Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2019.11.15. 22:23:21

recrea írta:Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldi :D nárcisztikus barom.

Mégha lenne focira emlékeztető dolog itthon, de ezek csak a pénzt veszik ki, hogy esetleg izlandi, belga vagy horvát példát vegyenek...minek azt?! Szerencsétlen Rossi olyan embert kénytelen behívni, akinek még a nevét sem hallottam még.

Kicsit bánom, h nem mentem ki, a stadionra kiváncsi vagyok. Én valahogy nem tudom ezt ünnepnek felfogni.
Nem te voltál az aki anno védte ezt a Stadion-épitős dolgot és azt mondtad hogy ez nem az adófizetők pénzéből megy hanem TAO-pénzekből?

Egyébként én is hányok a magyar focitól, viszont most töltöttem le a magyar-belga 0-4t magyar kommentárral. Emlékszem attól függetlenül hogy jól megszórtak minket, elképesztően büszke voltam és ott volt a gombóc a torkomban, Handú B. se nagyon szólalt meg az utolsó 5 percben.
Jó lenne újra átélni egy szép EBt....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 20:11:23

Barca_10 írta:Bocs, hogy beleszólok, politikát nem keverném bele de Kubalát sz#rba sem nézik sehol Magyarországon a Vasast meg a Barcelona szurkolókat leszámítva.
Ami meg külön vicces hogy a londoni Penyában kb Istenként tekintenek rá, és Angliában az idősebb futballszurkolók emlékeznek rá ahogy Puskásra, Kocsisra is.
Teljesen igzad van, pontosan erről beszélek, mi mint kicsit idősebb emberek: Tudjuk ki Kubala!
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 19:58:40

Alcantara írta:
Barca_10 írta:Bocs, hogy beleszólok, politikát nem keverném bele de Kubalát sz#rba sem nézik sehol Magyarországon a Vasast meg a Barcelona szurkolókat leszámítva.
Ami meg külön vicces hogy a londoni Penyában kb Istenként tekintenek rá, és Angliában az idősebb futballszurkolók emlékeznek rá ahogy Puskásra, Kocsisra is.
Hiába írsz neki, úgysem érti. Fórumon olvasott először Kubaláról, amikor regisztrált.
Buta vagy, nem tudok mást mondani:)
Téylegh élvezd a mai napot és igazad van:)
Alcantara
Director del Fútbol

2019.11.15. 19:53:10

Hiába írsz neki, úgysem érti. Fórumon olvasott először Kubaláról, amikor regisztrált.
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.11.15. 19:50:17

Bocs, hogy beleszólok, politikát nem keverném bele de Kubalát sz#rba sem nézik sehol Magyarországon a Vasast meg a Barcelona szurkolókat leszámítva.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 19:43:33

Alcantara írta:...
Ok, nem tudom vörös pólóddal mit nem értesz azon? Nem akarok vitázni....
Megértelek, rendben csak kérlek köss bele másba:)
A mindenhez is meg pont rád jellemző én sosem mondtam hogy én:)
Alcantara
Director del Fútbol

2019.11.15. 19:41:25

andreas írta:
Alcantara írta:
andreas írta:Sziasztok!

Srácok, én rég vártam ennyire Magyar meccset, estét mint a mai :)
A stadion igazi emléke mindannak amit összefociztunk az elmúlt 100 évben, PUSKÁS ÖCSI, KUBALA LÁSZLÓ, GROSICS GYULA, aztán később DÉTÁRI LAJA stb stb, hosszan sorolhatnám!
Ebbe a névsorba hogy illik Kubala csak úgy kérdezem? A 3 magyar válogatottságával, a 6 csehszlovák és a több spanyol válogatottságával. Mellesleg 53-tól van Népstadion is, ő akkor már éppen a 3. válogatott mezét koptatta. Barca legenda az igaz, de semmi köze a magyar válogatott legendáihoz.

Egyébként meg tényleg hányingerkeltő amit a politika művel nálunk!
Nem a magyar válogatottról írtam, a magyarokról akik a világban a hírnevünket nemesítették!
Aki itt kiveszi Kubalát ez nem foci szerető ember és nem érti mindazt ami velünk történt, főleg 45 után!
Kubala ugyan úgy a magyarok szíve közepe mint p. öcsi csak kevesebb teret kapott a mai magyar honban, de ez nem azt jelenti, kevesebb lenne!Nekünk barcásoknak, talán több, de semmi estere sem kevesebb és nem is ez a lényeg.. mindketten a hírét vitték a magyar focinak!
Úgy látom a fórumon csak te értesz mindenhez IS!

