2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg téged kalapálnálak el!!!anya írta:A Real meg nagyon elkapta a fonalat, rúgja a gólokat rendesen, meccsről meccsre.
Lehet, hogy decemberben nagyon el fognak minket kalapálni.
Ez itt a lényeg, ezt ugatjuk kb. hárman Roma óta, és akkor valaki beírja, h vezetjük a bajnokságotcsababarca írta: Én azt gondolom, hogy ennél azért több lenne a csapatban. De EV-vel ez lehetetlen küldetés már, amiben a játékosok is hibásak bőven.
...
Tudod, engem az idegesít, hogy azt érzem több van a csapatban, és még mindig úgy ülök le a meccsek elé (akármilyen a felállás), hogy na majd most.
...
Ideges vagyok az elnökre, de a játékosokra is, akik homokba dugják a fejüket.
Halkan szeretném megjegyezni, hogy nem megpattant rajta a labda, hanem belerakta a lövésbe a lábát. Mikor hátulról ismételték, tisztán látszódott, hogy szándékosan belenyúlt a lövésbe.csababarca írta:
4. Busival a kp-n 7 perc alatt átrohantak rajtunk, és esélyünk sem volt ezt megakadályozni. Az, hogy megpattant rajta a labda, arról nem tehet, ezt nem is írtam, hogy ezért hibáztatható.
Názd meg mit írtam Vidalról, Lengletről, vagy anno Mascheranoról.
Félre érted amire célozni akarok. Vannak dolgok ami miatt kikell kezdeni a csávót, ami miatt elkéne küldeni a bús .. ba. De ezek nem azok amikre van teljesen logikus értelmes magyarázat. Olyanokat hogy pl valaki elszúr egy kezdőt, rosszul cserél, minden top -top edző csinál. Pep is csomószor, Klopp is, Simeone is, mindenki. Ez alapvetően nem egy hatalmas nagy gond, pláne ha utána belegondolsz hogy végülis van mögötte teljesen logikus gondolatmenet. A gond az hogy a csávónak egy alapvetően támadás orientált klubban halvány fingja nincs a tudatos támadás építésről, odáig van terv hogy a félpályáig bármikor eltudjuk vinni a labdát, onnantól eltűnt a koncenpció. Innentől kezdve ne cinkeljük már olyan dolgokért amik alapvetően ha az első fele rendben lenne, akkor senkit nem zavarnánakcsababarca írta:De akkor én kérdeznék pár dolgot, mert te nagyon érted a focit, meg a barcát.optimus írta: ....
Te élvezed azt amit most játszunk?
Szerinted ennyi pénz elköltése után, és ilyen játékosokkal a csapatban ez a szint, ami elfogadható?
EV semmiben sem hibás, csak a játékosok?
Az elnök semmiben sem hibás?
Nem probléma az, hogy 400 milliót elszórtunk a Dembele,Coutinho,Griezman hármasra, és mindegyik szenvedett, szenved EV kezei alatt? Ez véletlen lenne?
Nekem megvannak erre a válaszaim, de azok szakmaiatlanok, itt ezen a fórumon csak Te értesz ezekhez, azért kérdezlek téged.
Gondolom mindegyikre van válaszod, meglátásod, amik szakmaiak, és emellett EV mellett szólnak.
1. Azt elhiszem, hogy jobban értenek hozzá, viszont akkor még szomorúbb, hogy szándékosan rombolják a csapatot.optimus írta: ....
Szia. Annyit szeretnék kérni, hogy adjunk annyi tiszteletet olyan embereknek akik a saját szakmájukban kvázi a csúcson vannak, hogy legalább megpróbálunk logikát keresni a tetteik mögött. És legalább annyit tegyél meg hogy elhiszed hogy sokkal jobban ért hozzá mint tecsababarca írta:ez minden idők taktikai húzása volt, ilyet még életemben nem láttam.vg99 írta:A csúcs nekem is az volt tegnap, hogy 1-2-nél bejön Busi...
saját maga alatt vágja a fát ezekkel az érthetetlen döntéseivel.
Dembelé nem kell, Rakitic nem kell, persze amikor éppen beállnak, akkor játszanak jól, ez az elvárás, majd 4-5 meccsig percet sem kapnak.
Perezt elővette 5 meccs után, hogy létezik, valószínűleg most megint ebben a hónapban már nem látjuk.
nulla következetesség, csak random megoldások mindenhova.
Firpot is idehozták, és akkor a fullegylábas jobb védőnket beerőltetjük oda. taps.
egyre nevetségesebb az ember, pedig adott a keret, van 5 jó kp-nk, csak használni kéne őket normálisan, van 5 normális támadónk, akiket lehetne forgatni értelmesen, ez sem történik meg.
van 2-2 szélsővédőnk, posztra, de inkább khv-ket meg jobbvédőket játszatunk balbunkónak.
Már azt a zseniális húzást várom, hogy kupában Stéga helyett ne Neto védjen, hanem mondjuk Alena, vagy Todibo. Kb ilyen szintű ámokfutás zajlik a csapatnál.
ez minden idők taktikai húzása volt, ilyet még életemben nem láttam.vg99 írta:A csúcs nekem is az volt tegnap, hogy 1-2-nél bejön Busi...
Na erre muszáj reagálnom. Laporta egy káoszt vett át és tett rendbe. Igazából játékosa se nagyon volt, Rivaldo lelépett ingyen szokás szerint, Figo már Madridban, Kluivertnek is volt fontosabb dolga a focinál, és hatalmas adóságok. Aztán valahogy idehozta Ronaldinho-t és elindultunk vele felfele. Ott és akkor nincs a brazil, nem biztos, hogy sikerül visszamászni a nagyok közé, lehet Messi se maradt volna sokáig végülis előtte Ronaldo-t is sikerült eladni...Bartomeu pedig anyagilag úgy rendbe tette a klubot, hogy évi ~100 millió euró mehet el a 6-7 legjobban fizetett játékos bérére, óriási bevételeket intézett a klubnak, hamarosan elkezdődik a stadionfelújítás. Ezt pedig sikerült úgy, hogy ugyanannyi alkalommal sikerült triplázni mint Laporta idejében. Nyilván nem tökéletes ő sem, sőt... De én még a La Masia részben abszolút érthető hanyagolását is el tudom neki nézni. A legjobban az edzőkérdés miatt húzom a számat és az ikonokkal való nézeteltérés miatt. Bármit megadnék azért, hogy ten Hag kerüljön a klub élére vagy visszatérjen Pep. Ha Laporta ezt megadná (már lenyilatkozta, hogy igen) áldásom rá.
Nero. írta:
Hol van már a Guardiola vagy az Enrique időszak, amikor akárki volt az ellenfél felborult a pálya az első perctol az utolsóig és az ellenfél egyetlen reménye a bunker volt?
Ez most ugye vicc? Arsenalból is úgy zavarnák el ilyen játékkal, mint a huzatEl Pistolero írta: Valverdének remek csapat lenne az Arsenal, mert simán behozza őket a negyedik-ötödik helyre. Ide viszont sokkal több kellene. Nem tudok eltekinteni az itteni elért sikerei mellett sem, de a legjelentősebb eredménye, hogy kioperálta a lelkét sa világ legkarakteresebb csapatának. Ugyanazt az elengedést láttam a csapaton ami volt a Granada ellen és pont ugyanazt a tehetetlenséget az edző arcán, mint akkor és egyre-egyre gyakrabban.