szokásosan, azt se tudja Piqué meg Lenglet hova mozogjon, totál nincs összhang.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2019.10.23. 22:02:54-kor.
Szerintem Griz és Lajos egyíformán gyengék, előbbi talán többet segít a védekezésben.
egy gólt konkrétan hárított Alba helyett, és egyébként is a legtöbbet robotol.Atalanta írta:Azon tűnödöm, ki mit látott ebben a suta Griezmann-ban? Ingyen nem kellett volna ide, nemhogy 120 millióért!
Suarez le, Dembelé be. Griezman mehet középre.
Persze mindannyian tudjuk hogy Suarezt nem lehet lecserélni.
Persze mindannyian tudjuk hogy Suarezt nem lehet lecserélni.
Miért kell egy Prága ellen Stégennek bravúrokat bemutatni? Miért kell még ellenük is bekkelni?
-
- Capitá del Barça
Sokkal veszélyesebb az ellenfél...
- davi10
- Llegenda del Barça
Végignézzük ahogy Lajos 45 percen keresztül csetlik-botlik meg hazaad, erre azt mondja a kommentátor, hogy egyértelműen Griezmann a leggyengébb a GSM-ből 
Éés megint elmegy a hang....

Éés megint elmegy a hang....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2019.10.23. 21:46:47-kor.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Azon tűnödöm, ki mit látott ebben a suta Griezmann-ban? Ingyen nem kellett volna ide, nemhogy 120 millióért!
Ter Stegen egy ufó, hihetetlen.
Lajos a mi Benzemánk.