Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenben igazat adok.Varatrix írta:Most állásfoglalás nélkül írom, hogy teljesen más tónusnak tűnik ez a sorozat, mint amit eddig SW-nak neveztünk. Nem nagyon illik a sorba, és amit leírsz az tulajdonképpen teljesen igaz, Én ebből arra következtetek, hogy ez egy nagyon elnyújtott karakterdráma, mert ahogy itt valaki korábban utalt rá, Mando jelleme lesz a központi szál.miro. írta:...
Én úgy gondolom, hogy ez egy lassú sorozat marad, nem fognak magyarázni neked semmit. Ettől függetlenül rengeteg embernek fog tetszeni, és lehet, hogy olyanoknak inkább, akik nem imádták a filmeket.
Most állásfoglalás nélkül írom, hogy teljesen más tónusnak tűnik ez a sorozat, mint amit eddig SW-nak neveztünk. Nem nagyon illik a sorba, és amit leírsz az tulajdonképpen teljesen igaz, Én ebből arra következtetek, hogy ez egy nagyon elnyújtott karakterdráma, mert ahogy itt valaki korábban utalt rá, Mando jelleme lesz a központi szál.miro. írta:...
Természetesen ez a szíved joga, én csak szeretek rávilágítani arra hipokritizmusra, amit az ST-trilógia legtöbb kritizálója ma képvisel.Nero. írta:Had döntsem már el én hogy mi tetszik és mi nem.
Van amiben igazad van, de szerintem semmi értelme összehasonlítani egy sorozat epizódját egy egész estés filmmel. Akkor lenne értelme, ha a TFA-nek a közepén lett volna 20 perc ami hasonlít a régiekre, de egyáltalán nem ez volt a helyzet.dévid villa írta: Arról nem is beszélve, hogy ez a epizód egy hatalmas hét mesterlövész koppintás. Ráadásul UGYANEZT a The Clone Wars is megcsinálta már 2x is!! Érdekes módon, most senki nem sipítozik, mint a TFA-nál, hogy mekkora koppintás ez, hanem egyensen 10/10-es az epizód.![]()
Vajon miért érzek itt megint ordas nagy kettős mércét?Nero. írta:Mandalorian 1x04 10/10
Gina Carano amúgy nem habi, a gáré MMA világbajnok voltVégre egy kedvelhető női karakter
Amúgy a Mando Pena a Narcosból
Amiben a karakterek nagy része nő,illetve a főszereplők 80%-a.geridoss írta:Pedig nyugodtan hidd csak el. Kijött pár napja az új Star Wars játék (ami egyébként zseniális), és a kiadónak meg kellett indokolnia, miért egy fehér férfi (ember) a főszereplő.
Beteg világ ez...
Pl...MQuCsabi írta:A mandalori kovács nő, nem?
miro. írta: A legjobb a három közül,és olvastam egy szép spoilert is,
Igen ezen én is gondolkodtam. Tavasszal költözöm Kolumbiába egy évre (nem gengszerkednigeridoss írta:És azért az sem kis teljesítmény a részéről, hogy mivel ő brazil, portugál az anyanyelve, a szerep kedvéért tanult meg spanyolul.
Hasonló a két nyelv, de azért na.
Szereintem nem elképzelhetetlen, hogy a mandalori barátunk még nem hallott a JedikrőlMQuCsabi írta:Mandalorian 2. Rész:
Ha akkor játszódik a sztori, amit írtatok, akkor hogy lehet, hogy fogalmuk sincs, mi történt a Rhinoval a harc közben?