Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, én is így gondolom. A Barca akkor is Barca ha ilyen gyengén játszik. Akkor is megnézem a következő és a következő mérkőzést ha a Celta ellen zakózunk. Csak azt nem értem, hogy mi a [auto_cenzúra] van vezetőség, ha az ilyen egyértelmű problémákat nem látja. Kussol vagy ha megszólal akkor is csak frázisokat pufogtat.MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?
MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Vagy majd edzőcsere után megint nagy szurkolók leszünk, addig meg ki nem tojja le az egész csapatot?
Jaj ezt ne kezdjük el, hogy mikor szurkoló valaki. Pláne ne véleményezzünk ilyen kérdésekben. Ez nagyon méltatlan.MatyiG írta:No offense, de most csak akkor nézünk Barça-meccseket, ha élvezhető a játék? Tényleg ne vegye senki támadásnak, de szerintem akkor szurkoló a szurkoló, ha akkor is megnézi az összes meccset - amikor tudja -, ha éppen nem a legszebb éveit éli a csapat. Akár eredmények, akár játék szempontjából.
Úgy gondolom, ez egy tökéletes összefoglalás a jelenlegi helyzetünkről. Liverpool után új utakat kellett volna keresni.Sanama írta:Ne szépítsük, a City mellett Európa legerősebb kerete a mai Barca, de akár mondhatom a Valverde Barcát is, 3 éve folyamatosan.
Ennek ellenére, eredményességben kb. 75%-on van járatva a csapat, szépségre/szórakoztatásra meg kb 50%-on, vagy még ott se.
A probléma az, hogy a vezetőség - EV viszony win-win:
-A vezetőségnek egy rossz szót nem szólt mióta itt van, 1-2 kupát hoz évente mutatóba
-EV meg kapja a gázsit, amit sehol máshol nem kapna
Mi meg szívunk. Ennek ellenére, azért a játékosok is ludasak, és nem is értem, hogy miért nem balhéztak még össze EV-től kezdve mindenkivel.
PS: Ráadásul úgy megy ez, hogy Messi és Ter Stegen 2éve kb. életük formájában játszanak.
Igen, illetve csoportelsők vagyunk a BL-ben! Mi a probléma?Peter írta:Vezetjük a tabellát....
Nemcsak vele van a baj. A kulcsjátékosok tökéletesen el vannak ezzel a színtelen-szagtalan, langyos sz..ral, amit játéknak neveznek. A kiöregedett sztároknak/hangadóknak a csapatban tökéletes az edző személye. Miért akarnának mást? Bizonytalan pozíciót hozna a kereten belül, valamint lehet többet kellene futnia egyeseknek. A keret többsége jóllakott, magas fizetéssel, minimális motiváció van bennük. Nem roskadnak magukba egy BL égés után, van már a vitrinben ilyen trófea, meg sok más. Nincs bennük elszántság, ha nem úgy áll a meccs, némán, lehajtott fejjel elsétálgatnak egy szégyenteljes BL meccsen akár.Sinya22 írta:Én Bartot se értem amúgy..........