Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te hol voltál az elmúlt években kolléga?Egy fecske nem csinál nyarat azt szokták mondani.
Messi soha nem fog lelépni!zsoltfree írta:Azon pedig majd csodálkozik mindenki ha messi lelép év végén. De komolyan miért maradna egy ilyen év után egy ilyen bandanal? Minek egesse magát?
ÁÁÁÁÁÁááááááá!!!! Szerintem nem égeti magát !!!zsoltfree írta:Azon pedig majd csodálkozik mindenki ha messi lelép év végén. De komolyan miért maradna egy ilyen év után egy ilyen bandanal? Minek egesse magát?
Másnál tudja, hogy kicsit többet kellene futni (főleg Suarez is a pályán van)MessiNeymarSuarez írta:Ezt is csak azért csinálta, mert a csapattal ellentétben ő ragaszkodik Valverdéhezcrixus írta:Messi hozza megint. Elképesztö a pali.
En viszont mara befejeztem, mert a 2. felidöhöz nincs türelmem. Remelem lesznek feher zsebkendök a meccs vegen.
Ezt is csak azért csinálta, mert a csapattal ellentétben ő ragaszkodik Valverdéhezcrixus írta:Messi hozza megint. Elképesztö a pali.
En viszont mara befejeztem, mert a 2. felidöhöz nincs türelmem. Remelem lesznek feher zsebkendök a meccs vegen.