csababarca írta:
Nekem egyébként tökéletesen mindegy, hogy ki játszik amíg nyerünk.
Persze hogy mindegy, valami okot úgyis fogsz találni ami miatt épp aktuálisan bele lehet kötni Valverde munkájába. Neked mindegy de azért annak hangot adsz hogy bár nem tudod mi történik de az biztos hogy nem jó. Indoklásképpen pedig annyit tudsz rá mondani, hogy mert csak. A degradálónak tűnő hangnem is azért van mert van sapka nincs sapkát tolsz azzal az indoklással hogy 'mert csak', ami szerintem egy rettenet undorító dolog. AMennyiben valaki felé okkal fogalmazol meg kritikát az egy normális dolog, ha pedig azért hozzánemértőzöd le mert van rajta sapka, amikor meg leveszi akkor azért hülye, az pedig szerintem egy elfogadhatatlan dolog.
De akkor újra. A csapat jelenlegi játékában amit Rakitic tud adni, abban Arthur és De Jong is sokkal jobb. Mindemellett fiatalabbak, és ők fogják alkotni a csapat gerincét az elkövetkező években, ezért fontos hogy minden percet egymás mellett töltsenek a pályán. Vidal teljesen mást ad a csapatnak, egy olyan dolgot amire sok meccsen szükség van. Ezt Rakitic nem tudja megadni, vagy legalábbis nem olyan minőségben, ezért játszik helyette Vidal. A csapatban ott van még a a fiatal és saját nevelésű Alena akinek kellenek a percek, ott kopogtat Pugi akinek kellenek a percek és SR-t is játszatni kellene. Remélem látható hogy Rakitic játszatása jelenleg miért nem jó opció.
Ezt végig gondolva, és a nyáron napi szinten jövő pletykákat megnézve, esetleg nyilatkozatokat megnézve, Te is könnyen arra a következtetésre juthatsz hogy maga a klub ekarta őt adni, ellenben ő nem akart elmenni. Az hogy miért nem akart elmenni az egy másik kérdés, könnyen lehet hogy meg akart küzdeni a helyéért, de láthatóan ez nem jön össze.
SZERINTEM, azért fogja beadni végül a derekát és megy el télen mert nem hülye ő sem, látja hogy nem fog játszani, nyáron pedig EB, ahol akármekkora név is ha fél év alatt 150 percet játszik akkor nem fogják kivinni. Ő pedig ott szeretne lenni az EB-n azért SZERINTEM beadja a derekát és elmegy télen egy olyan európai top ( közeli ) csapatba ahol folyamatos játéklehetőséget fog kapni.