Veled ellentétben éltem a másik rendszerben is, nemcsak narancsos lapokból tájékozódtam a múltról.
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 19:32:35

Alcantara írta:

A stadion igazi emléke mindannak amit összefociztunk az elmúlt 100 évben, PUSKÁS ÖCSI, KUBALA LÁSZLÓ, GROSICS GYULA, aztán később DÉTÁRI LAJA stb stb, hosszan sorolhatnám!
Ebbe a névsorba hogy illik Kubala csak úgy kérdezem? A 3 magyar válogatottságával, a 6 csehszlovák és a több spanyol válogatottságával. Mellesleg 53-tól van Népstadion is, ő akkor már éppen a 3. válogatott mezét koptatta. Barca legenda az igaz, de semmi köze a magyar válogatott legendáihoz.

Nem a magyar válogatottról írtam, a magyarokról akik a világban a hírnevünket nemesítették!
Aki itt kiveszi Kubalát ez nem foci szerető ember és nem érti mindazt ami velünk történt, főleg 45 után!
Kubala ugyan úgy a magyarok szíve közepe mint p. öcsi csak kevesebb teret kapott a mai magyar honban, de ez nem azt jelenti, kevesebb lenne!Nekünk barcásoknak, talán több, de semmi estere sem kevesebb és nem is ez a lényeg.. mindketten a hírét vitték a magyar focinak!
Alcantara
Director del Fútbol

2019.11.15. 19:29:54

andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 19:27:53

Dzsudszák egy igazi foci romboló de, azért öröm látni Szoboszlait:)
Tomix354
Entrenador del Barça

2019.11.15. 19:14:23

Lajos ma nyugodtan hozhatja a formáját, most elnézném neki ha elront minden ziccert :twisted: :mrgreen:
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 18:53:52

recrea írta:
andreas írta:
recrea írta:Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldi :D nárcisztikus barom.

Mégha lenne focira emlékeztető dolog itthon, de ezek csak a pénzt veszik ki, hogy esetleg izlandi, belga vagy horvát példát vegyenek...minek azt?! Szerencsétlen Rossi olyan embert kénytelen behívni, akinek még a nevét sem hallottam még.

Kicsit bánom, h nem mentem ki, a stadionra kiváncsi vagyok. Én valahogy nem tudom ezt ünnepnek felfogni.
Erre, ma ráhúzni a politikát?
Nem sokat értettél a mi örömünkből!
Nyisd ki a szemed ;)
Jó szurkolást!
Köszönöm:)
Értelek csak nem értek veled egyet:))))))))))
Ma nem akarok vitázni:)
recrea
Llegenda del Barça

2019.11.15. 18:43:34

andreas írta:

Nyisd ki a szemed ;)
Jó szurkolást!
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 18:42:09

A mai nap nem Viktorról szól, rólunk Magyarokról és mindazokról akik a foci világában letették a névjegyüket mint Magyarok és talán a jövőröl.
Ha ezt Te nem érted, baj van, nézd a közel 70.000 embert és talán érted:)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára andreas 2019.11.15. 18:45:15-kor.
recrea
Llegenda del Barça

2019.11.15. 17:51:02

Mondjuk attól nekem hányingerem van, ahogy az egészre rátolják a politikát. Az imázs filmben, amikor Viktor a várban leveszi a labdát és továbbküldi :D nárcisztikus barom.

andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 17:22:49

zola8787 írta:Egy a baj, hogy a Puskással kellett volna kezdeni. Nem ftc, loki, haladás, dvtk, mtk, hanem egy modern nemzeti stadionnal.
Hajrá magyarok!
Egyetértek veled, talán minden más lett volna ha anno a Puskással kezdik, de hát ez van, nem biztos nekünk van igazunk:)
Ma meg senkit nem igazán érdekel az eredmény, egy ünnep legyen amit sok-sok évig nem felejtünk!
zola8787
Director del Fútbol

2019.11.15. 17:19:43

Egy a baj, hogy a Puskással kellett volna kezdeni. Nem ftc, loki, haladás, dvtk, mtk, hanem egy modern nemzeti stadionnal.
Ha ez meglett volna a selejtezők előtt, biztos vagyok benne, hogy nem kapunk ki a szlovákoktól.
A mai meccs nem igazán érdekel, barátságos meccs sosem, az elejére leszek kíváncsi, mikor többet mutatják a szurkolókat, mint a játékosokat.
Hajrá magyarok!
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 17:03:27

MQuCsabi írta:Igen, így értem :)
Ugyi hogy Te is szereted a Magyar Focit? :)))))))))
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2019.11.15. 16:57:23

Igen, így értem :)
Kép
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 16:45:39

MQuCsabi írta:De nem jon.

Az tenyleg jo, h9gy felujitottak, kell az orszagnak a nemzeti stadion (ellentetben a sok kis felhuzott falusi stadionnal), de nem ettol indul be a labdarugasunk, hanem, ha elkuldik majd a kerekkotoket.

