Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olvasd el a nyilatkozatát, aztán rájösz miben verte bucira.optimus írta: Engem érdekelne hogy Zidane tegnap miben verte őt bucira, de komolyan![]()
Tekintve hogy a Madrid legtudatosabb koncepciója támadásban az volt hogy bedobásnál Ramos és Varane felfut Bale pedig jó messzire bedobja, és úgy hogy elvileg AGYON VERTEK minket és SZÉTDOMINÁLTÁK a pályát sikerült valami 0.8as xG-t összehozniuk, úgy hogy az egyetlen helyzetük egy szöglet utáni fejes volt.
Ja és neked örülnöd kéne, Busi nem játszott, mondjuk ez meg is látszott tekintve hogy nemtudtuk kihozni a labdát, de te mindig ezt akarod : ))), végre nem játszott a lókötő, a fék.
És külön kíváncsi lennék hogy te hogy nyúltál volna bele a meccsbe tekintve h Busi a meccs előtt lázas volt, azért nem kezdett.
Engem érdekelne hogy Zidane tegnap miben verte őt bucira, de komolyancsababarca írta: irgalmatlan gyenge edző, semmire nem reagál, semmire. folyik a meccsekkel, de belenyúlni nem tud. még sablonjai sincsenek, amik olykor olykor beválnának, ad hoc jelleggel csinálja a munkáját.
Zidane tegnap megette reggelire, bucira volt taktikailag verve, aztán várta, hogy Messi kihúzza a csávából ezredjére. ez a taktikája, erre számított gondolom.
én nem azért akarom, mert instant Pepbarca 2.0-ára áhítozom, hanem mert jó lenne egy normális edzőre cserélni Ernie-t, bármilyen kóklert én nem hoznék a helyére csak azért, h messze legyen innenMessiNeymarSuarez írta:Volt ami volt, amit láthattunk 2008 és 2012 között, ahhoz a csillagok együttállásától kezdve minden kellett, hogy akkora csoda szemtanúi lehessünk.(Párosítva a foci igazságtalansággal is, mert az nonszensz hogy az a Barca csak 2 Bl-t nyert, míg a Zidane-féle Real zsinórban 3mat, címvédéssel karöltve)
Volt ami volt, amit láthattunk 2008 és 2012 között, ahhoz a csillagok együttállásától kezdve minden kellett, hogy akkora csoda szemtanúi lehessünk.(Párosítva a foci igazságtalansággal is, mert az nonszensz hogy az a Barca csak 2 Bl-t nyert, míg a Zidane-féle Real zsinórban 3mat, címvédéssel karöltve)NovaProspekt írta:Pepet meg kéne dumálni vhogy, hogy jöjjön vissza, ha a Citynél rosszul alakul a sora
Egyetértek.Rinku írta:Az a hihetetlen mértékű beleszarok az egészbe fej és impotens k.öcsög pofa, amivel FOLYAMATOSAN jár-kel, ül, áll, lélegzik, az olyan, hogy a hűtőládával verném agyon 98.000 ember előtt. Feljövök az oldalra, és megint az a jó kis hagyományos semmilyen, hoki feje fogad, és a tök lelketlen gyökér nyilatkozatai. Egy vízihullában több élet van... Szégyelljék magukat a sociók, hogy asszisztálnak ehhez a tengernyi mocsokhoz. Társtettesek a morális züllésben, és ezért a kedves-kedvetlen édesanyját minden egyes embernek, akinek lenne eszköz a kezében, és mégis szótlanul ül a nyomorultja.
