2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én amikor láttam akkor 10-es poszton játszott,néha visszalép labdáért,de amúgy sokat van a csatár mögött,vagy megy be üres területekbe a védők közé.dinnyesz írta:Hol játszott egyébként? Illetve nem tudom mennyire követed vagy követik itt a Bayernt , de nagy átlagban hol játszatják? Bár azt látatlanba is megtippelném hogy nem balszélsőgeridoss írta:Közben ma szebbnél szebb gólokat lő a Brema ellen, már háromnál jár. Remekül játszik.
Hol játszott egyébként? Illetve nem tudom mennyire követed vagy követik itt a Bayernt , de nagy átlagban hol játszatják? Bár azt látatlanba is megtippelném hogy nem balszélsőgeridoss írta:Közben ma szebbnél szebb gólokat lő a Brema ellen, már háromnál jár. Remekül játszik.
Teljesen esélytelen, h megvegyék 100-120 millióért, ahogy a másik topikban írta a kolléga, ott nem hülyék ülnek fent.Feast4 írta:Remélem egy edzőváltás után magára talál, mert eddig nem sok sót evett meg, és ennyi pénzért, ilyen fizuval, ezzel a teljesítménnyel venné meg a halál.
A furi az, hogy a Bayern stillusának feküdnie kellene neki, mégse megy.
Az offhoz csatlakozva:MatyiG írta:Kicsit off, de Péreznek a csapatban én nem sok jövőt látok. Nincs meg benne az X. Lelkes, meg minden, de nagyjából ennyi, és ugye már nem is annyira fiatal, mint mondjuk Fati.
Épp azon gondolkoztam, mi lesz vele a nyáron. Ha EV lelép, érdemes lenni megtartani, aztán hátha egy új edző kihozza belőle a maximumot.MQuCsabi írta:Az igazi értékmérő a BL lesz, de látszik, hogy nem felejtett el focizni. Sajnos ez a terület nélküli játék nem fekszik neki - teszem hozzá láthatóan kevés játékosunknak fekszik, mivel akkor gáláznánk a meccseken - , ahogy nyílik a terület, lendületet vesz és támadja a kaput.
Most lőtte meg az első gólját, gólpasszt is adott és a meccs embere is ő lett s Köln ellen. Kíváncsi vagyok, elkapja-e a fonalat.Btamas8309 írta:Tud rola valaki, valamit?
Hogy jatszik a Bayernben?
Lehet nagyon mellényúlok de szerintem a Sarri féle Juve nagy bukta lesz, legalábbis ránézve a keretre nem nagyon látom hogy tudnák azt a fajta focit játszani amit Sarri csapatai próbálnak általában. (feltéve hogy Dybalat is kirugdossák)Kovbal88 írta: Hamarabb nyer a Bayern, Juve Bl-t mint mi. Azoknak a csapatoknak akik idegenben nem képesek gólt rúgni (Barcelona) nem sok esélyük van rá.
Az utóbbi években végre van igazán jó csapat, még cserejátékosok is erre nincs edző, hihetetlen.
Ez ugy hangzik, mintha a Bayern es Juve szorta volna a golokat idegenben. Aki nem nez utana, meg be is kajalhatja, pedig a Bayern pontosan ugyanannyi golt lott az Anfielden, mint a Barcelona. A kieseses szakaszban a Bayern es a Juve egyutt ugyanannyi(egyet) golt idegenben, mint a Barcelona.Hamarabb nyer a Bayern, Juve Bl-t mint mi. Azoknak a csapatoknak akik idegenben nem képesek gólt rúgni (Barcelona) nem sok esélyük van rá.
Hamarabb nyer a Bayern, Juve Bl-t mint mi. Azoknak a csapatoknak akik idegenben nem képesek gólt rúgni (Barcelona) nem sok esélyük van rá.Alcantara írta:Logikus, hogy aki nyerni akar az lelép, mert az itt eltöltött másfél év alatt nyert 2 spanyol bajnoki címet és egy spanyol kupát.Kovbal88 írta: Számára nem hiszem, legalább német bajnok lesz, bár ott se top edző van jelenleg, de tőlünk, aki nyerni akar valamit az lelép.
Gondolom ettől többet lehet nyerni a Bundesligában, lehet 1 év alatt összejön a két bajnoki cím neki.
Logikus, hogy aki nyerni akar az lelép, mert az itt eltöltött másfél év alatt nyert 2 spanyol bajnoki címet és egy spanyol kupát.Kovbal88 írta: Számára nem hiszem, legalább német bajnok lesz, bár ott se top edző van jelenleg, de tőlünk, aki nyerni akar valamit az lelép.