Ez most nem kifejezetten neked szolt, nem akarom letorni a lelkesedesed, en is szivesen kint lennek.
Kicsit félreértettél:)
Semmi olyat nem hoz a stadion ami majd megváltoztatja a Magyar Focit (mint tudás stb)...
Viszont, végre van egy szentély, PUSKÁS ÖCSI nevével ahol nem 19000 embernek kell hangorkánt csinálni, ahol majd közel 70000 en éneklik a magyar himnuszt, ahol újra, megint foci hangulat lehet!
És aki azt mondja: a MAGYAR NEMZET nem fociszerető, hát nézze meg és még keressen rá, mi történ csak Bp-en a MAGYAR-OSZTRÁK meccs után!
Nem hiszem hogy van politika vagy éppen akármi, csak hasonló is, amikor egy nemzet ünnepel!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2019.11.15. 16:34:36

De nem jon.

Az tenyleg jo, h9gy felujitottak, kell az orszagnak a nemzeti stadion (ellentetben a sok kis felhuzott falusi stadionnal), de nem ettol indul be a labdarugasunk, hanem, ha elkuldik majd a kerekkotoket.

Ez most nem kifejezetten neked szolt, nem akarom letorni a lelkesedesed, en is szivesen kint lennek.
Kép
andreas
Jugador del Barça

2019.11.15. 16:32:11

Sziasztok!

Rengeteg emlék a Magyar focival kapcsolatosan, kinek több, kinek kevesebb, de a legutóbbi "Örületre" ami megmozgatta egész Magyar hont, talán mindanyiunk emlékszik.

Egy link hogy mindenki emlékezzen:) https://www.youtube.com/watch?v=OuiyxPhklbo

Szóval csak azt akarom mondani, bármennyibe is került minden egyes forintot megért hogy ma láthatjuk a PUSKÁS stadion avatóját és megint valami elkezdődhet, szép jöhet a magyar labdarúgásban!
miro.
Entrenador del Barça

2019.10.15. 12:29:52

Lemerem fogadni ha a Barca így jutott volna tovább az elmúlt két elődöntőben ahogy a magyarok játszottak most,akkor az mind1 lett volna,lényeg hogy bejutottak a döntőbe.
Divat már sírni.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
MatyiG
Adminisztrátor

2019.10.15. 11:02:59

Igen, valószínűleg negyedikek leszünk, de miért nem szabad számolgatni? Akárhogy is nézem, egy győzelem és kint vagyunk. Ezt bárki aláírta volna a csoportkör előtt, erre megy a sírás, hogy hát miért nyertünk, mikor volt szerencsénk, stb...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.10.15. 09:40:00

Nem Ede72 írta:Már bocs de nem mindegy? Egy épkézláb magyar játékos sincs...gyalázat volt az egész játék az utolsó két meccsen is, és az előzőeken is csak görény nagy szerencsével sikerült megverni, egy teljesen fáradt és alul motivált Horváth és Wales-i csapatot...Wales haza küldi majd az aranylábú gyerekeket egy laza hármassal...és akkor végre megint nem kell azt olvasnom, hogy hogyan lehet kijutni az EB-re.

quote="MatyiG"]Komoly lesz. Már ez is nagy dolog, hogy ki-ki meccset játszhatunk az eb-részvételért.
Adok 25% esélyt neki, hogy kijutunk.

Legjobb lenne, ha valami csoda folytán Wales kikapna Azerbajdzsánban, és leadnák nekünk a meccset. :D
[/quote]

Pont ezért foci a foci, és nem matematika vagy statisztika. Ki nézne meccset, ha már előre lehetne tudni hogy mindig a papíron erősebb fog nyerni?

Pár éve szerintem bárki aláírta volna, ha a VB ezüstérmes csapat ellen itthon megússzuk úgy hogy nem 5 gól van közte, nemhogy még nyerünk is.

De amúgy ha tegyük fel igazad van, és egy kalap kakik vagyunk, akkor hogy máshogy lehetne fejlődni, mint az ilyen meccsek átélésével?
Nem attól fogunk fejlődni, ha a világvégi csapatot megverjük 8-0-ra, hanem ha ilyen nívós ellenfelek ellen játszunk.

Arra meg hogy fáradtak a terheléstől...Szerintem a mostani fáradt Horvát, Wales-i válogatott is oda-vissza verné a pár évvel ezelőtti válogatottunkat.
Fejlődni kell, de a realitás határain belül kell maradni az elvárásokkal.

Stalkyard: +1
Ráadásul a szlovákok elleni meccsen sem volt realitás a végeredmény a játék képe alapján.
Válasz küldése