Nem tudom mikor láttam iylet utoljára, hogy egykapuzott velünk a Madrid a saját pályánkon. Fati is a 83. percben jött be. Zseniális. Tömény zsenialitás a fas.zikám.
plusz egy.Rinku írta:Az a hihetetlen mértékű beleszarok az egészbe fej és impotens k.öcsög pofa, amivel FOLYAMATOSAN jár-kel, ül, áll, lélegzik, az olyan, hogy a hűtőládával verném agyon 98.000 ember előtt. Feljövök az oldalra, és megint az a jó kis hagyományos semmilyen, hoki feje fogad, és a tök lelketlen gyökér nyilatkozatai. Egy vízihullában több élet van... Szégyelljék magukat a sociók, hogy asszisztálnak ehhez a tengernyi mocsokhoz. Társtettesek egy etikai züllésben, és ezért a kedves-kedvetlen édesanyját minden egyes embernek, akinek lenne eszköz a kezében, és mégis szótlanul ül a nyomorultja.
Én pl így vagyok vele. Néha felnézek elolvasni amit írnak itt, de azt se sűrűn, hozzászólni meg még annyit se szoktam.LG írta:Nero! Az nem lehet, hogy azért nem fórumoznak az emberek, mert Valverde miatt elegük lett a csapatból, és már nem is követik? Csak mert mostanában nekem is egyre gyakrabban fordul meg a fejemben ez a lehetőség. Pedig 2 napja volt a 15. évfordulója, hogy csatlakoztam a fórumhoz, de ha így mennek tovább a dolgok, nem lesz 16. (legalábbis nem aktív fórumozóként)
Az a véleményem, hogy az a kijelentés hogy `bárki jobb nála` az nettó kreténség. Már elmondtam többször, én is elküldtem volna nyáron, de látni kell azt is hogy nincs jelenleg olyan edző aki tuti bevállna ha idehoznák. Én teljesen megértem a vezetőség döntését hogy nem dobták ki, mert a csapat kiáll mellette, a játékosok szeretik, és ezek után kidobni és hozni valami zsákbamacskát nem feltétlen jó ötlet. Ha lett volna elérhető jobb edző biztos hogy kidobják és elhozzák ide.recrea írta:Mit szeretnél róla beszélni?optimus írta:Beszéljünk már 1-2 szót arról hogy ez a lesajnált semmirekellő akasztanivaló kókler idegenben elverte a B csapattal az életéért küzdő Intert, miközben a világ egyik legjobb edzője, a Barca kispadra született Ten Hag akivel ismét aranyba borulna minden hazai pályán kiesett a csoportkörben a Valencia ( akinél a fél csapat amúgy sérült ) ellen, úgy hogy még X-el is tovább mennek.
Egyszerűen BÁRKI jobb Valverdénél, ez sokszor lelett írva, B-Á-R-K-I.
Hallgatjuk az értelmes véleményedet a dologról, az is megy vagy csak ez az iróniának csúfolt önajnározás, egy meccs miatt?
Ettől most jobb edző lett EV vagy rosszabb a holland?
Innentől tuti BL-t nyerünk? Nem fogunk, ne aggódj.
Mit szeretnél róla beszélni?optimus írta:Beszéljünk már 1-2 szót arról hogy ez a lesajnált semmirekellő akasztanivaló kókler idegenben elverte a B csapattal az életéért küzdő Intert, miközben a világ egyik legjobb edzője, a Barca kispadra született Ten Hag akivel ismét aranyba borulna minden hazai pályán kiesett a csoportkörben a Valencia ( akinél a fél csapat amúgy sérült ) ellen, úgy hogy még X-el is tovább mennek.
Majd utána egy másik topicban megvan magyarázva hogy azért nem fórumoznak az emberek mert ez már kiment a divatból.optimus írta:Beszéljünk már 1-2 szót arról hogy ez a lesajnált semmirekellő akasztanivaló kókler idegenben elverte a B csapattal az életéért küzdő Intert, miközben a világ egyik legjobb edzője, a Barca kispadra született Ten Hag akivel ismét aranyba borulna minden hazai pályán kiesett a csoportkörben a Valencia ( akinél a fél csapat amúgy sérült ) ellen, úgy hogy még X-el is tovább mennek.