2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ronaldo (az igazi) - jobb játékos volt fénykorában, mint CR? Egyértelmű igen, azonban keveset láthattunk belőle a sok sérülése miatt, pont emiatt nem kaphatta meg többször az aranylabdát, pedig ha van játékos, aki kb. egymás után 4-5x megkaphatta volna, az ő lett volna, de hát a sérülések ugye. Amikor nem ő kapta, akkor is tudtuk, hogy ő a legjobb képességű labdarúgó.Barca_10 írta:Mondjuk szerintem Ronaldonak ha csak a veleszületett tehetségét a futballhoz nézem nincs azon a szinten ahol a legnagyobbak, mint Messi, R10, Ronaldo/brazil/, Iniesta vagy akár Adriano. Inkább egy sorral lejjebb lehet elhelyezni, Agüero, Drogba szintjére. Az, hogy ilyen magasra jutott nagyban köszönhető a mentalitásának. Amennyire csodálni való Messi játéka ugyannyira csodálatra méltó CR hozzáállása a profi futballhoz. Van a profi sportoló szint és fölötte CR. Ezt kár vitatni.
Amúgy inkább legyen Cének 5 minthogy Snejdereknek legyen. Owen Aranylabdája elég vicc volt erre az évezredre.
Hát, ha ettől kedved szeged, az a te bajod. Nem gondolom, hogy attól, hogy leírom hogy "pont", nem tartanám tiszteletben a véleményed. Csak én más állásponton vagyok.Varatrix írta:És akkor másokkal diskurálunk a Fórum topikba, hogy miért megy el a kedve az embernek attól hogy fórumozzon.... Szerinte nem lehet más vélyeményed, és ezt azzal erősíti, hogy képes betűkkel leírni hogy "pont."Rivaldo11 írta: Aki szerint a két játékos ugyanúgy tud futballozni, és egy szint, az nézzen sakkot. Pont.
Édes istenem!
És akkor másokkal diskurálunk a Fórum topikba, hogy miért megy el a kedve az embernek attól hogy fórumozzon.... Szerinte nem lehet más vélyeményed, és ezt azzal erősíti, hogy képes betűkkel leírni hogy "pont."Rivaldo11 írta: Aki szerint a két játékos ugyanúgy tud futballozni, és egy szint, az nézzen sakkot. Pont.
Nem tudom személy szerint ki, hogyan reagált az elmúlt években,de alapvetően ez a hozzáállás nálunk is tetten érhető volt Ronaldo aranylabdáinál. Emlékszem, hogy az EB-s aranylabdájánál, számomra meglepően sokan értetlenkedtek, hogy hogyan adhatták neki, és hasonló pusztító hülyeségeket írtak itt le, hogy Ronaldo miért egy középszer.recrea írta: Lehet, h a Real szurkolóknak kéne eldönteniük, az lenne a legobjektívabbmert idén az újságírók, a szövetségi kapitányok és a csapatkapitányok is hülyék...mi Barca szurkolók meg végképp hülyék vagyunk, továbbá mindenki az, aki idén tavasszal Messit látta a legjobbnak.
Tisztelet a kivételnek, mert azért akad.
Vannak évek, amikor egy-egy játékos tényleg kiemelkedik a mezőnyből és nem kérdés, hogy ő a legjobb. Máskor meg szorosabb a dolog. Ennyi.csababarca írta:Kákán is csomót tipikus esete.
Az nem zavarja őket, hogy minimális különbség volt, vagy hogy van Dijk is kapott általuk dilettánsnak tartott újságíróktól szavazatot.
Nem is értem.
Én szeretek ott fórumozni, mert lehet jókat dumálni offban, nba/nfl topikban, kézilabdásban is, de ilyenkor ebbe nem is megyek bele inkább.
Azért aki ebből az évből azt hozza ki, hogy Messi nem érdemelte meg, azzal nehéz mit kezdeni.
Vagy hogy akkor tavaly Ronaldo miért nem!? Wtf.
Kár hogy ez az aranylabda ekkora vitákat generál, nem kellene.
Szubjektív a dolog.
Pontozni lehetne, de azt is hogy? Abban is lenne szubjektivitás, hogy hogy súlyozod a gólt, asszisztot, szerelést, tisztázást stb.
Lehetetlen.
Vagy tényleg hozni kitételt hogy csak bl győztes csapatból lehet, de arra kb ott az uefa díja.
Lehet, h a Real szurkolóknak kéne eldönteniük, az lenne a legobjektívabbMatyiG írta:Igen, ilyenkor szimpátia szavazás, máskor meg perdöntő, és teljesen objektív és jó helyre kerül a laszti.
Pont ugyanez jutott eszembe nekem is reggelRivaldo11 írta:A derék Dzsordzso meg közben beárazta rendesen ronci pár labdáját... Mert ha Perez tudta nyomni tavaly Modricot, és azért kapta a horvát, akkor ezek szerint korábban Cr labdáinál...(főleg mikor kisírta 2013-ban, vagy 16 ban, mikor megnyerték neki az Eb-t)
Erre mondják, hogy ha hallgattál volna...
Ez megysoadroli írta:talán ez jó lesz darabigMQuCsabi írta:Fos mindegyik, szakadoznak, még a youtube is. Nem értem...
talán ez jó lesz darabigMQuCsabi írta:Fos mindegyik, szakadoznak, még a youtube is. Nem értem...
a youtube tvNem Ede72 írta:Melyik tv adja az aranylabda átadást?