Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem te voltál az aki anno védte ezt a Stadion-épitős dolgot és azt mondtad hogy ez nem az adófizetők pénzéből megy hanem TAO-pénzekből?recrea írta:Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldinárcisztikus barom.
Mégha lenne focira emlékeztető dolog itthon, de ezek csak a pénzt veszik ki, hogy esetleg izlandi, belga vagy horvát példát vegyenek...minek azt?! Szerencsétlen Rossi olyan embert kénytelen behívni, akinek még a nevét sem hallottam még.
Kicsit bánom, h nem mentem ki, a stadionra kiváncsi vagyok. Én valahogy nem tudom ezt ünnepnek felfogni.
Teljesen igzad van, pontosan erről beszélek, mi mint kicsit idősebb emberek: Tudjuk ki Kubala!Barca_10 írta:Bocs, hogy beleszólok, politikát nem keverném bele de Kubalát sz#rba sem nézik sehol Magyarországon a Vasast meg a Barcelona szurkolókat leszámítva.
Ami meg külön vicces hogy a londoni Penyában kb Istenként tekintenek rá, és Angliában az idősebb futballszurkolók emlékeznek rá ahogy Puskásra, Kocsisra is.
Buta vagy, nem tudok mást mondani:)Alcantara írta:Hiába írsz neki, úgysem érti. Fórumon olvasott először Kubaláról, amikor regisztrált.Barca_10 írta:Bocs, hogy beleszólok, politikát nem keverném bele de Kubalát sz#rba sem nézik sehol Magyarországon a Vasast meg a Barcelona szurkolókat leszámítva.
Ami meg külön vicces hogy a londoni Penyában kb Istenként tekintenek rá, és Angliában az idősebb futballszurkolók emlékeznek rá ahogy Puskásra, Kocsisra is.
Hiába írsz neki, úgysem érti. Fórumon olvasott először Kubaláról, amikor regisztrált.Barca_10 írta:Bocs, hogy beleszólok, politikát nem keverném bele de Kubalát sz#rba sem nézik sehol Magyarországon a Vasast meg a Barcelona szurkolókat leszámítva.
Ok, nem tudom vörös pólóddal mit nem értesz azon? Nem akarok vitázni....Alcantara írta:...
Úgy látom a fórumon csak te értesz mindenhez IS!andreas írta:Nem a magyar válogatottról írtam, a magyarokról akik a világban a hírnevünket nemesítették!Alcantara írta:Ebbe a névsorba hogy illik Kubala csak úgy kérdezem? A 3 magyar válogatottságával, a 6 csehszlovák és a több spanyol válogatottságával. Mellesleg 53-tól van Népstadion is, ő akkor már éppen a 3. válogatott mezét koptatta. Barca legenda az igaz, de semmi köze a magyar válogatott legendáihoz.andreas írta:Sziasztok!
Srácok, én rég vártam ennyire Magyar meccset, estét mint a mai
A stadion igazi emléke mindannak amit összefociztunk az elmúlt 100 évben, PUSKÁS ÖCSI, KUBALA LÁSZLÓ, GROSICS GYULA, aztán később DÉTÁRI LAJA stb stb, hosszan sorolhatnám!
Egyébként meg tényleg hányingerkeltő amit a politika művel nálunk!
Aki itt kiveszi Kubalát ez nem foci szerető ember és nem érti mindazt ami velünk történt, főleg 45 után!
Kubala ugyan úgy a magyarok szíve közepe mint p. öcsi csak kevesebb teret kapott a mai magyar honban, de ez nem azt jelenti, kevesebb lenne!Nekünk barcásoknak, talán több, de semmi estere sem kevesebb és nem is ez a lényeg.. mindketten a hírét vitték a magyar focinak!
Nem a magyar válogatottról írtam, a magyarokról akik a világban a hírnevünket nemesítették!Alcantara írta:Ebbe a névsorba hogy illik Kubala csak úgy kérdezem? A 3 magyar válogatottságával, a 6 csehszlovák és a több spanyol válogatottságával. Mellesleg 53-tól van Népstadion is, ő akkor már éppen a 3. válogatott mezét koptatta. Barca legenda az igaz, de semmi köze a magyar válogatott legendáihoz.andreas írta:Sziasztok!
A stadion igazi emléke mindannak amit összefociztunk az elmúlt 100 évben, PUSKÁS ÖCSI, KUBALA LÁSZLÓ, GROSICS GYULA, aztán később DÉTÁRI LAJA stb stb, hosszan sorolhatnám!
Egyébként meg tényleg hányingerkeltő amit a politika művel nálunk!
Ebbe a névsorba hogy illik Kubala csak úgy kérdezem? A 3 magyar válogatottságával, a 6 csehszlovák és a több spanyol válogatottságával. Mellesleg 53-tól van Népstadion is, ő akkor már éppen a 3. válogatott mezét koptatta. Barca legenda az igaz, de semmi köze a magyar válogatott legendáihoz.andreas írta:Sziasztok!
Köszönöm:)recrea írta:Nyisd ki a szemedandreas írta:Erre, ma ráhúzni a politikát?recrea írta:Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldinárcisztikus barom.
Mégha lenne focira emlékeztető dolog itthon, de ezek csak a pénzt veszik ki, hogy esetleg izlandi, belga vagy horvát példát vegyenek...minek azt?! Szerencsétlen Rossi olyan embert kénytelen behívni, akinek még a nevét sem hallottam még.
Kicsit bánom, h nem mentem ki, a stadionra kiváncsi vagyok. Én valahogy nem tudom ezt ünnepnek felfogni.
Nem sokat értettél a mi örömünkből!![]()
Jó szurkolást!
Nyisd ki a szemedandreas írta:Erre, ma ráhúzni a politikát?recrea írta:Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldinárcisztikus barom.
Nem sokat értettél a mi örömünkből!
Erre, ma ráhúzni a politikát?recrea írta:Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldinárcisztikus barom.
Egyetértek veled, talán minden más lett volna ha anno a Puskással kezdik, de hát ez van, nem biztos nekünk van igazunk:)zola8787 írta:Egy a baj, hogy a Puskással kellett volna kezdeni. Nem ftc, loki, haladás, dvtk, mtk, hanem egy modern nemzeti stadionnal.
Hajrá magyarok!
Ugyi hogy Te is szereted a Magyar Focit?MQuCsabi írta:Igen, így értem
Kicsit félreértettél:)MQuCsabi írta:De nem jon.
Az tenyleg jo, h9gy felujitottak, kell az orszagnak a nemzeti stadion (ellentetben a sok kis felhuzott falusi stadionnal), de nem ettol indul be a labdarugasunk, hanem, ha elkuldik majd a kerekkotoket.
Ez most nem kifejezetten neked szolt, nem akarom letorni a lelkesedesed, en is szivesen kint lennek.

[/quote]Nem Ede72 írta:Már bocs de nem mindegy? Egy épkézláb magyar játékos sincs...gyalázat volt az egész játék az utolsó két meccsen is, és az előzőeken is csak görény nagy szerencsével sikerült megverni, egy teljesen fáradt és alul motivált Horváth és Wales-i csapatot...Wales haza küldi majd az aranylábú gyerekeket egy laza hármassal...és akkor végre megint nem kell azt olvasnom, hogy hogyan lehet kijutni az EB-re.
quote="MatyiG"]Komoly lesz. Már ez is nagy dolog, hogy ki-ki meccset játszhatunk az eb-részvételért.
Adok 25% esélyt neki, hogy kijutunk.
Legjobb lenne, ha valami csoda folytán Wales kikapna Azerbajdzsánban, és leadnák nekünk a meccset.