Jól van, legyen így.
A kritika egyébként nem csak EVnek szólt hanem a vezetőségnek akik ezt a nyári baromságot megcsinálták.
Továbbra sem akarod felfogni hogy nem a kezdőtagságáról beszélek, hanem sokszor még csereként se állt be. A mai kivétel.
Szerintem nem kell tovább ragozni, más a véleményem, hozzáállásom a Rakitic témához, ami nem egyezik a tieddel, de elfogadom amit írsz.
Nálam sántít az elméleted ugyanakkor, de felesleges karakterkoptatás lenne a további diskurzus.
A sapkás/nem sapkás esettel meg eléggé mellé lőttél.
hajnesz írta:
Ha többet jàtszik, akkor nehezebben hajlik a vàltàsra. Ha làtja, hogy esélye sincs a kezdőre, akkor lelép. Szerintem valami ilyesmi lehet a dologban
Ez benne lehet bár elég gyerekes húzás.
Mindenesetre vannak a csapatban olyanok akik Rakiticcel ellentétben teljesítmény nélkül, de legalább undormányos pályán mutatott magatartással érinthetetlenek, ezért nem tiszta nekem hogy miért éppen a horvát lett kegyvesztett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."